От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 154
  • 758
  •   1
Отговори
# 600
  • София
А някой да разбра кога да очакваме курса на ФД?  newsm78

# 601
  • Сандански
Отдавна не съм пускала с Франсето, та сега искам да пусна една поръчка чрез тях от Ларедут, но като сменя адреса не излиза ли вече на ВНИМАНИЕТО НА КРЕМЕНА ЖИВКОВА  newsm78
или аз бъркам Confused
Благодаря Peace

# 602
Чакам пратки от Фр2Бг и от ФД, уж първите трябваше да са раздали, но нищо newsm78 Почвам да се притеснявам дали не се е затрило моето колетче, то беше парфюм от ventesprivées.  Сега се чудя къде да си го търся по веригата.

# 603
Здравейте, и аз отдавна не съм пускала до Франсето. Не видях къде да напиша името на Кремена Живкова и къде FRANCETOBG. Няма картинки на сайта на FRANCETOBG за да видя.

# 604
  • Пловдив
Здравейте, и аз отдавна не съм пускала до Франсето. Не видях къде да напиша името на Кремена Живкова и къде FRANCETOBG. Няма картинки на сайта на FRANCETOBG за да видя.

Има снимка на сайта на FrancetoBG. Peace Но вчера направих една поръчка от Ла Редут и също забелязах, че в прозореца за адрес го нямаше това поле, в което се въвеждат тези данни. Thinking

# 605

Има снимка на сайта на FrancetoBG. Peace Но вчера направих една поръчка от Ла Редут и също забелязах, че в прозореца за адрес го нямаше това поле, в което се въвеждат тези данни. Thinking

Хм, в мозила не се виждат, а в експлорър успях да видя картинките-линкове. дано франсе намерят решение при това ново положение, че така не е сигурно получаването на пратките според указанията.

# 606
Чакам пратки от Фр2Бг и от ФД, уж първите трябваше да са раздали, но нищо newsm78 Почвам да се притеснявам дали не се е затрило моето колетче, то беше парфюм от ventesprivées.  Сега се чудя къде да си го търся по веригата.
От Фр2Бг ми писаха, че са докарали всички поръчки, получени до 13.12. Иначе на сайта им има обявена пратка от този сайт, доколкото видях.

# 607
От Фр2Бг ми писаха, че са докарали всички поръчки, получени до 13.12. Иначе на сайта им има обявена пратка от този сайт, доколкото видях.

Благодаря за отговора, значи има надежда да не е изгубено моето пакетче, защото в сайт-а на вп пише, че е доставено на 17 дек на адреса, значи би трябвало просто да влезе в следващия курс.  Praynig

# 608
Курс 13 е пристигнал :

Уважаеми клиенти,
Днес, 29/12/2013 г. /НЕДЕЛЯ/, пристигна курс № 13 на FRANCE DELIVERY. Пратките ще се обработват и всички наши клиенти, ще могат да получат своите доставки, съобразно избраният метод на доставка, както следва:
1. От офис на FRАNCE DELIVERY - Бизнес-център "Сити Пойнт":
- 30/12/2013 Г. /ПОНЕДЕЛНИК/ от 14.00 ч. до 17.00 ч.
Пратките за ЕКОНТ ще бъдат предадени на 02/01/2014 г. /ЧЕТВЪРТЪК/. Нашите клиенти с този избран метод на доставка, ще могат да проследят номерата на своите товарителници във виртуалния офис на фирма ЕКОНТ. След завършване на курс № 13, всички наши клиенти ще получат уведомителни е-мейли с информация за своите пратки.
Приятен и спокоен ден!
FRANCE DELIVERY

Във връзка с горното имам два въпроса :
- Как да разбера дали  имам пратка в този курс , при положение ,че утре няма да получа имейл ?
- Дали може мъжа ми да ми вземе пратката ?

Благодаря.

# 609
  • София, Манастирски ливади
Как да разбереш за пратка не мога да ти кажа,но ако някой друг ще ти взима нещата им пишеш мейл на  francedelivery.bg@gmail.com
Пратките по заявки ......на името на..... ще бъдат получени от.....

# 610
Как да разбереш за пратка не мога да ти кажа,но ако някой друг ще ти взима нещата им пишеш мейл на  francedelivery.bg@gmail.com
Пратките по заявки ......на името на..... ще бъдат получени от.....

Благодаря.

# 611
  • София-Лагера
И моята пратка ,утре ще се вземе от чужд човек.
Звънях по телефона да питам.
Дамата беше много мила и любезна и даже ми пожела Весели празници. Laughing

# 612
Здравейте, имам много важен въпрос и тъй като не мога да изчета останалите 18 теми, ще бъда БЕЗКРАЙНО БЛАГОДАРНА, ако някой ми отговори.
Бих искала да направя поръчка от един френски сайт и доставка с българска фирма. Коя фирма да избера, т.е. искам само услугата "доставка" ?

# 613
  • Карлово
Ако не си от Русе Франсделивъри.

# 614
Да, забравих да спомена, че съм от София. НО в такъв случай - Франсделивъри
Мерси много

Общи условия

Активация на акаунт