От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 195
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
  • на морето
И аз имам мейл от Франсето Peace

# 91
Нямам мейл от Франсето.
Има ли начин да проверя дали имам нещо в Еконт, ако нямам регистрация там? Онлайн имам предвид.

# 92
Francetobg са ми таксували като започнат килограм 50 грама  Crazy Издребняването оставя изключително лошо впечатление у стар и много търпелив клиент като мен.

# 93
Francetobg са ми таксували като започнат килограм 50 грама  Crazy Издребняването оставя изключително лошо впечатление у стар и много търпелив клиент като мен.
Познато ми е това чувство, два пъти вече ми таксуват 0,55 и 0,49 грама като започнат килограм. Според мен е редно да правят компромиси при такива ситуации. Naughty

# 94
  • Плевен
Francetobg са ми таксували като започнат килограм 50 грама  Crazy Издребняването оставя изключително лошо впечатление у стар и много търпелив клиент като мен.
Познато ми е това чувство, два пъти вече ми таксуват 0,55 и 0,49 грама като започнат килограм. Според мен е редно да правят компромиси при такива ситуации. Naughty
И аз в графата с 50-те грама... Но ми е под достойнството да им пиша и да се моля... Може би трябва да се направи така, че под 100гр. да не се таксува за килограм, но това зависи от добрата воля на превозвача... Peace
П.С. Дошли са ми две пратки-едната със зимното яке на детето и втората от аутлета от 05.08.13 със Ипанема сандалки.... Laughing ще са за догодина (много бавни тия хора  Confused)

# 95
Какво да кажа.... Имат време да постват постоянно реклами за привличане на клиенти във ФБ страницата си, а нямат време за едно копи-пейст на списък с имена! Защото, както каза някой, едва ли нямат списък на получателите като изпращат пратките.

Дано чете някой от фирмата тук, защото искам да им кажа - виждам, че доста недоволни има във форума, не си режете клона, на който седите. Много по-малко средства се изискват за задържането на един стар клиент, отколкото за привличането на нови - това е едно от най-простите правила в маркетинга!

# 96
А пък аз лично не бих желала името ми да се появява на публично място.Варианта на СД с мейли за мен беше съвсем приемлив  Peace

Франсето обединяват ли пратки в рамките на курса?

# 97
Естествено, че с лично уведомление по имейл е най-добре, но след като нямат време за копи-пейст на един списък, какво остава за десетки персонални съобщения...

# 98
  • София
Ако ползвате ФД, да знаете че пратката ви трябва да е три дни
преди обявената дата на тръгване.
Имах пратка два дни преди дата и не е натоварена и обяснението
което ми ми дадоха, че е закъсняла.
Дори и да имах някаква бледа мисъл, че ще ги ползвам вече
знам че няма да го направя.

# 99
Ако ползвате ФД, да знаете че пратката ви трябва да е три дни
преди обявената дата на тръгване.

Имах пратка два дни преди дата и не е натоварена и обяснението
което ми ми дадоха, че е закъсняла.
Дори и да имах някаква бледа мисъл, че ще ги ползвам вече
знам че няма да го направя.
Нещо това не го разбрах. Няма значение кога си пуснала поръчка, а кога ще пристигне на техния адрес. В този ред на мисли дори да пристигне в последния момент, товарят всичко налично преди тръгване на курса им.
За мен СД (вече ФД) си остават (поне от лични впечатления засега) по-бързи и по-коректни и отворени за комуникация. Rolling Eyes

# 100
Здравейте,
новата фирма Франс деливъри /Смарт деливъри/, работи ли, има ли курсове, как мога да се свържа с тях.
Опитах на публикуваните телефони, никой не отговаря.

# 101
  • София-Лагера
Здравейте,
новата фирма Франс деливъри /Смарт деливъри/, работи ли, има ли курсове, как мога да се свържа с тях.
Опитах на публикуваните телефони, никой не отговаря.
https://www.facebook.com/Francedelivery?fref=ts

# 102
Нещо това не го разбрах. Няма значение кога си пуснала поръчка, а кога ще пристигне на техния адрес. В този ред на мисли дори да пристигне в последния момент, товарят всичко налично преди тръгване на курса им.
За мен СД (вече ФД) си остават (поне от лични впечатления засега) по-бързи и по-коректни и отворени за комуникация. Rolling Eyes
Peace
       Само дето правят някакви групажи, каквото и да значи това, и не съм сигурна, че товарят и току що пристигналите пратки. От 23.09 до днес са 11 дни, ако поръчката е направена 21 или 22  - за мен това не е драма.
       Даже драма не е и моят случай - поръчка от началото на август, забавена доставка от сайта, после забавена от транспортната фирма. Комедия си е Laughing, каква ти драма!
       Получих си всичко днес от Франсето, признавам си, бях притеснена да не замине в друга посока ...
       Много често тук някой се тръшка, че нещо няма да пристигне за определена дата - рожден ден или повод...Ми не си правете такива тънки сметки! Не сте вчерашни, знаете ги превозвачите!
       Изказвала съм се и за 50-те грама. Ако от тяхна страна е дребнавост, от ваша какво е? Не искам да засягам никого, но всеки се има за редовен и стар клиент и всеки чака някакво специално отношение. Аз като един наистина редовен клиент и купувач онлайн  Crazy, такива ми ти грамчета не ги гледам. Ама не щото 3лв са ми излишни, а защото още купувайки нещото съм си калкулирала и евентуалната доставка, преценила съм дали ми е изгодно и после само си тръпна в очакване! Laughing

# 103
И за мен СД (ФД) си остават най-коректни за сега (да не казвам голяма дума!). Не съм съгласна, че не товарят пратки, които са с дата на доставка в деня, за който е насрочен курса им. Пратка от Ла Редут с дата на доставка 23.09 беше получена навреме и изпратена в курса им, който тръгна на 23.09 и вчера си я взех  Peace

# 104
  • София
И за мен СД (ФД) си остават най-коректни за сега (да не казвам голяма дума!). Не съм съгласна, че не товарят пратки, които са с дата на доставка в деня, за който е насрочен курса им. Пратка от Ла Редут с дата на доставка 23.09 беше получена навреме и изпратена в курса им, който тръгна на 23.09 и вчера си я взех  Peace

Аз също имах пратка с дата на доставка 23.09, пристигнала при тях на 23.09
( това е потвърдено и от ФД) не е във 2 курс.
Дразнещо е, така за едни са коректни, за други не.
Спирам със спама.

Общи условия

Активация на акаунт