Енергийни лечители

• 4 955
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Възможно ли е някой да ми напише координати на енергийната лечителка Цветанка Миланова или на друг енергиен лечител, за когото има добри отзиви?
Нова съм във форума и се надявам на ващата помощ, мили дами. 

# 1
Ох, като чуя за такива залитам......Можем да се задълбочим в дискусия, ако пожелаете. Не съм изцяло против тях, имам конкретни впечатления.
Названието "енергийна лечителка" е силно смущаващо.

# 2
Попаднах на различни статии, в които проф. Връбка Орбецова, която е авторитетен медик, се изказва доста ласкаво за Цветанка Миланова - била е свидетел на уменията й (дори е водила познати при нея) и е написала книга за лечителката. Заглавието е "Да заложиш себе си" и е публикувана преди поне 3-4 години, но не я намерих. Не мисля, че проф. Орбецова би рискувала репутацията си, като препоръчва по медиите някого.
Но ми се струва, че в думите Ви има разочарование.

# 3
Не вярвам, че могат да лекуват каквото и да е. Да успокоят някакви болки-да. Имах такава позната кранистка в Кремиковци. През свободното си време се занимаваше с това. Оправяше коленете ми с трайност 6месеца и различни други болки по ръцете. Искаше да се опита да оправи късогледството ми, но не успя. Опитвахме се да изследваме нейното излъчване. Думичките "излъчване" и "енергия" не означават нищо, ако не сме пояснили за какво излъчване и каква енергия става въпрос. Търсихме в радиодиапазона и в СВЧ диапазона. Не открихме нищо, но и апаратурата не беше с кой знае какви възможности. Може би в САЩ, Германия или другаде......
Че тя излъчва в ИЧ е пределно ясно. Попитах моята доцентка по оптика дали е възможно тази жена да има доста по-силно излъчване от всички нас в ИЧ, но  тя ми отвърна, че тогава нейната телесна температура трябва да бъде по-висока според закона на Планк. А тя беше съвсем нормална. Да излъчва в УВ област? Абсурд! Ако е така, трябва да почерняваме от нейното облъчване. В  рентгеновата? Още по-голям абсурд. Рентгеновите лъчи се генерират при специални условия с помощта на високо напрежение и нанасят сериозни вреди, вместо да лекуват. В дадения случай за вреди не може да става дума. И така, остават радиодиапазона и СВЧ диапазона. В отделенията по физиотерапия използват тези лъчения за нагревки.

# 4
Спомням си, че преди години имаше информация за това, че способностите на покойната Вера Кочовска, например, са установени чрез различни изследвания (мисля, че в Япония). А и науката непрекъснато се развива и вероятно има различни методи и уреди, с които да бъдат доказвани подобни неща.
Иначе за хората е трудно да направят разграничение и да преценят на кого да се доверят. Но човек все се надява и търси някакво решение на проблемите си. По-страшното е да се откаже съвсем.

# 5
Спомням си, че преди години имаше информация за това, че способностите на покойната Вера Кочовска, например, са установени чрез различни изследвания (мисля, че в Япония). А и науката непрекъснато се развива и вероятно има различни методи и уреди, с които да бъдат доказвани подобни неща.
Иначе за хората е трудно да направят разграничение и да преценят на кого да се доверят. Но човек все се надява и търси някакво решение на проблемите си. По-страшното е да се откаже съвсем.

Кого е излекувала Вера Кочовска и от какво? Същия въпрос трябва да зададем за неизлекуваните.

# 6
Не съм ходила при нея и не мога да говоря от личен опит, но съм попадала на добри отзиви за нея, затова дадох нейното име като пример.
Сигурно има способни лечители, но вероятно повечето не афишират способностите си. 

Общи условия

Активация на акаунт