Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 19 098
  • 413
  •   1
Отговори
# 180
_re_ge ,  Hug  bouquet!
Пуснах преди малко поръчка със сериозно самооучастие  ooooh!.В червено ми свети само Терапията на Аню(червената) от СИП-а.И да не дойде няма да е голяма загуба, че съм се затиснала сериозно с всевъзможни продукти от серията (+ няколко на Ори,че и там не пропускам оферта  Blush), а мисля и да се включа другата кампания със мотивационната  Crazy.Успокоявам се с това, че скоро имам рожден ден и разхода по фактурата ще мине в графа самоподарък.Ми то аз ако не си подаря нещо хубаво (и полезно  Mr. Green), как да очаквам от околните да реагират на ниво.                                                                                                                                                                 
Поръчах от нетната колиетата-брошки птица и котка. Не знам дали ще ми ги фактурират, сториха ми се на сносни цени за коледни подаръци.Дано не са в лошо състояние, че напоследък доста проблеми ми се събраха с интернет пазаруването.

# 181
Здравейте, аз сутринта пуснах поръчка за 200лв., вече е фактурирана, но все още явно има проблем с отварянето на фактурите.
В сиво светеше само лосиона за тяло с глицерин и бадемово масло от 151стр.
За себе си поръчах само маслото за тяло с маслина Планет спа, за приятеля ми един спрей за тяло индивидуал блу и за подарък поръчах к-та Тру Форс

# 182
  • София
Вече писах в другата тема свързана с Ейвън, но ще пусна коментара си и тук. Няма как иначе, просто съм побесняла...

В този си пост ще изкажа изключителното си разочарование от Ейвън, с който май ще приключим всякакви отношения. Днес пристигна поръчката ми-  дълготраен фон дьо тен в цвят IVORY, бях си поръчала червилото Frozen rose и една мостра пак в цвят IVORY на успокояващия фон дьо тен. Така първо дълготрайният е в друга опаковка от показаната в каталога. Вместо в дълго шише го получих в такова, като на успокояващия. Второ нещо помпичката му не работи много и ми изцапа дрехата. И трето - цветът не е никакъв IVORY,а някаква лютеница! Оранжев, тъмен, ужасен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Трайността на червилото беше точно 5 мин. и то с поне 5 наслагвания за да има някакъв що годе цвят. Трето, мострата която поръчах на успокояващия е направо празна, няма и една помпичка като грамаж и мерише на старо!!!!!! НАПРАВО СЪМ ВЪЗМУТЕНА И БЯСНА!!!!

# 183
Вече писах в другата тема свързана с Ейвън, но ще пусна коментара си и тук. Няма как иначе, просто съм побесняла...

спокойно  Hug
сега какво смяташ да правиш по върпоса.

# 184
  • София
По-късно ще кача снимки на фон дьо тена за да се види какъв кошмар е. Иначе смятам да му направя рекламация - първо шишенцето е друго от това в каталога, втора цвета не отговаря изобщо на показания там..Относно червилото и мострата - ще пия една студена вода, но определено повече едва ли нещо ще си купя от Ейвън. Преди имаха и качествени продукти, а сега само боклуци... Когато са им високи цените /защото все пак 12 лв за фон дьо тен не е толкова малко/, се очаква да предложат нещо качествено. А няма да казвам колко пъти при някакви условия в които трябва да се подари чантичка например /преди години имаше една оферта с кремове и синя чанта с бели цветя/, клиентите ми получават други и грозни неща /специално вместо синята имаше една ужасна шарената чанта/. А пък да не говорим, че в нетните оферти вместо нещо качествено предлагат старите си боклуци и то на твърде високи цени...

# 185
  • София
Ето и снимката. Представете си сами как стои върху лице..и това е най-светлия им цвят..абсурд!

# 186
Ето и снимката. Представете си сами как стои върху лице..и това е най-светлия им цвят..абсурд!

Можеш ли да снимаш и шишенцето? Това със сигурност не е цвят Ivory.

# 187
  • София
Да, ето как изглежда...

# 188
Това е новата опаковка  Peace.Ти тази ли получи ?
Ако можеш направи една снимка от този вид като на ревюто http://www.trenchcollection.com/2011/10/avon-extra-lasting-make-up-review.html.

# 189
  • София
Първо една за да сравня успокояващия в цвят cream /майка ми го ползва, аз преди си взимах Nude/ и дълготрайния. Забелязва се, че адски тъмнияза мен CREAM е по-жълтеникъв и естествен, а и по-светъл от предполагаемата лютеница Ivory - направо не е за вярване.

Скрит текст:

И не на последно място, според каталога опаковката трябваше да изглежда ТАКА:

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 15:47 от topsi91

# 190
  • о`майна лунна нощ е
Тъкмо щях да кажа, че са прекалили с фотошопа и разтеглянето, но фиксирах и разлика в изписването на надписите отпред на шишенцето. На каталожната снимка се вижда SPF 12, което определено не фиксирам на доставения продукт.
 Confused
А май имам поръчан от тази серия ... Сега и аз ще ги мисля какво ще докарат в кашона.

# 191
topsi91, благодаря за снимките.От тях се вижда чудесно, че съдържанието на шишенцето не е такова кавото трябва.Ще го върнеш и ще се реши проблема(не толкова бързо де).Всички сме имали малки или големи заигравки с Ейвън.
И моля те, спри да го наричаш лютеница, че моя Бойко с нещо такова са го гримирали май  Tired.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 16:42 от martinidan

# 192
  • София
topsi91, благодаря за снимките.От тях се вижда чудесно, че съдържанието на шишенцето не е такова кавото трябва.Ще го върнеш и ще се реши проблема(не толкова бързо,де).Всички сме имали малки или големи заигравки с Ейвън.
И моля те, спри да го наричаш лютеница, че моя Бойко с нещо такова са го гримирали май  Tired.

О, не не. Недей така за Бойко. Той си е много хубав човек Grinning Н

За съжаление обаче ми предстои "развод" с Ейвън. Просто много им станаха прегрешенията през годините. Успех на поръчващите фон дьо тени и червила, май ще ви е нужен с тая "точност" в цветовете.

# 193
  • Стара Загора
Здравейте. Не съм следила последните няколко страници, но ме интересува дали някой има мнение за мултифункционалния лосион от 170 стр., този с помпичката, който е 750 мл. аромата му какъв е и като консистенция много ли е течен, защото клиентката харесва големия крем за цялото семейство с лайка и овес, но иска и такъв лосион, ако не е "много рядък ", както тя се изказа. Simple Smile
И мнение и снимки на бижутата от мотивационната с парфюмите ме интересува.

# 194

И мнение и снимки на бижутата от мотивационната с парфюмите ме интересува.

Руските колежки обсъждаха че били доста едровати и изглеждали странно.
нямаше снимки към коментара обаче..

Иначе снимка от каталога руския с бижутата  тук - при тях се предлагат за разлика от нашия каталог

https://plus.google.com/photos/112755161844152358349/albums/5924 … 55161844152358349

За всчки представители от Варна,които не са си прочели съобщенията в сайта на представителя ;

Скъпи представители, офисът на зона 022 Варна има нов адрес -
бул ,,Сливница,, 49 ет 1 , до магазин за обувки ,,Кристиан,, Работно време от 10 до 18 часа. Ще се радвам да се видим в новия офис! Заповядайте !

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 20:41 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт