От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 200
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Момичета, някоя от фирмите изпраща ли по Бг пощи или работят само с Еконт и ако теглото на пратката ми е 1.200кг като 2 кг ли ще се таксува или се изчислява с точност до 200 гр.? С две думи  с коя фирма е по -изгодно да поръчвам? Благодаря.
Еднакво изгодно е, тоест с Франс Деливъри е с 10ст по-евтино. Не работят с БП, само с Еконт и да, таксуват тези 200гр, разбира се Peace

# 121
Благодаря за отговора. Всяка седмица ли има курсове на Франсето?

# 122
  • София
Благодаря за отговора. Всяка седмица ли има курсове на Франсето?
Франс Деливъри имат на този етап всяка седмица. За ФранстуБГ е спорен въпрос.

# 123
  • София
  Така влязох и аз да проверя с новите франсделивъри как точно става проверката дали нещо е пристигнало. Очевидно два пакета доставени на адрес на 23-ти, не са потеглили с курса от 25-ти, което ме изненада. Не ми е спешно, тоест не е проблем да са тръгнали с новият курс принципно. Въпросът ми обаче е ако евентуално пристигнат, как ще ме уведомят всъщност, защото в сайта няма вариант да се логна и да проверя нали или поне аз не открих?

# 124
Момичета, трябва ли за всяка направена поръчка от Ларедут да ги уведомявам или не е необходимо. Писах им , но никакъв отговор от снощи насам. Преди се попълваше форма за всяка поръчка, но сега как е не знам. Направих една поръчка от Ларедут, дано няма проблем с получаването и на френския им адрес.

# 125
Момичета, трябва ли за всяка направена поръчка от Ларедут да ги уведомявам или не е необходимо. Писах им , но никакъв отговор от снощи насам. Преди се попълваше форма за всяка поръчка, но сега как е не знам. Направих една поръчка от Ларедут, дано няма проблем с получаването и на френския им адрес.

И аз съм като теб, а поръчката ми е от 20 септември. Дано всичко е наред  Praynig (аз пуснах с ФР2БГ)  Peace Някой да има инфо кога ли бих могла да очаквам доставка?

# 126

Аз също им писах миналаата седмица и ми отговориха, че не е нужно "вече" да им се изпраща заявка или под някаква форма уведомление.

# 127
Здравейте !
Извинявам се предварително,ако е коменирано !?
Малко ми е трудно да се оправя с новата фирма Франс Деливъри ?
 Къде се регистрирам ?Има ли ИД ,като при Смарта ?
Някъде прочетох ,да попълвам номер на лична карта  ?
Така ли е или сложно съм го разбрала!?
И последно ,коректни ли са ?!
Благодаря Peace

# 128
  • София
Здравейте !
Извинявам се предварително,ако е коменирано !?
Малко ми е трудно да се оправя с новата фирма Франс Деливъри ?
 Къде се регистрирам ?Има ли ИД ,като при Смарта ?
Някъде прочетох ,да попълвам номер на лична карта  ?
Така ли е или сложно съм го разбрала!?
И последно ,коректни ли са ?!
Благодаря Peace

Няма ИД, другото е като при СД. Номер на лична карта не съм давала, не мисля и да давам.
Няма регистрация, само бланка за съответната поръчка. Ето я .

# 129
  • София
Това изискване на ФД за номер на лична карта,за мен е малко притеснително. Разбирам,че искат да са защитени от някакви злоупотреби,но за превозване на пратка,да искаш номер на лична карта ми се струва малко прекалително. Изобщо не са сайт с голяма защита,а и явно компютърният им спец вече не е с тях (вадя си изводите за това,от толкова сложното според тях публикуване на данни запраткитеи пращане на е-майли). За мен даването на такава информация крие доза риск.

# 130
  • София
Къде я искат тази ЛК? newsm78

# 131
  • София
Ето тук са се оляли в изискванията http://www.francedelivery.com/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8-%D1%83%D1 … %D0%B8%D1%8F.html  , но до колкото виждам,заявката е съвсем друга,аз лично не бях я отваряла преди да видя поста ти.

# 132
И аз не бих дала данни от ЛК ,просто нямаше да ги ползвам !
Благодаря много

# 133
  • София
France Delivery
Уважаеми клиенти,
Днес, 08/10/2013 г. пристигна курс № 3 на FRANCE DELIVERY. Пратките се обработват и всички наши клиенти, ще могат да получат своите доставки, съобразно избраният метод на доставка, както следва:
1. От офис на FRАNCE DELIVERY - Бизнес-център "Сити Пойнт":
- 11/10/2013 г. /ПЕТЪК/ от 11.00 ч. до 17.00 ч.
- 13/10/2013 г. /НЕДЕЛЯ/ от 11.00 ч. до 16.00 ч....
2. Пратките за ЕКОНТ ще бъдат предадени на 10/10/2013 г.
/ЧЕТВЪРТЪК/ - до края на деня. Нашите клиенти с този избран метод на доставка, ще могат да проследят номерата на своите товарителници във виртуалния офис на фирма ЕКОНТ.
След, като курс №3 бъде описан и завършен, всички клиенти ще получат уведомителни имейли с информация за своите пратки.
Приятна и спокойна вечер,
FRANCE DELIVERY

# 134
Някой да е питал ФД за дата на следващ курс? Понеже няма информация...

Общи условия

Активация на акаунт