Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 19 095
  • 413
  •   1
Отговори
# 135
  • Стара Загора
Ох, те и децата си имат предпочитания и някои от тях /най-често момчетата/ се подразват от силни парфюми, а момичетата често се гушват, като усетят плодова сладост. Веднъж, преди да започна с Ейвън-а, бях се пръснала с Fire /дано не греша името,червена бутилка/ на орифлейм - подарък ми беше. Е,едно момченце като ме подуши, взе че се развика: "Силен парфюм! Силен парфюм!" и заразмаха с ръце - да прогони аромата. Оттогава ХИЧ не ползвам орифлеймски ТВ. Grinning ,само ейвънски.

Много разбират пък те какво е хубав парфюм. Mr. Green

Абе Рени, взех мостра на Вивата, но не можах да добия никакви впечатления. Нищо не запомних от него и май я запратих на приятелка. Аз ли не съм наред. Crossing Arms
Имам спомен, че казвахте унисекс (подправков), но не ми се стори такъв. #Crazy

# 136
Подхващате тема, която не ми се иска тук да разискваме, но който е учил риторика знае, че "говорещият" не трябва да "шуми" с облекло, грим, въобще с външен вид, с парфюм още по-малко. Това пречи на работата ми много, а силните аромати дразнят децата и сетивата им и съм имала случка, която ми е за урок завинаги. Пък децата, с които работя са по-специални и сетивата им са компенсаторно по-изострени. Затова залагам, на аромати "за офиса"  , леки и едва забележими.
Има си време и място за по-така аромати.

Ще си взема Фреша на Фърги, защото съм се мерактосала отдавна. Хич не се опитвайте да ме разкандардисвате!

# 137
Ивче, във Вивата има лавандула.Ама коварна.От мостра не я усетих (не толкова натрапчиво) и като се напръсках след време от бутилчето се стресирах сериозно  Mr. Green.При мен е лавандула и то нахална (само това).Подарих го без размишления на мама - на нея и стои добре, но избягвам да го вдишвам като го ползва, че ми връща стреса от първата среща.                                                                                            

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 20:56 от martinidan

# 138
Topsi, не мога да качвам снимки. Изобщо съм много зле, с всичко свързано с компютъра.  Blush Сигурна съм, че други момичета, компютърно по-грамотни от мен, ще качат снимки. Hug

# 139
ASTILLA, де да бяха всички съобразителни като теб  Hug!Златна си  Heart Eyes!
А Инстинкта как го усещаш? Ако си го пробвала..

# 140
ASTILLA, де да бяха всички съобразителни като теб  Hug!Златна си  Heart Eyes!
А Инстинкта как го усещаш? Ако си го пробвала..

Благодаря, martinidan! Hug
 Признавам си, че не съм опитала Инстинкта, обаче вече го поръчах при другарче! Laughing Имах 5 мостри, но ги раздадох с идея да се включа в добрата оферта с 4-те бройки, но самостоятелно няма да се справя. Вземам го, защото обичам офертите с подаръци. Embarassed

# 141
  • на североизток от Рая
 martinidan , добре че разказа за Вива-та. Имах интерес към него, защото няколко пъти Рени го похвали, а аз не познавам парфюма. Дори и от мостра не съм го душила. Но като чух лавандула и ми беше достатъчно.  ooooh! Изобщо не понасям този аромат. От дете ми прилошава от него.

Все пак, ако ми попадне парфюма, ще го подуша от любопитство, защото обичам да имам представа за парфюмите по принцип, независимо дали ги ползвам, или не.

Онзи ден в темата Ейвън/Орифлейм написах един положителен отзив за парфюм Амур, но незнайно защо постът ми е заметен. Писах, че събрах овации с този аромат. Много е приятен и най-вече - траен. А аз не хваля много ейвънски парфюми откъм трайност, знаете. Но този е от серия Тудей, все пак, а те при мен са трайни.
 Та, който се чуди за Амур, да не се чуди дълго. Защото мине ,не мине време и правят чистка на хубавите продукти.

Астила, не се разкандардисвай, вземи си желания парфюм. Аз като си навия на пръста, че искам нещо, никой не може да ме спре. Ако ще да си патя после, но то ще е от главата ми.  Laughing

А за теб и `по-специалните`ти деца напълно съм съгласна. Зная за какво говориш. Децата са преди аромати, парцалките по нас и прочие. Без парфюм не връщат, без грим също.

