От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 163
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • Димитровград
Цитат
Звъннах им по телефона, защото явно нямаше да ми прочетат мейла. Питах за разминаването в измерванията на кашона, а те ми отговориха, че Еконт били измерили по-малко ( с има -няма 10-15 лв), защото кашона бил смачкан.

Първо кашонът не беше смачкан по ръбовете където се мери, а и аджеба нали затова го плащаме това обемно тегло - да не ги мачкат. Thinking
Общо взето ме пратиха на майната ми със съвет да не съм ги учела как се мерят кашони и с едни 35 лв вътре (щото ФРтуБГ, щяха да ми вземат по реално тегло (1,5 кг)
Отчитам като моя грешката , че се надявах на по-чести курсове, което не е така и, че изобщо взех пратката от Еконт, трябваше да им я харижа, защото стойността и беше под стойността на транспорта. Tired

Поднових си подписа и се надявам повече хора да узнаят, колко нагли са от тази фирма. Peace

И аз да си кажа мъката тук. Не че ФРтоБГ са китка, но от ФД получих няколко пратки и всички са отваряни и след това отново запечатвани, и са без опаковките на Ларедут. С ФРтоБГ никога не съм имала отваряна пратка Crossing Arms

Франсето БГ не отварят пратки защото просто си ги крадат от хората  и това е.

# 586
Аз вчера си получих пратката от ФД, всичко е наред, не беше с малка стойност, но потвърждавам, че е отваряна също. Мисля също, че липсваше и част от хартиеното уплътнение, което амазон слагат в кашончето, макар че може и да си въобразявам.

Това въобще ми беше и първата поръчка от Франция, докато от Англия и Германия пазарувам често и спокойно. Изглежда, че засега ще оставим френските покупки само за нещо супер изгодно /и явно малко по обем/, което да си струва по-големия риск и повечето нерви Simple Smile

# 587
  • София
Звъннах им по телефона, защото явно нямаше да ми прочетат мейла. Питах за разминаването в измерванията на кашона, а те ми отговориха, че Еконт били измерили по-малко ( с има -няма 10-15 лв), защото кашона бил смачкан.

Първо кашонът не беше смачкан по ръбовете където се мери, а и аджеба нали затова го плащаме това обемно тегло - да не ги мачкат. Thinking
Общо взето ме пратиха на майната ми със съвет да не съм ги учела как се мерят кашони и с едни 35 лв вътре (щото ФРтуБГ, щяха да ми вземат по реално тегло (1,5 кг)
Отчитам като моя грешката , че се надявах на по-чести курсове, което не е така и, че изобщо взех пратката от Еконт, трябваше да им я харижа, защото стойността и беше под стойността на транспорта. Tired

Поднових си подписа и се надявам повече хора да узнаят, колко нагли са от тази фирма. Peace

Хексе, с радиото ли спореше (знатната мадама),пусни гневно писмо за наглото й отношение и поискай да говориш с другият управител на фирмата. Подозирам,че това е мъжът й ,но пък може да има повече мозък от нея. Едно съм разбрала за нея,грам не й пука,дали ще остане с по-малко клиенти или не.

# 588
Хексе,аз също съм поръчвала от МуToys-немския обаче и ползвам един превозвач от Германия.Вярно е,че кашоните им са големи и при мен кашона беше огромен,но изобщо не беше смачкан при транспорта.Така че явно от фирмата-превозвач са били немарливи.
Аз нали бях писала,че ми дойде ларедутска поръчка чрез другия превозвач-Франсето,която беше чисто мокра и измачкана,а вътре имаше детски таблет,който така и не проработи.И знаете ли отношението на дамата във фирмата какво е-"Пускайте диспути.Търсете си парите от Ла Редута"......

# 589
От mytoys.de имат доставка до БГ. Идват с DHL. Редовно пускат кодове и доставката излиза 10 лв.

# 590
От mytoys.de имат доставка до БГ. Идват с DHL. Редовно пускат кодове и доставката излиза 10 лв.
Да.Благодаря  bouquetАз бях пуснала вече с превозвача и тогава разбрах,но ще знам за другия път.
  bouquet  bouquet

# 591
Изпратих запитване на мейла на ФД за курс преди празниците и веднага получих отговор:

Здравейте,

Днес ще отпътува курс № 13 от Франция.
Приятен и успешен ден!
Екипът на Франс Деливъри

Надвам се, че за всички техни клиенти, вкл. аз, това е добра новина.

# 592
Изпратих запитване на мейла на ФД за курс преди празниците и веднага получих отговор:

Приятен и успешен ден!
Екипът на Франс Деливъри

Супер! Благодаря за споделената информация!   Heart Eyes
Има шанс поръчките ни да пристигнат в последните работни дни преди нова година  Party

# 593
Да, ама според обявената в сайта им информация, курсът изобщо не е тръгнал вчера, а е планиран за утре. Евентуално.  Wink

# 594

Приятен и успешен ден!
Екипът на Франс Деливъри

Супер! Благодаря за споделената информация!   Heart Eyes
Има шанс поръчките ни да пристигнат в последните работни дни преди нова година  Party
Mи не е много супер. Някои хора си подаряваме подаръците на Коледа, не на Нова година.
Не разбирам какво им пречи да дадат информация за курсовете за да може всеки да си направи сметка какво да чака.
И моля (превозвачи), не всички ползваме ФБ, редно е информацията да излиза в сайта!

# 595
Ех, не бях влизала да чета отдавна,аз се отказах отфр. посредници отдавна, след като франсето ми тарашиха пратката. Надявах се, че са се осъзнали, но уви явно-не. Мислех да поръчвам с посредник, но ме отказахте. Благодаря!  bouquet
Усмихнати и весели празници!

# 596
  • на Русе
Да се оплача и аз Sad. Бях объркала поръчката си и вместо адрес на доставчик, посочих пункт. Писах и на двата доставчика за помощ. Отказаха да отидат до пункта да вземат пратките /от ЛР ми разделиха поръчката на 2 - една на стойност 0.90е и другата 24е/. Посъветваха ме да не ги потърся и от ЛР ще ми върнат парите или чек. Обаче в ЛР се е върнала само едната пратка на ниската стойност. Голямата естествено е взета. От кого не се знае.  Cry

# 597
Получихте ли мейли от ФРтоБГ?

# 598
  • Sofia
Да се оплача и аз Sad. Бях объркала поръчката си и вместо адрес на доставчик, посочих пункт. Писах и на двата доставчика за помощ. Отказаха да отидат до пункта да вземат пратките /от ЛР ми разделиха поръчката на 2 - една на стойност 0.90е и другата 24е/. Посъветваха ме да не ги потърся и от ЛР ще ми върнат парите или чек. Обаче в ЛР се е върнала само едната пратка на ниската стойност. Голямата естествено е взета. От кого не се знае.  Cry

Е как така, в пункта се взима с документ за самоличност, не може да не се знае. Да не са се объркали нещо в ларедут? Да ти покажат документа, с който е предадена пратката.

# 599
Получихте ли мейли от ФРтоБГ?

Аз да, но пратките ще си ги получим на 27  Peace

Общи условия

Активация на акаунт