Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 18 917
  • 413
  •   1
Отговори
# 390
Хихихи...ей, това с обиждането вече стана много интересно  Laughing Не знам кой ти е координатор в Русе, и сякаш не ми се и иска  ooooh!  Но винаги се чудя на тези Координатори, които се държат толкова нагло и "шефски" с Представителите си. Сякаш си им длъжна с нещо. Но чак да ти предлага да я смениш с друга...и да ти превежда тя пари, при положение, че се очаква да ти ги върнат от София...и на мен ми звучи странно.

# 391
  • Русе
Едва ли ще я задейства. От своята карта ми е превела пари в профила, за да приключи с недоразумението. Wink

Това пък ми звучи подозрително , а на теб   newsm78

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 392
Има ли някой възползвал се от лот безплатни мостри при поръчка на комплект 5 брошури? Уж трябваше да са безплатни тези мостри, а май не са - при набирането им, излиза цена 1,99.

Кодът е 85480. От кол центъра не помогнаха , измъкнаха се с обяснението, че това било само за хора, които са получили имейл с такова предложение, а пък на конференцията казаха, че е за всички, а не за избрани.

# 393
  • Бургас
какви са новите правила за получаване на отстъпка за бижута сега? пак ли трябва да има 30лв козметика или вече са 50? и четките за коса и лице към козметиката ли спадат или към аксесоари+бижута?

аз сега се усетих, че имах поръчани гримове от новата серия от предния, но не получих талончета за играта  newsm78

# 394
  • Кюстендил
Феи, аз ги пуснах като код към 5 бр. брошури, но и при мен ги няма в безплатните.

# 395
Има ли някой възползвал се от лот безплатни мостри при поръчка на комплект 5 брошури? Уж трябваше да са безплатни тези мостри, а май не са - при набирането им, излиза цена 1,99.

Кодът е 85480. От кол центъра не помогнаха , измъкнаха се с обяснението, че това било само за хора, които са получили имейл с такова предложение, а пък на конференцията казаха, че е за всички, а не за избрани.
Този комплект мостри е предназначен за нови представители. В първите им три кампании, ако поръчат комплект от 5 брошури (а не 10 или 20, което е тъпо), могат да вземат за 1,99 комплект от 25 мостри на най-продаваните продукти с код 85480. Комплектът включва 3 мостри фон дьо тени на Лукс и 3 на Успокояващия, 3 мостри на червила Лукс и 3 на УКР, 3 мостри на Аню дневни и нощни и мостри на парфюми мъжки и дамски.
Аз помолих една от моите нови представителки да ми пусне един комплект за мен, защото тя не искаше за нея. Но на мен ми излезе изгодно  Simple Smile
А безплатни мостри с поръчка на 5 брошури е наистина само за тези, които са получили мейл, и те са само на водещ парфюм, доколкото разбрах

# 396
Re_ge, благодаря за отговора.

# 397
Пуснах поръчка рано сутринта и се надявам да ме фактурират до обяд.  Simple Smile
За пръв път имам поръчка над 210 лв  Heart Eyes
За себе си поръчах мус за къдрици и  няколко четки за коса за подарък.
Хубав ден ,момичета  Hug

# 398

И на мен ми излиза на същата цена, което не съвпада с това което казаха на конференцията. Аз разбрах, че на всеки 5 поръчани брошури ще получим с този код и 5 безплатни мостри.

# 399
какви са новите правила за получаване на отстъпка за бижута сега? пак ли трябва да има 30лв козметика или вече са 50? и четките за коса и лице към козметиката ли спадат или към аксесоари+бижута?

30 лева от поръчката трябва да са Не бижута - може косметични, може н козметични , но задължително от каталог, мини каталог, демо, мостри , инструменти, предложения интернет за потребители ( но не СИПредставители  ).  От там нагоре може бижута. Бижута са бижурта и часовници. Обаче ако те са обвързани с покупка на продукт от брошурата и са на фиксиран процент - това влизат в тези 30 лева. стана малко сложно обаче това е. Питай пак ако е заплетено.

Този комплект мостри е предназначен за нови представители.

току що получих смс с предложение да поръчам комплект от 5 каталога и получа 5 безпалтни мостри.
Не съм новозначен представиел обаче и то даже никак.

# 400
Днес получих СМС от AVON , ако поръъчаш 30 брошури за К 16 /14,99лв./ ще получиш подарък новия парфюм Premiere Luxe + комплект от 25 мини брошури К16.
Код за поръчка 8555 5

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 16:53 от mimilota04

# 401
  • Стара Загора
Днес получих СМС от AVON , ако поръъчаш 30 брошури за К 16 /14,99лв./ ще получиш подарък новия парфюм Premiere Luxe + комплект от 25 мини брошури К16.
Код за поръчка 8555 5

Само за нови представители ли е офертата или за всички?

# 402
  • София
Тъкмо влизах да напиша, че и аз имам такъв СМС.
Зачудих се дали наистина ще подаряват парфюма или някоя и друга мостра  Thinking

# 403
Чудят се как да пробутат това "виетнамско чудо", "бабешки лек" и средство за отпушване на нос  Joy
ама аз ще се възползвам от офертата  hahaha
и после като завалят едни оферти от продавалници и тем подобни...в чудо ще се видим  Joy

# 404
За всички е, не само за новоназначени. Проверете си пощите Peace

Момичета вие отваряте ли си фактурите вече?Защото на мен пак ми излиза тази грешка 404  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт