Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 19 045
  • 413
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,нещо за пастелите за устни?Като цветове много ли са ярки,покриват ли добре?Има ли някой да си е поръчал за себе си и дали имате снимки?
Извинявам се,ако вече сте го постнали,а аз съм пропуснала.Уж тази кампания ви следя всеки ден тук,но...знае ли се:)))
Благодаря предварително.

# 241
  • София
Аз се чудя кой крем за лице да си взема - този с праскова и памук или от серията Care с колаген и нещо си, синя опаковка. Кой ще препоръчате за млада кожа? иначе имам на Аню акуа йорт, но искам нещо просто хидратиращо, не чак на аню-то.

А случайно някакви отзиви от балсама отново с праскова и памук който е 15мл ?

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 15:20 от topsi91

# 242
Момичета,нещо за пастелите за устни?Като цветове много ли са ярки,покриват ли добре?Има ли някой да си е поръчал за себе си и дали имате снимки?
Извинявам се,ако вече сте го постнали,а аз съм пропуснала.Уж тази кампания ви следя всеки ден тук,но...знае ли се:)))
Благодаря предварително.
Ами аз си взех 2 - Notice Me Nude и Risque Rose. Доста сухички са, използвам ги за молив преди червило.Кафявият е почти незабележим, докато розовият по ми харесва. Не бих ги взела пак. Peace

# 243
Оранжевият корал не е никак сух, но пък е с неравномерно нанасяне и сигнален на цвят.

# 244
А случайно някакви отзиви от балсама отново с праскова и памук който е 15мл ?
Аз го обожавам -вечер си мажа устните преди лягане и сутрин са като коприна! Такъв е ефекта му върху мен  Heart Eyes

# 245
  • София
Благодаря ти Simple Smile

# 246
Може ли някой да ми каже: Имам поръчан лак от стр 9 и перли стр.55, но лакът свети в червено, ще додат ли перлите на промоционалната цена?

# 247
Може ли някой да ми каже: Имам поръчан лак от стр 9 и перли стр.55, но лакът свети в червено, ще додат ли перлите на промоционалната цена?
Рали няма да дойдат трябва да си поръчаш нещо друго от 6-9 или от 54-85 за да ти дойдат на промоционална цена  Peace

# 248
klari, не съм убедена че е така. Все пак продукт поръчан на червен светофар се запазва в поръчката и се доставя със следващата. Клиентката в случая не е виновна че не е наличен продуктът, а си иска перлите (тя реално няма и как да знае дали го има наличен или не съответния продукт). Размишленията ги правя, за да покажа че няма логика да се поръчва друг продукт за да се изпълни условието, ноооо..... не съм сигурна дали няма да ви подведа. Затова нека се включи някой с по-скорошен опит от поръчването на продукти с условие. А най-добре ralitsa_21 да се обадиш утре в кол центъра и да се подсигуриш - тъкмо и да не се набутваш с още един продукт.

# 249
klari, не съм убедена че е така. Все пак продукт поръчан на червен светофар се запазва в поръчката и се доставя със следващата. Клиентката в случая не е виновна че не е наличен продуктът, а си иска перлите (тя реално няма и как да знае дали го има наличен или не съответния продукт). Размишленията ги правя, за да покажа че няма логика да се поръчва друг продукт за да се изпълни условието, ноооо..... не съм сигурна дали няма да ви подведа. Затова нека се включи някой с по-скорошен опит от поръчването на продукти с условие. А най-добре ralitsa_21 да се обадиш утре в кол центъра и да се подсигуриш - тъкмо и да не се набутваш с още един продукт.
Рали няма да дойдат трябва да си поръчаш нещо друго от 6-9 или от 54-85 за да ти дойдат на промоционална цена  Peace
Набутах се един лак за мен за да може да доидат перлите пък неиният лак ще си го получи следващият път. Малка поръчка пуснах на името на майка ми, затова казвам че се набутах.
На мое име пуснах малко по-добра поръчка. исках за взема подаръка от мотивационната и за двете ни затова пуснах от двете имена. Чакам довечера да ме фактурират и ще гадая какво е станало ако не ми се отвори фактурата.

# 250
Как успявате да направите толкова добри резултати? Никой не се набляга на Инстинкта при мен. А доста ги насочвам натам..

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 18:45 от TheB3stt

# 251
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Охх ...  ooooh! и аз утре ще пускам поръчка с моето другарче tooth и се надявам да няма гадни постъпки от страна на Ейвън ... Praynig Ще вмъкна и как е почистващата терапия срещу черни точни (онази с синята лепенка от стр. 125)
 Hug
само да ти кажа, че маската си е най-обикновен пилинг, самод ето е малко по-гъста...нищо особено за мен (пробвала съм други подобни на други марки и в сравнение тази нищо не прави...)
Тук не съм съгласна!
След ползване на продукта, резултатите се виждат ясно на светлина! Но разбира се всеки има право на мнение! Вкусовете на всички са различни!
За мен това е изключително добър продукт, който поръчвам 4-ти път вече!
Дали го ползвате правилно?

# 252
  • София
Срещу всеки продукт като пусках сега поръчка ми излизаше нещо като червено етикетче и когато цъкнах да го отворя ми излезе списък с някакви продукти и опция да ги добавя към поръчката. Имате ли представа какво представлява това етикетче?

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 19:28 от topsi91

# 253
tigywigy   Peace Пускала съм и ми е светело в червено и ми дойде на пълната цена затова казах това но се надявам при нея да не стане така защото вместо за 0.99 ми дойде на 8 лева Peace

# 254
Срещу всеки продукт като пусках сега поръчка ми излизаше нещо като червено етикетче и когато цъкнах да го отворя ми излезе списък с някакви продукти и опция да ги добавя към поръчката. Имате ли представа какво представлява това етикетче?
И аз се позачудих като пусках поръчката, но по никакъв начин не повлияха тези етикетчета ,та според мен е само напомняне ,че можеш да поръчаш някой си продукт на промоция  Simple Smile Не съм сигурна ,но с такова впечатление останах  Peace

Общи условия

Активация на акаунт