Hug

# 142

Абе Рени, взех мостра на Вивата, но не можах да добия никакви впечатления. Нищо не запомних от него и май я запратих на приятелка. Аз ли не съм наред. Crossing Arms

Да Ивче, точно такъв е.
И според мен абсолютно нетипичен ейвънски. Ей сега се чудя на кой аромат  да го оприлича и не мога да направя аналог. Когато е топло някак аромата се променя и не ми допада толкова , но когато навън е хладно има определено студено присъствие  с някакъв хладен тревен полъх което въобще не е характерно за ейвънските аромати. Лавандула хич не присъства , но при мен често аромата се изкривява и ухае различно от това на други хора. Специфичен е, определено няма много любители. Никога не съм го ползвала  на мостра и честно не знам доколко е подобна на аромата от пълноценна бутилка. Съжалявам че не си наоколо да те каня на кафе с тестване на аромата , тогава щеше 100% да разбереш дали е твой аромат или ти бяга.  Hug

Забравих да кажа че именно за най-разкритикуваните тук аромати съм получавала най-много комплименти. Вивата е в тяхно число. Даже една дама на която го бях подарила по повод ми звънеше след това  да ме пита от къде може да си купи. Значи за всеки влак си има пътници. Ама то май при мен и с декоративната козметика е така- най-неприемливите цветове най-много ми ходят.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 22:02 от _re_ge

# 143
  • Стара Загора
Ей, ами ще поръчам 5 мостри освен и ще ги излея отгоре си. Друг начин няма. Crazy
Много ме заинтригува отново. Не ми се ще да го "потуля" и като го махнат от каталога да се вайкам. Ще му да шанс пък. Аз обичам лавандула. Peace Hug

# 144
  • Русе
Не ми се отваря ф-рата ( това за първи път ми се случва ) Simple Smile Снощи си пуснах поръчката, днес цял ден я гледам ф-рирана, но не се отваря. Тази вечер я дават и натоварена, но пак не я виждам.  Sad

# 145
Ще си го взема! Нали човек съжалява повече за неща, които не е направил, отколкото за тези, които е направил. Радвам се и благодаря, че ме окуражавате  girluu! Лека нощ!

# 146

Да Ивче, точно такъв е.
И според мен абсолютно нетипичен ейвънски. Ей сега се чудя на кой аромат  да го оприлича и не мога да направя аналог. Когато е топло някак аромата се променя и не ми допада толкова , но когато навън е хладно има определено студено присъствие  с някакъв хладен тревен полъх което въобще не е характерно за ейвънските аромати. Лавандула хич не присъства , но при мен често аромата се изкривява и ухае различно от това на други хора. Специфичен е, определено няма много любители. Никога не съм го ползвала  на мостра и честно не знам доколко е подобна на аромата от пълноценна бутилка. Съжалявам че не си наоколо да те каня на кафе с тестване на аромата , тогава щеше 100% да разбереш дали е твой аромат или ти бяга.  Hug

Забравих да кажа че именно за най-разкритикуваните тук аромати съм получавала най-много комплименти. Вивата е в тяхно число. Даже една дама на която го бях подарила по повод ми звънеше след това  да ме пита от къде може да си купи. Значи за всеки влак си има пътници. Ама то май при мен и с декоративната козметика е така- най-неприемливите цветове най-много ми ходят.
Лавандула присъства в аромата - http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Viva-by-Fergie-14960.html - не само моя нос я регистрира, както се вижда от линка.Дали при теб изпъква или е по-приглушена е въпрос на кожа и възприятия.Никъде не критикувам аромата - написала съм,че съм го подарила на майка ми. Не бих подарила нещо, което считам, че не е хубаво.
Нелка, не бързай да го отричаш толкова бързо - лавандулата му придава една идея "мъжко" присъствие, а знам, че ти допадат много ейвънските мъжки аромати.
За моя радост ейвънци направиха доста изгодна оферта за мостри, така че всеки може да тества аромати, без да му се отрази сериозно на джоба  Hug.

# 147
Нели, постът е бил изтрит заради темата, в която е- За размени на продукти, а не дискусионна. Това ни напомня Бубанка. И преди се е случвало като изкоментираме нещо, което не е  по темата с размените, да трият.

Амур го имах наскоро и ми го взеха. Бях писала преди седмици, че е най-хубавият за мен от серията ТТА, за съжаление, другите от тази серия ми идват силни и прекалено трайни.

Все още има доста въздишащи и питащи за ТТА Романтик Вояж и ТТА Олуис. Те бяха най-търсените от моите познати. И този Амур след година ще го пратят в историята...,за да излезе нов някой ТТА

Объркват ме вече с тези все нови аромати, тъкмо реша да купя мостри и да презентирам някой аромат,тъкмо намеря някой заинтересован клиент и на следващата к-я ново двайсет-нов аромат, за който ме питат и забравят за предишния харесан. Не искам лавина от нови аромати!
Да не би новият приоритет на Ей-въна да е парфюмерията ...

ПП На мен не ми допадна ВИВА Фърги.

# 148
  • София
Не само,че не мога да си отворя фактурата,но на всичкото отгоре,кашона ми, още го няма в пощата!Пуснах поръчка на 26.09,не помня преди, или след 10:00ч,но,дори да е била след 10:00,би трябвало вече да е там,да взема да отида на място ли?

# 149
Не само,че не мога да си отворя фактурата,но на всичкото отгоре,кашона ми, още го няма в пощата!Пуснах поръчка на 26.09,не помня преди, или след 10:00ч,но,дори да е била след 10:00,би трябвало вече да е там,да взема да отида на място ли?
Това с фактурите го дискутирахме - никой не може да отвори от няколко дни, проблемът е в сайта и не се знае до кога.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт