Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 18 909
  • 413
  •   1
Отговори
# 405
Aз  имам имейл, но какво от това - в набирането на поръчката, в междинната сума пак излизат на 1,99 лв.тези мостри. Не ми се свидят тези 2 лв.,но защо са ми мостри на скъп парфюм,който едва ли някой ще ми поръча на цена от 39 лв. Не искам да давам пари за мостри на съмнителен аромат- това имах предвид. А и защо да ходя на конференции,да си губя времето в слушането на 90 % инф-я- ненужна ми,защото я знам,  а накрая в кол-центъра казват съвсем друго.

Учудващо, без много разтакаване и носене на брошури, събрах поръчка -прилична, хората ми казват, че искат отдалеч и полека да започнат с купуването на подаръци. Така и трябва...викам си аз. Не искам всичко накуп и в последния момент да ми заявяват.

# 406
Току що и аз видях, че съм получила е-мейл за к-кт 30 брошури + подарък , но надали ще поръчам толкова.

# 407
  • на североизток от Рая
 И аз получих такъв СМС, явно го разпращат на всички. Така ли намаляха продажбите на каталози, че се чудат как да ни прикоткат.

Аз отдавна не поръчвам каталози. Ползвам само един, който получавам като подарък.

Имам клиентки, които разглеждат някъде каталог и ми поръчват. По скайп обикновено.

А на конференции и аз не ходя. Не работя в Ейвън, не мисля, че губя ценна информация като не присъствам на такива вечеринки.

Колкото има, толкова.

Празници идват, но виждам, че хората избират подаръци-козметика в многобройните козметични магазини. Виждат, пипат, помирисват. Че то кой не желае да види какво ще купи преди да си даде парите.

Хубава вечер!

# 408
  • о`майна лунна нощ е
Имам голяма молба да ми кажете какви бяха отзивите за течната очна линия на стр.72. Лесно ли се нанася, има ли проблеми с почистването, цапа ли ... Много ми е далеч декоративната козметика и всеки коментар и оценка ще са ми страшно полезни.

Помня, че се коментираше, че една от очните линии е малко бедствие по отношение на изчистването й, но не запомних коя се коментираше тогава.

# 409
И аз получих съобщение за 30-те брошури. И да си призная изтрих си поръчката / и без това още не беше фактурирана/ . По принцип поръчвам 20, така че с 10 отгоре не ми се видяха много. Току що се обадих на оператор и питах реален р-р ли е парфюма, казаха , че е реален. Чета, че не ви харесва, но по описание ми се струва, че ще е подходящ за възрастна дама и смятам, че ще е чудесен подарък.

# 410
Ох, тая глупост с фактурите продължава!  #Cussing out
Пробвах от колкото компютри можах и нищо...
И явно само на мен не са ми пратили смс  hahaha

# 411
И аз получих съобщение за 30-те брошури. И да си призная изтрих си поръчката / и без това още не беше фактурирана/ . По принцип поръчвам 20, така че с 10 отгоре не ми се видяха много. Току що се обадих на оператор и питах реален р-р ли е парфюма, казаха , че е реален. Чета, че не ви харесва, но по описание ми се струва, че ще е подходящ за възрастна дама и смятам, че ще е чудесен подарък.
Странен,силен,интензивен,напомнящ и на одеколон донякъде, не е за изхвърляне, но не и да се влюбиш в такъв аромат. Може пък да се развива и да се променя към по-добро.  Само че...от толкова много тестване и пръскане в залата - поне 30 човека се фъшкаха с Лукса, не остана силна миризма, сякаш се изпари и загуби.

За брошурите- нямам 30 клиента, но мога да се напъна да намеря 30 човека, на които да подаря. Вместо 3,80лв. или 6,30лв. за по-малък брой, даваш15 лв. и подарък.  Не мисля,че Ейвън имат голям спад на купуване на брошури. Мисля, че искат да ни изманипулират да вземем 30 брошури и да намерим 30 човека, на които да раздадем и съответно да зарибим като клиенти.  
   На конференцията се обърна особено внимание на факта, че има 10 хиляди варненски клиента и как би било чудно те да станат 25 хиляди, тъй като Варна била почти 500хиляден град. Все ни питат колко клиента обслужваме...за мен бройката не е важна,важно ми е дали покривам нива и мотивации, а че един клиент може да поръча за 3 лв. , а друг за 60 лв. - всеки го знае.

# 412
Феята, благодаря за описанието на парфюма.  bouquet А за брошурите всеки трябва да си прецени дали си заслужава, при мен разликата / между това , което поръчвам обикновено и сега/ е 3.50 и си струва.

# 413
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Заповядайте в новата ни тема

Общи условия

Активация на акаунт