Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 19 102
  • 413
  •   1
Отговори
# 195
Писах наскоро , но пак да кажа- имам старата версия дълготраен ФДТ Айвъри/слонова кост/и е точно толкова светъл като на снимката в линка на Марти   http://www.trenchcollection.com/2011/10/avon-extra-lasting-make-up-review.html .

Топси, полученият от теб не е същият, съжалявам. За мострите на ФДТ- да, много малко количество слагат, направо се излагат.
Аз бих препоръчала като любим мой продукт и заместител на класическия ФДТ- пудра,ФДТ и коректор 3 в 1 - черна кутийка с огледалце, нюанс Айвъри.

Червилото Фроузън Роуз- нежен цвят,но светъл, за покривност не съди само от един нюанс. Ето аз най-накрая си получих двата кашона и моето червило Сангрия от същата серия  е доста покривно и наситено.
От големия асортимент продукти винаги ще има някои разочароващи. Ако си решила твърдо, откажи се.
Едно от първите ми разочарования бе една очна линия Колор Тренд, която бе обявена за виолетова, всъщност се оказа почти черна, прозрачна, непокривна. Ядосвах се, но и мина.
Може и на теб да ти мине. Wink

Да споделя за глоса Plump Pout Berry- харесах си го,цветът е по-приятен от снимката в каталога- тъмнорозово-виолетов е, сега остава да свикна и с пощипването, което уж трябва да премине.
Пинк нектар не ми харесва , но пък имам два поръчани и не можах да разубедя клиентките, макар да прочетох отзива на Ивченцето в нейния блог.

# 196
Здравейте. Не съм следила последните няколко страници, но ме интересува дали някой има мнение за мултифункционалния лосион от 170 стр., този с помпичката, който е 750 мл. аромата му какъв е и като консистенция много ли е течен, защото клиентката харесва големия крем за цялото семейство с лайка и овес, но иска и такъв лосион, ако не е "много рядък ", както тя се изказа. Simple Smile
И мнение и снимки на бижутата от мотивационната с парфюмите ме интересува.
Лосионът е много хубав и като аромат и като консистенция, не е рядък, така че го препоръчвам. Този крем с овеса също е хубав.

# 197
Дълготрайният ФДТ Айвъри ми беше в недостиг в предишната поръчка. Сега май ще го откажа като прочетох мненията тука. На мен също ми трябва много светъл, а не индиански цвят. Всъщност Айвърито винаги е било най - светлият вариант. Благодаря за информацията.

# 198
и аз пуснах моята поръчка, макар, че не се надявах да ми я фактурират, тъй като не съм платила предната (много са ми странни тия ейвънци, един път може, друг път не може...а срока ми изтече отдавна). Промените в сайта ми харесват, стига всичко да си работи нормално, фактура и аз не мога да отворя...
това с фон дьо тените е много деликатна работа - взимала съм преди години и тъй като все не улучвам цвета, спрях д поръчвам. Бях взела мостри на не помня кой точно и се оказа, че най-подходящ за мен е най-тъмни (нейчъръл биидж), а съм със светла кожа. А иди ги разбери...чудя се дали да си взема, че успокояващия в к15 е намален...

# 199
От Успокояващ ФДТ имам три цвята:
  - ALMOND- учудващо светъл е, нито жълтее, нито червенее, телесен светлобежов цвят-препоръчвам;
  - Ivory - естествено стои - препоръчвам;
  - Cream - много жълтее - и тъмен, и неприятен - не препоръчвам!
  - Nude - клиентка ми го е връщала- неприятен и жълтеещ, макар да не е тъмен.

# 200
Оказа се, че като ми е в недостиг този ФДТ, не мога да го откажа за следващата поръчка, защото бил с червена точка. Единственият вариант е като пристигне, да го върна. Според мен това е по-сложничко, амо щом системата не разрешава отказ  Laughing
Иначе и аз от години ползувам успокояващия в цвят Айвъри и много си го харесвам.

# 201
 Simple Smile Сетих се нещо...член на семейството ми взел, че ползвал розовия душ-гел Senses Hеaven за миене на коса- оказва се, че нямал пърхут , затова щял да го ползва и занапред не по предназначението му.  Преди купувахме разни по- скъпи ... Ето, Ейвън ни зарадва по грешка.

Имам въпрос- сравнително новите бързосъхнещи лакове по-трайни ли са в сравнение със старите, които до края на деня почваха да се белят? Все се спускат тях да поръчват...
Скрит текст:
ПП: Получих подарък и поздр.картичка за РД от Ейвън- в розова кутия с лика на Мис Алби.

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 10:38 от ФЕЯТА

# 202
Момичета,здравейте.Фактурираната поръчка пристигна.Добре,че имам хартиена фактура,та да я разгледам.
Четките и парфюма си ми дойдоха,въпреки,че светеха на жълто.
ФЕЯТАминалата кампания клиентка си поръча лак,но не от бързосъхнещите,а от другите.Каза,че бил изсъхнал по-бързо отколкото й съхнел старият със същият цвят.Така,че се надявам и бързосъхнещите да са ги подобрили.

