След"Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й.~5 в 1~Тема ~150

• 28 293
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Мартали,догодина ще се изявят скритите лимонки на темата! Пък дупе да им е яко на другите!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Е тогава и без да са амортизирани столовете,пак ще има поза"на Димето плъхчето".  hahaha hahaha hahaha

Тони, това си го сейфам и да знаеш, че ще те подсетя за изявите Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е,ти пък сега.... Crossing Arms Ще кажеш,че не ме знаеш що за луда ЛиНка става дума! Joy Joy

А не така, не си луда мила, а само обичаш забавленията  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 16:32 от .Rumi

# 721
Мартали,догодина ще се изявят скритите лимонки на темата! Пък дупе да им е яко на другите!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Е тогава и без да са амортизирани столовете,пак ще има поза"на Димето плъхчето".  hahaha hahaha hahaha

Тони, това си го сейфам и да знаеш, че ще те подсетя за изявите Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е,ти пък сега.... Crossing Arms Ще кажеш,че не ме знаеш що за луда ЛиНка става дума! Joy Joy

А не така, не си луда, мила, а само обичаш забавленията  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Или както казва една моя много добра приятелка:"Ти си на принципа каквото ти е на душата,това ти е на устата! Тежко му и горко на този,който ти попадне под обстрела!"  Joy Joy Joy Joy

# 722
Мартали,догодина ще се изявят скритите лимонки на темата! Пък дупе да им е яко на другите!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Е тогава и без да са амортизирани столовете,пак ще има поза"на Димето плъхчето".  hahaha hahaha hahaha

А не така, не си луда, мила, а само обичаш забавленията  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Или както казва една моя много добра приятелка:"Ти си на принципа каквото ти е на душата,това ти е на устата! Тежко му и горко на този,който ти попадне под обстрела!"  Joy Joy Joy Joy

smile3521

# 723
Хади,гъди-гъди,къде сте се покрили,Линки? Да не отмаряте още от търчането по сокаците 2 дни? newsm78
Я да ви подсладя,че да имате силички!

# 724
Тук сме, веднага си вземам от сладичкото.

# 725
И понеже сте фенки на турските сладкиши,нека ви почерпя с по едно кюнефе:

и по едно парче казан диби:

За който не е опитал-пътя към Босфора го знаете! Peace

# 726
И понеже сте фенки на турските сладкиши,нека ви почерпя с по едно кюнефе:

и по едно парче казан диби:

За който не е опитал-пътя към Босфора го знаете! Peace

Toni, teşekkür ederim!  bouquet  love001

# 727
# 728
  • БГ
Тоничка Hug знам,че си ми бременна миличка,но да ти кажа - без да ти показвам картинки,та да не стане аталък и да подгониш бъдещия татко към Стамбул,ама ....
Имахме и опитахме много автентични вкусотийки - пишмание, разни форми и видове баклавички /донесени от Мармарис/, пихме салеп, кафето беше оригинално "Мехмет ефенди" ,освен това опитахме хумус /пастет от нахут и разни добавки/, имахме торта,грис халва,огромна погача,много пиене и БИРА,пилешко,кюфтаци, и какво ли не още - салати,а-а-а хапнахме и гьозлеменца даже Peace
Вероятно пропускам нещо... newsm78
Ядките ни бяха също - обичайните "заподозряни" Joy
А що тютюн се издърпа и издуха - да не ти разправям ooooh!
Ич биля помещението не беше за бременни или кърмачки Joy Joy Joy Joy

# 729
# 730
# 731
# 732
# 733
# 734
Тоничка Hug знам,че си ми бременна миличка,но да ти кажа - без да ти показвам картинки,та да не стане аталък и да подгониш бъдещия татко към Стамбул,ама ....
Имахме и опитахме много автентични вкусотийки - пишмание, разни форми и видове баклавички /донесени от Мармарис/, пихме салеп, кафето беше оригинално "Мехмет ефенди" ,освен това опитахме хумус /пастет от нахут и разни добавки/, имахме торта,грис халва,огромна погача,много пиене и БИРА,пилешко,кюфтаци, и какво ли не още - салати,а-а-а хапнахме и гьозлеменца даже Peace
Вероятно пропускам нещо... newsm78
Ядките ни бяха също - обичайните "заподозряни" Joy
А що тютюн се издърпа и издуха - да не ти разправям ooooh!
Ич биля помещението не беше за бременни или кърмачки Joy Joy Joy Joy

Тони! След толкова много хапване и пийване от днес сме на чай, плод, чай, плод... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт