Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 19 089
  • 413
  •   1
Отговори
# 165
Никога няма да забравя колко беше ценно това за мен навремето преди някъде 7 години тук в темата.Тези дето като начинаещи са се чудили как да скалъпят минимума веднага ще ме разберат. Един такъв каталог ми даваше възможност да планирам три кампании едновременно. Не ми отнема повече от 30 минути да снема каталога и прочие , да сваля от камерата и кача в някоя библиотека - само да рзполагам с време . но с тези снимки всеки може да си планира едва ли нещата до коледа.

Hug

# 166
  • Стара Загора
Ooo, за това си е на 100 % така. Hug
Ето аз веднага си спретнах списъка с харесаните продукти. Трябва да събирам в касичка от сега. Mr. Green

стр. 240/ крем 400 мл и крема за ръце
стр. 239/ пяните за вана
стр. 238/ лосиона
стр. 201/ спрей с лайка и лавандула
стр. 27/ сапуна или душ гела
стр. 9/ блестяща пудра

Много ми хареса и колието към новия парфюм Премиер Лукс, но да го видя първо как мирише. И докато не съм забравила - Раре Даймънд нямаше ли го миналата Коледа? Ако не греша, отзиви? Blush

Със сигурност ще махна 1-2 неща, защото от пяните съм имала такъв аромат, а и крема + лосиона по 400 мл ще ми дойдат множко, но опаковките адски ме изкушават.
Пудрата Лукс пък не заслужава парите, дано се появят реални снимки и мнения из руските форуми, та да на се набутвам.

# 167
  • София
Аз искам да изкажа разочарованието си от сайта на Ейвъна - с всяко "подобрение" и промяна става все по-зле, по неясно и объркано. Единственото хубаво в момента е, че изписва продукта след като се напише кода. Но пък като цяло е по-добре онлайн пускането, че преди няколко години колко мъка беше докато се занесе попълнената бланка за пускане на поръчка. Аз лично я носих в един от офисите между 5-те кюшета и НДК. А после пък колко далеч ми беше мястото, откъдето носех по над 5 кг кашони... Тогава обаче сякаш продуктите бяха някак по-качествени..

# 168
  • София
Моят продукт беше за 24 лева и стотинки което означава че няма как да се поръча комплектът с кремове,  но пак имам етикетче.

Цъкнах на етикетчето
аха
съобщава ми че ми трябват още 10 ст за да стигна 25 лева и да поръчам комплектът с кремове. Затова ми предлага да си взема примерно боя за коса за 8,90 или очила слънчеви. Така де защо да се старая да намеря нещо по еФтинички ..

Хахаха, и на мен така  hahaha

Аз пък да питам "хайверната" серия кога изчезна  newsm78
Търсят ми я от няколко кампании, а не я откривам в каталозите.

# 169

В К11 влязоха новите опаковки на планет Спа. От тогава хайвера изчезна. Точно кампания преди това всичко ( но без маската за коса ) имено от него беше супернамалено.

# 170
Цитат

Аз си взех от К10.
След това не съм се залеждала.

Скрит текст:
Какво ти търсят, че моите не съм ги отваряла още Wink

# 171
  • о`майна лунна нощ е
Имате ли представа в какво небрано лозе съм в момента?! Ама истински небрано /че и е точно лозово време като се замисля/  ooooh!
Освен програмата с парфюма, четките и куфарчето, съвсем отървах дирята на кампанията.
Тя класната знае.

Сега стягам поръчката и ми се реве колко ще се тръсна за лична угода. От друга страна мога само да си похваля клиентите колко са дисциплинирани и въпреки самоизчезването ми, те си изпращаха своевременно заявките по скайпа, мейла и на фейса. Как да не си ги обичам.  Hug От мен се иска да ги събера накуп и вкарам в поръчката.

Новият изглед на сайта не ме дразни да си призная. Вярно, че са попрекалили с числата, но положението не е толкова зле. Сега се връщам да ви прочета и да влезна в час с проблемите тази кампания.

# 172
Успешна Капмания.
Напоследък нямам време за Ейвън, бях отпуск, после много работа.
Прескочих 2 кампании, но вече съм на линия, имам няколко поръчки.
Ще видим кога ще пускам.
Благодаря за Катето и на _Re_GE за положения труд.
Връщам се да Ви чета Simple Smile

# 173
Момичета, знаете ли дали каталозите участват в 180 лв за мотивационната?

Според мен участва всичко без единия лев който плащаш за поръчката на продуктите ( парфюм, четки ) по мотивация.

# 174
Момичета, знаете ли дали каталозите участват в 180 лв за мотивационната?

Според мен участва всичко без единия лев който плащаш за поръчката на продуктите ( парфюм, четки ) по мотивация.
Ооще веднъж ти благодаря и за отговора и за качените каталози.  Hug Не ми достигаха някакви 5-6 лева до 180, но ми поръчаха един парфюм та ги минах даже.  Simple Smile

# 175
_re_ge , Узи и на двете Ви благодаря newsm76!!
Отивам да разглеждам!  animal037

# 176
  • на североизток от Рая
 Ето какво съобщение имам аз. За нашата зона е само, често имаме такива предизвикателства.  Laughing

ОТ К 14 ДО К17-2013
-ВСЕКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ,ПУСНАЛ ПОРЪЧКА ДО ПЪРВАТА СРЯДА ОТ КАМПАНИЯТА ЩЕ ПОЛУЧИ ОТ СВОЯ КООРДИНАТОР/ЗМ/ 5 БР МОСТРИ
-ВСЕКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ,ПУСНАЛ ПОРЪЧКА ДО ВТОРАТА СРЯДА НА КАМПАНИЯТА-ЩЕ ПОЛУЧИ 3 БР МОСТРИ
УСПЕХ!

# 177
А аз пък забравих да кажа, че днес куриер взе дефектните скреч-карти, но кога ще ги донесе, не каза. Надявам се да реагират бързо. Не очаквах още днес да се появи куриер. Значи има шанс да успея да ги върна клиентите и да си регистрират кодовете. Мислех си вчера, докато се ядосвах на Ей-вън,че никога не са били толкова откровени. Няма код на картата, защото няма как да спечелим по принцип.  Laughing

# 178
Днес ми се обади зам.зоналната, ще има среща в петък с новите шефове на нещо си. Трябва да споделим за проблеми, идеи, предложения, оплаквания и т.н.  Освен да започвам да пиша на един лист... Mr. Green А ще има и национална конференция в Новотела.

# 179
  • Русе
Не само,че не мога да си отворя фактурата,но на всичкото отгоре,кашона ми, още го няма в пощата!Пуснах поръчка на 26.09,не помня преди, или след 10:00ч,но,дори да е била след 10:00,би трябвало вече да е там,да взема да отида на място ли?
Това с фактурите го дискутирахме - никой не може да отвори от няколко дни, проблемът е в сайта и не се знае до кога.  bouquet

Благодаря, че ни отговори, защото наистина не съм чела предните страници и се чудех само в моя "ТВ" (комп.) ли е проблема.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт