Re: AVON само за представители - КАМПАНИЯ 14 -Тема 120

• 19 118
  • 413
  •   1
Отговори
# 105
Според мен е в "Некозметични" и следователно не е "Грим продукти".
Но според Ейвън, не мога да гадая...

# 106
Най-после си взех кашончето!  Crazy
Пристигна часовника, който чаках вече 100 години! Ще кача снимки по-късно.
Фактурата ми е на по-голяма стойност от тази,която аз бях сметнала ,но ще я прегледам след работа. Иначе за мен си бях поръчала само бронзиращите перли и гланц Plump Pout -цвят Berry Plush.
Хубав ден ,момичета!

ПС: Каталог 16 изглежда много добре -някакси по-луксозно (корицата му е по-лъскава и самият каталог е като книжка ), ако искате мога да снимам довечера  Simple Smile

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 12:16 от Teddy^

# 107
  • София
Вдигнали са нивата на отстъпките, ура  #Cussing out

И какво ще рече "бърза поръчка", какво й е по-бързото от другите  newsm78

# 108
Запис и от мен в темата с   bouquet за Катето и  Hug за всички момичета!
Аз съм в леко колебание дали да се понабутвам за мот. подаръчета.Парфюма не ме блазни, но симпатичните розови четки (които не ми вършат почти никаква работа) много ми харесват  Laughing.
За следващата мотивационна (Анютата) със сигурност ще се охарча.Май имам понатрупани запаси, но ми е слаб ангела  Mr. Green.
Новия аромат (Инстикта) от мостра ми хареса.Капка върху плат (имам предвид калъфка на възглавницата) е по-цитрусов, но върху кожата ми такова нежно цвете се разгръща  Blush, чак не мога да повярвам, че е същия аромат.Тревожа се от бутилката да не изкокне нещо друго  Thinking.

Странно или не , на мен досега не ми се е случвало точно код на мотив.подарък да забравя. Явно все за подаръка мисля. Забравяла съм, че часовници не формират ниво на поръчка и отстъпка, забравяла съм някой продукт клиентски да поръчам, но не и код на подарък.

И аз, и аз  Laughing.Много ме разсмя това.Винаги когато имам ипълнено условие, първо си въвеждам кода на подаръка в поръчката.Те Ейвън достатъчно си ни цакат, че да пропускаме такива "важни" неща.Повечето мотивационни почти не ги помня(подаръците), но от едно розово портмоне и сешора, който ме подсеща за `Туиг, съм очарована.

# 109
моята координаторка ме покани на конференция тази седмица и се чудя да ходя ли?  Thinking

# 110
Здравейте, аз се каня към сряда да пусна поръчка, дано до тогава да си оправят проблемите със сайта. Сега пак ще си задам стария въпрос: Някой знае ли дали четката за маникюр влиза към грим продуктите т.к. е в опоменатите страници, а никъде не пише, че се изключва от грим продуктите.

Пише го в панорамата и то много подробно. Под снимите с парфюма четките и куфарчето - най-отдолу с малки букви , не ме карайте сега да  копирам листа и да го льосвам тук. Отбелязани са точно интервалите на страници спродукти от двата каталога. Четете бе девойки.

Новия аромат (Инстикта) от мостра ми хареса.Капка върху плат (имам предвид калъфка на възглавницата) е по-цитрусов, но върху кожата ми такова нежно цвете се разгръща  Blush, чак не мога да повярвам, че е същия аромат.Тревожа се от бутилката да не изкокне нещо друго  Thinking

младежа ли визираш   Joy

# 111
ПС: Случвало ли се е в проследяването да пише, че пратката е в РСЦ, а пък да е в пощенския клон ,в който я чакате?  Thinking

Да, беше ми се случило. Обадих се в кол центъра да питам защо така. Казаха ми че се случва, да е на място пък да не еотбелязано в тракинг листата.

Вдигнали са нивата на отстъпките, ура  #Cussing out

И какво ще рече "бърза поръчка", какво й е по-бързото от другите  newsm78

Това ме очуди и мен , ослушвам се и оглеждамда излезе от някъде по-подробно информация.

