Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 19 056
  • 413
  •   1
Отговори
# 225
Каква социално-ориентирана компания е Ейвън...Мисли и за дамите от третата възраст...при това-луксозно Joy

# 226
Каква социално-ориентирана компания е Ейвън...Мисли и за дамите от третата възраст...при това-луксозно Joy

Охааа веднага пращам моето бабе из махалата с каталог под ръка  hahaha . Какви пари ще  направя тогава  Joy

# 227
Преди малко си взех кашончето.Душнах Лукса от брошурката и много ми хареса.Бабички ама стилни - най-малко Лили Иванова и Тина Търнар Laughing.Не обичам шампанско, но аромата наистина има препратка към него.Ако и от мостра ми хареса, ще си самоподаря парфюма, който смятам да получа от мотивационната с Аню Heart Eyes.

# 228
Днес минах през един магазин на Za-Za и виждам по картонените етикети на някои артикули реклама на Инстинкта...

# 229
  • о`майна лунна нощ е
Аз пък неочаквано за мен се омагьосах от Инстинкта. Но ще чакам следващата кампания, за да го пусна на комисионната програма с по-добър процент от сега. И без това в настоящата няма как да се докопам до 4 бр., че да се обзаведа с евтините тенекета подарък.

Като казах подарък .... тия за пореден път се подиграват с нас. Разлистихме кашоните сутринта с другарчето. Уж нищо не липсва, всичко вътре барабар с куфара за бижута ... НО .. пълен кеф няма. Отваря го колежката и огледалото от вътрешната страна на капака му - брутално счупено. Няма как това да се е случило при транспорта, освен ако някой не е играл футбол с него в склада. А нищо от опаковката му не беше нарушено, сгънато, усукано или каквото друго изтезание се сетите. Сега ще го мъкна до офиса за замяна.

# 230

Като казах подарък .... тия за пореден път се подиграват с нас. Разлистихме кашоните сутринта с другарчето. Уж нищо не липсва, всичко вътре барабар с куфара за бижута ... НО .. пълен кеф няма.  

На мен пък на единият от каталозите ми на около 10-тина листа в средата половината е странно откъсната , при което не на всичките еднакво а на всеки лист откъснатото е с различен профил - сякаш някой нарочно го е правил.

наистина не се минава без изненади.

# 231
Аз пък неочаквано за мен се омагьосах от Инстинкта. Но ще чакам следващата кампания, за да го пусна на комисионната програма с по-добър процент от сега. И без това в настоящата няма как да се докопам до 4 бр., че да се обзаведа с евтините тенекета подарък.

и аз се омагьосвам в момента с него, излях цяла мостра отгоре ми  hahaha ще го тествам за трайност, щото много ми харесва и на мен...

# 232

Като казах подарък .... тия за пореден път се подиграват с нас. Разлистихме кашоните сутринта с другарчето. Уж нищо не липсва, всичко вътре барабар с куфара за бижута ... НО .. пълен кеф няма. Отваря го колежката и огледалото от вътрешната страна на капака му - брутално счупено. Няма как това да се е случило при транспорта, освен ако някой не е играл футбол с него в склада. А нищо от опаковката му не беше нарушено, сгънато, усукано или каквото друго изтезание се сетите. Сега ще го мъкна до офиса за замяна.
Туиг, а може и някоя ненапарфюмирана с Лукс баба да си е изкарала яда върху огледалцето...
Това в кръга на шегата!  bouquet
Ама наистина е безобразие да се опитват да ни пробутват това-онова счупено, и ако не е на твърде висока цена, ние за си замълчим, а не да се занимаваме с рекламации...Но не са познали!!!

# 233
Аз май трябва да се чувствам късметлийка, че само по някой продукт от време на време ми липсва.

# 234
  • София
Знаете ли дали има някакви други кодове при поръчка на комплекта LUXE червило и спирала или просто написвам номерата и то автоматично си се счита за комплект?

# 235
Знаете ли дали има някакви други кодове при поръчка на комплекта LUXE червило и спирала или просто написвам номерата и то автоматично си се счита за комплект?
На самата страничка пише с дребни буквички, че трябва да маркираш кодовете и на червилото и на спиралата. Явно ще ги смятат във фактурата като комплект.

# 236
  • София
Да то и аз така разбрах, ама за да не объркам нещо..че Ейвънци си падат по дребните буквички когато става дума за уточнения  Joy

# 237
Охх ...  ooooh! и аз във вторник ще пускам поръчка с моето другарче tooth и се надявам да няма гадни постъпки от страна на Ейвън ... Praynig Ще вмъкна и как е почистващата терапия срещу черни точни (онази с синята лепенка от стр. 125)
 Hug

Последна редакция: нд, 06 окт 2013, 18:38 от TheB3stt

# 238
  • София
Виждали ли сте наживо бижутата Виола от мини брашурата - стр.18? Една клиентка ги иска, но искам да имам някакви отзиви. Решила съм да ида и в офиса, ако ги има да ги видя.

# 239
Охх ...  ooooh! и аз утре ще пускам поръчка с моето другарче tooth и се надявам да няма гадни постъпки от страна на Ейвън ... Praynig Ще вмъкна и как е почистващата терапия срещу черни точни (онази с синята лепенка от стр. 125)
 Hug
само да ти кажа, че маската си е най-обикновен пилинг, самод ето е малко по-гъста...нищо особено за мен (пробвала съм други подобни на други марки и в сравнение тази нищо не прави...)

Общи условия

Активация на акаунт