Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 18 949
  • 413
  •   1
Отговори
# 270
Моля да ми кажете кода, под който е фактуриран куфара във фактурите ви! Трябва да направя рекламация, а не мога да влезна в електронна и да го видя. Аман от тъпотиите им!!!!!!!! Все още си стои с грешката 404 в сайта!
Туиг, какво му е на куфара?

# 271
  • о`майна лунна нощ е
Някоя напарфюмирана бабичка го е ритала. Огледалото вътре е счупено, а видимо по опаковката няма поражения.
Стигнах до офиса и пуснах замяната. Много обичам като почнат да ми обясняват "подарък".
Викам:
- НЕ е подарък! Платили сме си го!
- Е, я вижте колко му е действителната цена.
- Не ме интересува колко е. След като съм изпълнила условието, го КУПУВАМ за толкова, на колкото сте го обявили - 33 ст. ТОЧКА.

След седмица пак излизам на черната дъска и никак не върви да ми се опонира за такива понятия.

# 272
  • Lost in a fairytale ...
Момичета, имам 2 фактури за плащане и 20 лева такси за двете (голяма съм патка и ги забравих тотално), та въпроса ми е, ако искам да платя всичките накуп мога ли да напиша само номера на последната фактура - тази за глобата с цялата сума от фактурите + глобата?

# 273
  • София
Момичета, имам 2 фактури за плащане и 20 лева такси за двете (голяма съм патка и ги забравих тотално), та въпроса ми е, ако искам да платя всичките накуп мога ли да напиша само номера на последната фактура - тази за глобата с цялата сума от фактурите + глобата?

Можеш,, аз така правя. Важен е номера на представителя и общата сума + 1 лв. за таксата да предвидиш. В компютъра се вкарва основната сума, а системата начеслява после 1 лв..

# 274
  • Lost in a fairytale ...

Можеш,, аз така правя. Важен е номера на представителя и общата сума + 1 лв. за таксата да предвидиш. В компютъра се вкарва основната сума, а системата начеслява после 1 лв..

Благодаря  Hug Платих ги  Laughing

# 275
Ей, как можахте да изкупите обеците Виола от мини брошурата. cry Ама и аз съм си за бой. Трябваше да поръчам обеците и пръстена едновременно. ooooh!

# 276
  • София
Ей, как можахте да изкупите обеците Виола от мини брошурата. cry Ама и аз съм си за бой. Трябваше да поръчам обеците и пръстена едновременно. ooooh!

Айде, стига бееее. Аз ще поръчвам и трите. Може и да заредят.

# 277
Дано! Светят в сиво, но надеждата умира последна! Мацката, която ги хареса и която исках да зарадвам за рожденият й ден не носи колиета, а само обеци и пръстени. Сега пръстена ще остане за мен и ще й мисля друг подарък. Thinking

# 278
  • София
При мен картинките на СП не отговарят на текста под тях .

# 279
При мен картинките на СП не отговарят на текста под тях .
При всички е така  Peace

# 280
Туиг, кода на куфарчето е 5265-4, пише ignite vanity case adults. Ако някой е бил на конференцията в Пловдив, нека сподели какви новости казаха. Hug

# 281
Здравейте, някой има ли обеците от мот. с парфюмите, може ли снимка? Аз както винаги колкото и мостри да раздам нищо не се получава когато има такава мотивационна.

# 282
  • София
Ох аз най-после да се похваля! Както оревах форума, че съм изпуснала офертата с четки и парфюм - е, НАЙ-ПОСЛЕ ги получих! Обаче някои неща ме изненадаха. Първо, парфюмът няма надпис /на самото шишенце/, при вас така ли е? Иначе за четките  - нищо особено. Тази за руж /аз смятам да я ползвам за пудра/ може би ще става за нещо, но тези за сенки са с изкуствен косъм и според мен шансът да се нанесат сенки с тях е от 0 до 5% Grinning несесерчето не е лошо, но ципът е калпав.

Отделно от това си взех и новия балсам с праскова и памук. Не пише за парабени в него и омекотява хубаво.

# 283
  • Бургас
topsi91-на стъклената част на парфюма няма надпис.На металната,там дето се пръска има.
Четките ги подарих,в несесера дребната си събира разни стикерчета Grinning

# 284
  • София
Ами то май четките няма да вършат много работа, но поне са красиви. Интересно ми беше да видя куфарчето за грим ако някоя от вас го има. Не че има шанс да го взема, просто ми е любопитно. Ако не е проблем щракнете 1 снимка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт