Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 19 079
  • 413
  •   1
Отговори
# 210
  • о`майна лунна нощ е
И аз в работата съм с ХР, а вкъщи със 7-цата, и се налага да преработвам файловете и да ги запаментявам в пи-ди-еф, но сега ми изписва онази грешка 404 и че не намира изобщо файл с фактура. Правя опити през три браузъра и в никой от тях не захапва наличен файл. За това си мисля, че проблемът продължава не е в моя телевизор.

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 14:28 от `ТуиГ

# 211
  • София
ТуиГ, напълно възможно е, за момента нямам поръчка от новата кампания и не мога да дам обективен коментар за настоящата ситуация  Peace

# 212
Пуснах сутринта втора поръчка и пак същия проблем с фактурата.  Tired
Надявам се четките да дойдат. Като цяло нищо интересно не са ми поръчали -няколко пур бланка, два мъжки парафюма и други дребни нещица. За себе си поръчах основата за сенки -дано да е хубава.
 За пръв път за една кампания пускам две поръчки над 110лв и съм много щастлива  Heart Eyes

# 213
Момичета, като си говорим за парфюми... какво се е случило с Демпситата? Един колега си поръчваше и сега пак ми каза, че иска, но ровя в каталозите и нещо не ги намирам... Да не би да са ги махнали? Може ли някоя, която има каталог 16 при нея, да погледне дали там по коледните го има? (за което благодаря предварително  Hug )
Не виждам да има , който и да е от вариантите. Наскоро и аз се питах къде изчезнаха, явно са спряни, но не си спомням кога е станало. Първият от серията и Legacy бяха най-хубави.

# 214
vaniu6eva, мersi  за отзива за бързосъхнещите лакове. smile3525

newsm51 Благодаря и на Ив, че преди седмица още ми даде отзив за течния ФДТ, че и снимки ми сложи, пък аз покрай други неща,  забравих специално за този й труд  да й благодаря.

ТуиГ, напълно същото положение е и при мен. Две поръчки взех, а фактурите онлайн не успях да отворя, но пък ги имам вече на хартия.

# 215
vaniu6eva, мersi  за отзива за бързосъхнещите лакове. smile3525

newsm51 Благодаря и на Ив, че преди седмица още ми даде отзив за течния ФДТ, че и снимки ми сложи, пък аз покрай други неща,  забравих специално за този й труд  да й благодаря.

ТуиГ, напълно същото положение е и при мен. Две поръчки взех, а фактурите онлайн не успях да отворя, но пък ги имам вече на хартия.
Нали се отказахме от хартиени фактури... екология... а сега колко време с тоя проблем с неотварянето... неприятна работа ...

# 216
  • Варна, а по празниците в Ямбол
И аз в работата съм с ХР, а вкъщи със 7-цата, и се налага да преработвам файловете и да ги запаментявам в пи-ди-еф, но сега ми изписва онази грешка 404 и че не намира изобщо файл с фактура. Правя опити през три браузъра и в никой от тях не захапва наличен файл. За това си мисля, че проблемът продължава не е в моя телевизор.
Днес пак звънях в КОЛ центъра, з ада попитам има ли надежда да си видим фактурите, а те любезно ми отговориха, че се работи по проблема от момента в който в понеделник съм подала сигнал. Опитах се да им предложа да ни ги пуснат по мейли в ПДФ формат, но казаха, че съвсем скоро се надяват да е разрешен проблема-така че ОЩЕ малко търпение!!! Whistling

# 217
  • Варна

Абсолютно същата ситуация. Не получавам хартиена фактура и спретнах голяма стъкмистика, но успях да докарам сумата. Да живее екологията!
     Не знам за какво търпение говорят, но това си е безобразие. В самата поръчка ми се мъдрят два к-та по 10 каталога, при поръчан 1... добре че в кашона е поръчаното, а не изписаното. Така е и фактурирано. Така че поне това може да не ви притеснява, ако каталозите ви излизат дублирани.

# 218
Здравейте, искам да се консултирам с вас относно поръчките в К14. Моят координатор каза, че отстъпката в % ще се промени временно.. И има промяна.. При вас би трябвало да е така. Някой да ми каже защо е така!!

# 219
Здравейте, искам да се консултирам с вас относно поръчките в К14. Моят координатор каза, че отстъпката в % ще се промени временно.. И има промяна.. При вас би трябвало да е така. Някой да ми каже защо е така!!
Ами... ние си нямаме фактури и точно в този момент промяна на проценти, е как да разберем??? newsm78

# 220

Пише го в сайта на представителя, нивата на отсъпки са променени. Влез си първо впрофила

после погледни ето тук

http://www.avon.bg/REPSuite/orderEntry.page

# 221
аз се връщам от конференция  Flutter спечелих си червилце  hahaha
казаха за новостите в следващите кампании, нищо интересно, ще има нова мотивационна за к15-16 - за 300 лв сумарно в двете кампнии - колие Сваровски, за 850 лв - колие и гривна
тази вечер стигнах до извода, че аромата в мострите се различава и не представя най-добре аромата...новия Инстинкт от мостра не ми хареса, но като си пръснах  - очарователен, сладникав, но не прекалено, чуден...Помирисах и новия аромат за к16 Лукс - мирише ми на бабички... Sick
понеже хвалихте и ТТА Амур - ммм не ми хареса, идва ми остър...
в к16 ще пуснат рокля за около 45 лв, дълга, с две лица - златно и черно...

# 222

вчера имах време да прелистя Фокус за К15.
И открих че за тези които се чудят дали да се набутват с парфюми по мотвиация за Инстинкт мога да споделя, че в К15 за два инстинкта с подаръците ( като можете да комбинирате мъжки и дамски!) отстъпката за два е дори по добра от тази в К14. И съответно няма да ви пратят тези странни трудно приложими обеци.

Помирисах и новия аромат за к16 Лукс - мирише ми на бабички... Sick

Вероятно подпийнали щото навсякъде пишат че лъхал на сухо шампанско  Joy

# 223
И аз исках да питам - бабичките луксозни, от градски тип ли са, или със забрадки  Mr. Green?

# 224

вчера имах време да прелистя Фокус за К15.
И открих че за тези които се чудят дали да се набутват с парфюми по мотвиация за Инстинкт мога да споделя, че в К15 за два инстинкта с подаръците ( като можете да комбинирате мъжки и дамски!) отстъпката за два е дори по добра от тази в К14. И съответно няма да ви пратят тези странни трудно приложими обеци.
Помирисах и новия аромат за к16 Лукс - мирише ми на бабички... Sick

Вероятно подпийнали щото навсякъде пишат че лъхал на сухо шампанско  Joy
Joy Joy Joy
И аз исках да питам - бабичките луксозни, от градски тип ли са, или със забрадки  Mr. Green?
а как бе супер луксозни, няма да миришат на втасало миналогодишно винце я

Общи условия

Активация на акаунт