# 203
  • София
От Успокояващ ФДТ имам три цвята:
  - ALMOND- учудващо светъл е, нито жълтее, нито червенее, телесен светлобежов цвят-препоръчвам;
  - Ivory - естествено стои - препоръчвам;
  - Cream - много жълтее - и тъмен, и неприятен - не препоръчвам!
  - Nude - клиентка ми го е връщала- неприятен и жълтеещ, макар да не е тъмен.

Ще можели да направиш по един суоч на алмонда, айвърито и нюда, моля Simple Smile

# 204
  • о`майна лунна нощ е
А някой изобщо успя ли да отвори фактурата в профила? Аз не я получавам на хартия и ще ми се разкаже играта сега  smile3511 Има ли нова информация кога ще си отстранят "подобренията" в сайта?

# 205
Оказа се, че като ми е в недостиг този ФДТ, не мога да го откажа за следващата поръчка, защото бил с червена точка. Единственият вариант е като пристигне, да го върна. Според мен това е по-сложничко, амо щом системата не разрешава отказ  Laughing
Иначе и аз от години ползувам успокояващия в цвят Айвъри и много си го харесвам.

Ами ако цветът на Топси е сгрешен , значи твоя може да си дойде както си му е реда- светло Айвъри и всичко да е ОК. Не се отказвай преди да си го получила.После можеш да го върнеш винаги ако цвета се окаже индианска "лютеница".

А някой изобщо успя ли да отвори фактурата в профила? Аз не я получавам на хартия и ще ми се разкаже играта сега  smile3511 Има ли нова информация кога ще си отстранят "подобренията" в сайта?

Не на която и да поръчка от началото на кампанията не се вижда фактура.
Да се пита в кол-центъра според мен е излишно, освен да те излъжат неволно че ще оправи до конкретен ден друго какво да стане.

# 206
  • о`майна лунна нощ е
Ивче, във Вивата има лавандула.Ама коварна.От мостра не я усетих (не толкова натрапчиво) и като се напръсках след време от бутилчето се стресирах сериозно  Mr. Green.При мен е лавандула и то нахална (само това).Подарих го без размишления на мама - на нея и стои добре, но избягвам да го вдишвам като го ползва, че ми връща стреса от първата среща.                                                                                            

Доста ме разсмя със срещата си с лавандулата. Явно този парфюм определено ще го пропусна. Миризмата на лавандула я свързвам с дрешник и молци. Понасям я и на сериите за копита, но по никакъв начин не мога да си я представя върху тялото ми в другите му части.

А за Дюпон-а .... може и да помните моята сага с него.
Скрит текст:
Не се сещам по кое време беше /вероятно края на зимата или началото на пролетта - с две думи безпарично/ нали си бях поръчала Passanger-а. Правя едни конспирации с приятелката ми, че парфюмът беше към 57 лв. някъде за 100 мл., а тя щеше да ползва отстъпка в магазина. Както и да е, след дългото чакане да заредят, най-накрая тя ми го купи и й викам "Скривай касовата бележка, че ще спя в коридора само по парфюм". Изпълнително момичето, прибра я. Правим демонстративно разменяне на ейвънски продукти срещу някаква торбичка /която тя ми подава/ пред благоверния. Прибирам се вкъщи, слагам найлонката на масичката, Туигълов отваря торбата /аз спокойна, че няма да разбере стойността на изкушението ми/ .... а той вади парфюма и с песен на уста "Обичам те .... обичам те ...." се изнася към съседната стая. Тя да забрави да махне етикета на магазина с цената му  ooooh!
Иди после обяснявай, че нямаш сестра.

# 207
Аз си отварям ф-рата без проблем. Отивам в моите поръчки и от там.

# 208
  • Кюстендил
Имам въпрос- сравнително новите бързосъхнещи лакове по-трайни ли са в сравнение със старите, които до края на деня почваха да се белят? Все се спускат тях да поръчват...

Имам приятелка, която поръчва само от тези лакове и са й любими. При нея изкарват доста дълго 5-6 дни, докато при мен 3 - максимум 4 дни, ама то и на другите марки по толкова ми изкарват. Доста е относително това с трайността върху ноктите, установила съм, че е според нокътя. Само за сравнение да кажа, че Ейвънчетата все пак се държат много по-добре при мен, отколкото Перфект например.

# 209
  • София
Аз си отварям ф-рата без проблем.

Според мен проблемът е само с някои версии на браузерите и операционните системи. В къщи съм с уиндоус (преди ХР, сега 7), отварянето става изключително бавно и мъчително, компютърът забива и всички други благинки. На работа съм с Линукс и доста стара версия на мозилата и четеца за pdf-и - не съм имала проблеми при отварянето на фактура.
Ако някой иска да си види фактурата, да ми праща номер на представител и парола за влизане в сайта хохохо  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт