Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 19 106
  • 413
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Получих си кашоните. Мостри нямам. Малките брошури са 15, при поръчани 20 катлога. Обиците към Инстинкт още ги проучвам- твърде златни и малко по-големи от очакваното. Четките са сладки, куфара за грим си е наистина куфар, голям е и изглежда много добре.  Peace ПП Обадих се да питам все пак за мострите, които не дойдоха, казаха, че ще ми се обадят по-късно. ПП1 Мостри се получават само при поръчка на 5 брошури. Това ми отговориха, не можаха да ми обяснят защо тогава миналата кампания съм получила мостри при поръчка на 20 брошури.

Ще може ли снимка на куфара и четките,искам да добия някаква представа Simple Smile

# 121

ПС: Случвало ли се е в проследяването да пише, че пратката е в РСЦ, а пък да е в пощенския клон ,в който я чакате?  Thinking

На мен ми се случи в събота! Очаквах два кашона от две различни поръчки. Не взех много чанти и помощници, защото  в проследяването беше отразено, че само единият е пристигнал в пощенския клон. Оказа се обаче,че и другият ми кашон е пристигнал, но " системата не работи" и за това не се е отразило и в сайта, че е пристигнал. Как се прибрах до дома с 13 кг, аз си знам....  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 122
Имам един въпрос. Понеже съм виждала тук, че някои момичета са споменавали , че работят със съдружници, може ли да попитам как точно се разбирате  и примерно за мотивационните програми, като е само по 1 подарък... Че обмислям едно предложение. Благодаря предварително! Peace

# 123
Историята със скреч-картите ще продължа. Звънях в кол-центъра, после в Булпост, после пак в кол-центъра и се надявам до края на седмицата да си получа читавите карти. Не е много лесно, размяната ще е за сметка на Ейвън, но телефонните разговори и неудобството пред клиентите си е за моя сметка.

ПП Моля, тези от вас, които вече държат в ръце каталог 16, да ми кажат на каква цена е последният парфюм на Fergie- FResh. Искам да си го взема за мен, но не ми е спешен. Пък бързам да направя една малка поръчка, та се чудя какво точно да си пусна, че поръчката на клиентката е малка, но спешна.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 19:27 от ASTILLA

# 124

ПП Моля, тези от вас, които вече държат в ръце каталог 16, да ми кажат на каква цена е последният парфюм на Fergie- FResh. Искам да си го взема за мен, но не ми е спешен. Пък бързам да направя една малка поръчка, та се чудя какво точно да си пусна, че поръчката на клиентката е малка, но спешна.

32 лева. Намалено е от 37.

# 125
_re_ge,  Two Hearts newsm51 благодаря! Винаги навреме и много изчерпателна!

# 126
  • Стара Загора
Не знам дали е само при мен, но Фърги Фреш е доста слабичък. А парфюмите ми държат много обикновено. За 32 лв може да се вземе парфюм със значително по-добра трайност (напр. Дюпонт), марков.
Аз съм си купувала и от момичета от темата за размени на добри цени. Peace

# 127
Да! Ивче, благодаря за добрия съвет, но аз не ползвам трайни и силни аромати. Работя с деца в много тясно помещение и ги ползвам много предпазливо.

# 128
Подкрепям казаното от Ив- за парфюм на Фърги 32 лв. - не, като го намалят на около 25лв.- може. Дюпонт  съм нямала, но мисля, че съм го ползвала за проба, уви, не помня какво впечатление е оставил у мен, защото пробвах наред и накрая се "омагьосах" от много тестване на това и онова.

# 129
  • Стара Загора
Подкрепям казаното от Ив- за парфюм на Фърги 32 лв. - не, като го намалят на около 25лв.- може. Дюпонт  съм нямала, но мисля, че съм го ползвала за проба, уви, не помня какво впечатление е оставил у мен, защото пробвах наред и накрая се "омагьосах" от много тестване на това и онова.

Ами аз имам 2 техни, купени за тази цена (Blanc & Passanger). Доволна съм, аромата е от този тип (на Фреша) и са много по-осезаеми. Е, не миришат като Шанел, но самия аромат е по-плътен и наситен. А Фъргито стои близо до кожата и само когато си допра носа до китката го усещам. Тези на Dupont си правят шлейф.
Знаете, че ползвам и евтино и скъпо, но когато изказвам мнение - съм обективна.

Астила, то тук не става въпрос толкова за сила - аромата пак може да е лек, но какъв е смисъла да купиш нещо, което няма да се усеща? Все едно си си дала парите на вятъра...  Blush
А и децата (чела съм други момичета, които работят като учителки), че обичат парфюмите и се омилкват. Laughing Особено на сладките и плодовите.  Laughing

# 130
  • на североизток от Рая

А и децата (чела съм други момичета, които работят като учителки), че обичат парфюмите и се омилкват. Laughing Особено на сладките и плодовите.  Laughing

Да! Това и аз съм го споделяла.

Предстои ми да имам Дюпонт. Съвсем, съвсем скоро. Вече си го набелязах. Simple Smile

На Фърги първият парфюм го имах и не ми хареса. Имам сега дезодоранта и го разменям.
 Децата понасят и по-силни миризми, но не търпят тежки  и задушливи. Това е по моите наблюдения. Те и някои възрастни не искат да им мирише на тежки аромати.

# 131
Имам един въпрос. Понеже съм виждала тук, че някои момичета са споменавали , че работят със съдружници, може ли да попитам как точно се разбирате  и примерно за мотивационните програми, като е само по 1 подарък... Че обмислям едно предложение. Благодаря предварително! Peace
Здравей! Аз разботя заедно с моя приятелка .. за мотивационните програми или се редуваме или ако има 2 неща всяка си харесва едното и взимаме различни... Никога не сме си харесвали еднакви неща..

# 132
  • Стара Загора
Тежките и задушливи малко хора ги обичат. Когато е в рамките на нормалното - сладко, плодово... е поносимо и приятно.
Only Imagine, TTA Amour мисля, че са такива. Имам и двата, но още не съм ги носила добре. От мостри и изучаване обаче, мисля че са подобни на Фреша. Hug

# 133
Мисля си че Ивчето просто мисли за ароматите по различен начин , от друга гледна точка.
Аз харесах Фреша от мостра, но предпочетох да си взема Вива. Вива и есенно време ми е страхотна комбинация. Не желая никого да впечталявам обаче , а само аз сама да се наслаждавам на аромата ... а  ако и съпругът ми ме харесва в този облак значи съм постигнала каквтото искам.

# 134
Ох, те и децата си имат предпочитания и някои от тях /най-често момчетата/ се подразват от силни парфюми, а момичетата често се гушват, като усетят плодова сладост. Веднъж, преди да започна с Ейвън-а, бях се пръснала с Fire /дано не греша името,червена бутилка/ на орифлейм - подарък ми беше. Е,едно момченце като ме подуши, взе че се развика: "Силен парфюм! Силен парфюм!" и заразмаха с ръце - да прогони аромата. Оттогава ХИЧ не ползвам орифлеймски ТВ Grinning , само ейвънски.

ПП:
Изобщо не мога да разбера какво е движението на поръчките ми- едната в петък преди 14 пусната, другата в неделя на обяд и фактурирана днес в 9 часа! Как пък не ги оправиха тези бакии и как така няма да имам проследяване / спиди...  Сега да гадая кога ще дойде първият кашон...

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 21:10 от ФЕЯТА

Общи условия

Активация на акаунт