От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 801
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia
Изпрати им запитване, възможно е заявката ти да не е свързана с името и пратките да те чакат там.

# 481
  • София
Днес си получих 2-те пратки от France Delivery.Всяка пратка беше разделена на 2 части. Много съм доволна  от France Delivery Peace
Успех на всички!

Аз пък очаквам пакети, които са приети на адреса им още преди да потегли предния им курс.. а нито имам имейл нито регистрирана пратка в е-еконт.. само да не започнат и там да изчезват пакети.. че ще трябва да викаме Хорейшо  smile3530

Днес видях на един от пакетите пишеше" Без заявка"", така че не пречи да пишеш един мейл.Аз до сега каквото съм питала по мейл са ми отговаряли  Peace Много съм доволна!
Изключително мила дама  Peace
Жената помоли като пускаме заявки , от какъвто и мейл да са пускати, заявката да е на едно и също име  Peace

# 482
И при мен ситуацията е следната: пратките ми 3 на брой, които представляват една разделена поръчка от Ла редут са получени в периода 8-12.11 на адреса на Франсделивъри. За момента обаче нито имам имейл от тях, нито от Еконт. Някой получил ли е имейл от Еконт или просто не са успели да ги предадат вчера? Може ли вече пратките да са четвърти-пети ден в Бг и да няма никаква информация...

# 483
  • Бургас
И аз ги чакам Франсето. Пратката ми е пристигнала при тях на 25/10. Предния път си казах, че няма да се занимавам повече с тях, но ако и сега пак нещо зачезне ще ги побъркам от проверки. Ей така да им държи влага, че се оляха.

# 484
Някой има ли мейл от Франсето?

# 485
И аз на опашката с две пратки пристигнали на адреса на Франсе Деливъри преди тръгването на последния им курс, за който се писа, че ще изпращат по Еконт пратките вчера, но нито имейл, нито отразена изпратена пратка в Еконта. Може би не са успяли вчера.... Praynig

Явно бях права. Току що ми се появи в Еконта информация за пратките ми от този курс- предали са ги днес към 14:30  bouquet

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 16:14 от shoppingaddict

# 486
  • София, Манастирски ливади
Попитайте ги, защото в предпоследния курс, който тръгна на 11.11, бяха натоварили пратки, пристигнали до 7.11...превишили обема..

# 487
Урааааа, утре имам пратка от Франсето. Видях сега в Еконт. Още мейл нямам. Дано всичко е налично, че като се замисля - малко ми се виждат килограмите.

# 488
Урааааа, утре имам пратка от Франсето. Видях сега в Еконт. Още мейл нямам. Дано всичко е налично, че като се замисля - малко ми се виждат килограмите.

Как проверявате в Еконт?

# 489
Регистрирай се във виртуалния кабинет http://www.econt.com/ (в ляво пише - влез в еконт - после еконт плюс и т.н.)

# 490
Аз имам регистрация,но пратките идват на името на съпруга ми. Не ми дава да регистрирам втори потребител със  същия адрес.Не им е добре измислено Crossing Arms

# 491
Ето това е мейла ,който получих току що.Колко пратки имам ,колко пари дължа и идея си нямам.
Здравейте!
Ваша пратка/и пристигна в Русе и е предадена в Еконт за изпращане до избрания от Вас офис/ адрес. Обработка на пратките в Еконт- 28 и 29.11. Очаквана доставка- 29 и 30.11.
Можете да заплатите доставката с наложен платеж при получаване, заедно с пощенската/ куриерската услуга до Вашия град..
Благодарим Ви, че избрахте нас! Ще се радваме да работим с Вас отново!

# 492
  • София
Ето това е мейла ,който получих току що.Колко пратки имам ,колко пари дължа и идея си нямам.
Здравейте!
Ваша пратка/и пристигна в Русе и е предадена в Еконт за изпращане до избрания от Вас офис/ адрес. Обработка на пратките в Еконт- 28 и 29.11. Очаквана доставка- 29 и 30.11.
Можете да заплатите доставката с наложен платеж при получаване, заедно с пощенската/ куриерската услуга до Вашия град..
Благодарим Ви, че избрахте нас! Ще се радваме да работим с Вас отново!

В Е-еконт се вижда броят на пратките, килограмите, наложения платеж и пощенските от Русе.

# 493
И аз получих същия мейл,но в смс-а от еконт ми се вижда сумата.Не им връзвам кусур за мейлите,при положение ,че си получих всичко.Аз съм доволна от Франсето  Peace

# 494
  • Димитровград
При мен се получи изненада.Снощи получих е-мейл от Франсето.Сутринта имах СМС от Еконт и отивам в офиса да си взема пратката и ква стана тя взех си пратка от Франсделивери/нямах е-майл /,а от Франсето сигурно утре.

Общи условия

Активация на акаунт