# 112
Здравейте, аз се каня към сряда да пусна поръчка, дано до тогава да си оправят проблемите със сайта. Сега пак ще си задам стария въпрос: Някой знае ли дали четката за маникюр влиза към грим продуктите т.к. е в опоменатите страници, а никъде не пише, че се изключва от грим продуктите.
Пише го в панорамата и то много подробно. Под снимите с парфюма четките и куфарчето - най-отдолу с малки букви , не ме карайте сега да  копирам листа и да го льосвам тук. Отбелязани са точно интервалите на страници спродукти от двата каталога. Четете бе девойки.

Четем.
Цитат
(включително 8 грим продукта*)
....
*участват продукти от стр. 5-17; 58-77 в Брошура 13 и/или стр. 6-9; 54-85 и лосиони от задната корица в Брошура 14
...

За мен не е 100% ясно. А като се има предвид начина на работа на Ейвън, с елемент на изненада, мисля че е резонен въпроса.

Може би в контактния център могат да отговорят с точност.

# 113
  • София
Да и мен ме вълнува този въпрос. Ако някой със сигурност знае нека сподели.

# 114
Така
звъних в кол центъра.

включват се всички продукти от упоменатите страници

и четки и острилки и лакочистители и кремове за кутикули  и каквото там можете да си представите. Казаха ми, че ако са имали в предвид някакви ограничения е нямало да дават  интервали по страници. Както и че ако има такива ограничения обикновено пишат- еди си кои продукти не участват  впредложението. Резонно.

Надявам се да съм била полезна
 Hug

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 14:17 от _re_ge

# 115
  • София
Да, много ти благодаря Simple Smile

# 116
Така
звъних в кол центъра.

включват се всички продукти от упоменатите страници

и четки и острилки и лакочистители и кремове за кутикули  и каквото там можете да си представите. Казаха ми, че ако са имали в предвид някакви ограничения е нямало да дават  интервали по страници. Както и че ако има такива ограничения обикновено пишат- еди си кои продукти не участват  впредложението. Резонно.

Надявам се да съм била полезна
 Hug

Благодаря много за изчерпателния отговор с тази четка з аманикюр продуктите ми станаха 8  Party

# 117
Получих си кашоните. Мостри нямам. Малките брошури са 15, при поръчани 20 катлога. Обиците към Инстинкт още ги проучвам- твърде златни и малко по-големи от очакваното. Четките са сладки, куфара за грим си е наистина куфар, голям е и изглежда много добре.  Peace ПП Обадих се да питам все пак за мострите, които не дойдоха, казаха, че ще ми се обадят по-късно. ПП1 Мостри се получават само при поръчка на 5 брошури. Това ми отговориха, не можаха да ми обяснят защо тогава миналата кампания съм получила мостри при поръчка на 20 брошури.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 15:53 от as-g

# 118
Момичета може ли да ви попитам нещо може и да е глупав въпроса но за да взема куфарчета + четките + парфюма трябва да направя тази сума но нали без остъпките трябва да е защото без отстъпките с малко повече неща от моя страна и ще успея да взема и куфарчето  Peace

# 119
  • Варна
     klari, винаги сумите са на поръчките по брошурна цена, т.е. трябва да имаш 800 лв. от двете кампании преди свалянето на % отстъпка.

Момичета, някакво развитие с фактурите има ли? Хром ми дава, че няма файл, така че няма какво да свали, независимо колко ще се опитвам да го лъжа. Проблемът е, че аз, любителката на природата hahaha, съм си отказала хартиената фактура и разчитам само на тази. От месеци има проблеми, налага се смяна на програмата, а от известно време и хиляди други еквилибристики, за да се съгласи да ми я свали на компютъра, но сега...

Малко късно, но желая успешна кампания. Пуснах една добра поръчка, ще имам и още... Смятам, че ще се класирам за мотивационната, но като ви чета на какви светофари излизат нещата отсега...

Общи условия

Активация на акаунт