Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 18 950
  • 413
  •   1
Отговори
# 255
Кате, може и така да е, аз не останах очарована от продукта, даже съм го пснала в темата за размените
аз имам най-тъмния пастел за устни - харесва ми, има в него едни блестящи частици, в каталога не се забелязват....

# 256
Виждали ли сте наживо бижутата Виола от мини брашурата - стр.18? Една клиентка ги иска, но искам да имам някакви отзиви. Решила съм да ида и в офиса, ако ги има да ги видя.
Пръстена видях на живо! Наистина е много ефектен, бие в зелено, променя си цвета от светлината и е с коригираща се халка. Една приятелка ги хареса много и има рожден ден, та реших да й подря пръстена и обеците, но първо поръчах пръстена, за да съм сигурна, че си заслужават. Харесах пръстена и ще и взема обеците със следващата си поръчка.

# 257

аз имам най-тъмния пастел за устни - харесва ми, има в него едни блестящи частици, в каталога не се забелязват....

Цвят Mauve ли? Като нанасяне  добре ли е?

# 258
даа, хубав е цвета -бие на тъмночервено-кафяво...

# 259
Срещу всеки продукт като пусках сега поръчка ми излизаше нещо като червено етикетче и когато цъкнах да го отворя ми излезе списък с някакви продукти и опция да ги добавя към поръчката. Имате ли представа какво представлява това етикетче?
Поредната зарибявка. Изпълнила си това и това условие, можеш да се понабуташ и още малко, да си вземеш съответните промоционални продукти  Wink

# 260

Цвят Mauve ли? Като нанасяне  добре ли е?
Благодаря.Ще го поръчам и аз него пък дано ми пасне.Клиентка си поръча един и аз да не остана назад още един.
Благодаря още веднъж.

# 261
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Видяхте ли новата анкета в сайта на представителя?
Дали най накрая пък няма да се оправят нещата? Доста пописах проблемите, пък дано се чуе! пишете и вие! Peace

# 262
Дали най накрая пък няма да се оправят нещата? Доста пописах проблемите, пък дано се чуе! пишете и вие! Peace
Тъкмо и аз ги понаклепах в анкетата и о чудо, имам електронна фактура!   bouquet

# 263
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Тъкмо и аз ги понаклепах в анкетата и о чудо, имам електронна фактура!   bouquet
Бе и аз казах каквото имах да казвам, Mr. Green но нямам още фактура  newsm78

# 264
Здравейте, и аз видях надпис електронна фактура и като отидох на проследи поръчката ми се отвори фактурата.

# 265
  • о`майна лунна нощ е
Аз, докато се фъчках, че не искам да ги виждам, и вчера ми се обади координаторката да ме покани на вечеринката в Новотела за 08.10. Не можах да й откажа. Готина е, кефи ме ... но обстоятелствата ме принуждават да действаме чрез профила на другарката, а нейната координаторка и значка не заслужава.  Crossing Arms Май ще си преосмислим политиката и ще прехвърлим с цената на 2-3 по-нископроцентови кампании оборота през мен. Ще поживеем, ще видим. Утре може да ми подарят цвете, което май аз ще си платя. Веселба.

# 266
Здравейте ! може ли линк към цветовете на червилото стик и кис ен го

# 267
  • София
Момичета, влизам да ви напомня, че днес е последният срок за регистрация на ваучерите за томболата. Аз за малко да изгоря  Whistling

# 268
Пуснах и аз една скромна поръчка. Ще я чакам в четвъртък .. Доста бързо я фактурираха, но не мога да отворя нишо от продуктите на един клин разстояние .. При вас така ли е ?

# 269
  • о`майна лунна нощ е
Моля да ми кажете кода, под който е фактуриран куфарът във фактурите ви! Трябва да направя рекламация, а не мога да влезна в електронна и да го видя. Аман от тъпотиите им!!!!!!!! Все още си стои с грешката 404 в сайта!

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 14:14 от `ТуиГ

Общи условия

Активация на акаунт