От Франция до България - превоз на покупките ни (19)

• 50 124
  • 758
  •   1
Отговори
# 630
Питах Франсето как да се попълва адреса като няма вече полета за Кремена Живкова и т.н.
Отговориха, че утре ще публикуват информация за новите изисквания - на сайта им и на Фейсбук страницата.
Аз вече пуснах поръчка без тези два реда ... дано няма проблем.  Praynig

# 631
  • София
Благодаря, Петя БГ   bouquet

# 632
  • София
Някой поръчвал ли е от promod.fr, чрез някой от доставчиците, защото не виждам никакво инфо за този сайт, а е доста популярен.

# 633
Promod ми е любимият френски магазин. В интерес на истината двата магазина в София са доста бедни на модели и размери. Също така в България намаленията идват по-късно или дори за някои дрехи не идват изобщо и действително си заслужава човек да поръча онлайн + обикновена доставка 5,90 евро. Според мен няяма да има никакви проблеми с ФД.
Ако поръчваш си направи карта - carte de fidelité за тръпане на точки и сподели дали е станала работата с ФД. Simple Smile Успех !

# 634
  • София
Този път в БГ започнаха по-рано намаленията, но има по-малко неща сякаш.
Мерси за инфо-то! Ще чета сега да видя какво ще направя, че не говоря френски и никога не съм поръчвала с доставчик Embarassed

# 635
  • Варна
Този път в БГ започнаха по-рано намаленията, но има по-малко неща сякаш.
Мерси за инфо-то! Ще чета сега да видя какво ще направя, че не говоря френски и никога не съм поръчвала с доставчик Embarassed
Диди погледни в темата за промод - има код за намаляване на доставката и в момента директно до Бг е 2,50 или 4,60Е! Peace

# 636
  • София
Леле, наистина ли! Много ти благодаря  bouquet

Спирам с ровенето тогава за тези доставчици Mr. Green

# 637
Момичета, получих следния отговор от Ла Редут:
Vous trouverez ci joint le justificatif reçu par collissimo.

Noisy le Grand le 6 janvier 2014

Réf. : FC/LT/GC/0014/9167352
Réf. Client : 20133244599973

Objet : Votre attestation de livraison N° 6Q00529695046

Madame, Monsieur,

Par votre E-Mail du 03/01/2014 ,vous nous faites part de vos interrogations, relatives à la livraison du colis N° 6Q00529695046, destiné à M DRAGOMIR SPASOV, résidant MTLS
ZONE D AMENAGEMENT ECONOMIQUE
8 RUE ROBERT MOINON, 95190 GOUSSAINVILLE.

Nous avons le plaisir de vous confirmer que ce colis a bien été livré à l?adresse communiquée par vos services, le 25/11/2013 .

Някакви идеи?

# 638
  • Sofia
Уважаеми клиенти,
Курс № 14 е отпътувал от Франция на 09/01/2014 г. и ще пристигне в България на 15/01/2014 г.
Приятен и успешен ден!
Пожелаваме Ви, комфортно пазаруване с партньорството
на FRANCE DELIVERY

# 639
  • Някъде там...
Момичета, получих следния отговор от Ла Редут:
Vous trouverez ci joint le justificatif reçu par collissimo.

Noisy le Grand le 6 janvier 2014

Réf. : FC/LT/GC/0014/9167352
Réf. Client : 20133244599973

Objet : Votre attestation de livraison N° 6Q00529695046

Madame, Monsieur,

Par votre E-Mail du 03/01/2014 ,vous nous faites part de vos interrogations, relatives à la livraison du colis N° 6Q00529695046, destiné à M DRAGOMIR SPASOV, résidant MTLS
ZONE D AMENAGEMENT ECONOMIQUE
8 RUE ROBERT MOINON, 95190 GOUSSAINVILLE.

Nous avons le plaisir de vous confirmer que ce colis a bien été livré à l?adresse communiquée par vos services, le 25/11/2013 .

Някакви идеи?

Поръчката ти е доставена на адреса на Драгомир Спасов на 25/11/2013. Simple Smile

# 640

Поръчката ти е доставена на адреса на Драгомир Спасов на 25/11/2013. Simple Smile

Това го разбрах, но при превозвача нямам нищо.

# 641
  • Sofia
Кой е превозвачът? Какво си поръчала?

# 642
Превозвачът е FR2BG. Поръчката съдържа дрехи- 2 анцуга, дрехи за малкия и дъщеря ми.
От FR2BG ми искат име, кой е подписал. Като ги питах, Ла Редут ми върнаха този отговор.

# 643
  • Sofia
Този кръг е омагьосан, по-горе се писа, че подписи рядко се слагат във Франция, а многократно в последните страници се коментираха изчезващи пратки с ФР2БГ. Или адресът им е много несигурен, или някой там се облича за ваша сметка.
Ако следваме всички подобни случаи превозвачът няма да направи нищо по въпроса и ще те накара да си поискаш парите от Ларедут.

ПП. Да не са ти адидас анцузите, това е предпочитаната "изчезваща" марка  Laughing

# 644
Момичета, не искам да звуча грубо или да опреквам някого, но при положение, че през страница-две има хора, на които им изчезват неща от ФР2БГ, защо продължавате ги ползвате? За мен щом има лице (от къде да си го измислят Ла Редутци, и то българско име!), което се е подписало срещу пратката нещата са ясни - краде се! За жалост, понеже няма това как да се докаже, просто спрете да поръчвате с тях. Това разбира се е избор на всеки, но не мога да разбера логиката да трепериш дали няма някой от тези ФР2БГ да си хареса твоите неща и да не стигнат изобщо до теб. Аз до сега съм довлна от francedelivery, но усетя ли нещо нередно и там, спирам да пазарувам от Франция и точка! Да не се свърши светът?  Naughty
То ако през поръчка-две изчезват неща и малки да са сумите в крайна сметка може да се окаже, че влизате вътре и няма далавера от френските сайтове.   #Cussing out

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 21:19 от @steraki

Общи условия

Активация на акаунт