От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 806
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
  • София
аз също го видях преди няколко дена... имам 2-3 поръчки без него и се надявам да си ги получа - защото са пристигнали на адреса им и взети
  bouquet

# 241
  • Варна
Имам няколко поръчки без това Pour FD, не го пише в общите им условия:
http://francedelivery.com/%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8-%D1%83%D1%81% … %D0%B8%D1%8F.html

Ще си ги получа ли?

Да. Аз така съм пуснала две поръчки и двете ги получих без прлоблем.

# 242
Уважаеми клиенти,
Днес, 28/10/2013 г./ВТОРНИК/, пристигна курс № 5 на FRANCE DELIVERY. Пратките се обработват и всички наши клиенти, ще могат да получат своите доставки, съобразно избраният метод на доставка, както следва:
1. От офис на FRАNCE DELIVERY - Бизнес-център "Сити Пойнт":
- 30/10/2013 г. /СРЯДА/ от 10.00 ч. до 18.00 ч.
- 31/10/2013 г. /ЧЕТВЪРТЪК/ от 10.00 ч. до 18.00 ч.
Пратките за ЕКОНТ ще бъдат предадени на 30/10/2013 г. /СРЯДА/. Нашите клиенти с този избран метод на доставка, ще могат да проследят номерата на своите товарителници във виртуалния офис на фирма ЕКОНТ. След завършване на курс №5, всички наши клиенти ще получат уведомителни е-мейли с информация за своите пратки.
Приятна и спокойна вечер!
FRANCE DELIVERY

От фейсбук, само че днес е 28/10/2013 г. - понеделник, не вторник  Laughing

# 243
Francetobg Курсът е отпътувал. Очаква се да пристигне в България на 31.10-01.11.
Да видим дали ще се окаже вярно и какво точно ще пристигне.

# 244
От днес има ново съобщение във ФБ. Курса ще пристигне на 30.10. За Франсето става въпрос.

# 245
  • Beyond the Frontiers
Дами, извинявам се за тъпите въпроси - но след като пусна заявка получавали се някакво потвърждение, че са я получили заявката при France Delivery /или както там им е името.../

# 246
Дами, извинявам се за тъпите въпроси - но след като пусна заявка получавали се някакво потвърждение, че са я получили заявката при France Delivery /или както там им е името.../

Получаваш мейл след ден-два

# 247
  • Карлово
След няколко часа получавам аз.

# 248
  • Beyond the Frontiers
Получих - мерси.

# 249
  • на морето
Искам да пусна завка към francedelivery,но поръчката ми няма номер SO COLISSIMO,а уж избрах този метод.Та сега в полето НОМЕР НА ПОРЪЧКАТА (COLISSIMO) *  мога ли да пиша Colis nº? Че ми е разделена и на две.Защо така ги разделят ooooh!

# 250
  • Sofia
Ако имаш играчки ги разделят. Понякога и за обувки.
Аз пращам commande Nº

# 251
  • на морето
Ако имаш играчки ги разделят. Понякога и за обувки.
Аз пращам commande Nº
Ни играчки,ни обувки,даже и якета нямам,а само блузи  Crossing ArmsБлагодаря ти и аз ще пиша монер на поръчката  bouquet

# 252
Да се запиша и аз с първи опит за доставка на спазарени детски дрешки от окайди с франс деливъри. Колко се справих без да знам френски  Embarassed дано пристигнат

# 253
  • Карлово
Сега на втора стр., където сменям адреса с техния, отдолу гледам меню: в случай на отсъствие остави пакета/in cas d absence/ : в градината.... пощенска кутия... Какво се избира тук?
Разбрах - нищо не се прави. Не минаваше, понеже бях писала тел на мястото на факс, а не на мобилен.

Последна редакция: ср, 30 окт 2013, 10:04 от chatNoir

# 254
От Facebook
------------------------------
Francetobg
Курс 61 от Франция- пристигнал
Пратките от курс 61 ще бъдат предадени за изпращане в Еконт на 31.10 четвъртък. Всички клиенти с пратки в този курс ще получат уведомителни е- мейли на 31.10 четвъртък до края на деня. Клиентите ни от Русе могат да получат пратките си на 31.10 четвъртък и 01.11 петък от 17-18.00, след като получат уведомителни е- мейли за наличието на пратките им на адреса ни за получаване.
Желаем Ви прекрасен и успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт