"Прилив и отлив" -Животът е непрекъснато губене на детството- AFK FOREVER- 193.9

• 45 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Добро и от мен!   food010
Усмихнат ден и дано само хубави новини покрай Чачко днес!  thumbsup

# 541
Добро утро  Hug и от мен.
Дали Оркун ги вижда в този момент, или е трик на фрагмана, когато е сглобяван?

# 542
  • София
Наде, мисля, че е трик на фрагмана  Peace

# 543
добър ден и от мен!
благодаря за кафенцето и за милите пожелания Hug
прекрасен да е деня ви и на вас. заредете се с хубаво настроение, защото петък наближава Peace
аз пък мисля, 4е ще ги види наистина Rolling Eyes нали трябва напрежение да има! ревност, интриги,екшани Mr. Green

Добро утро  Hug и от мен.

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 11:54 от miboce

# 544
Добро утро  Hug и от мен.

Здравейте ! Hug
Наде според ще ги види защото ако се загледаш червената кола се вижда а той е точно с такава  Peace
Може ли да е толкова дразнещ ляга си с Хале само я използва а "уж наистина я харесвал"
пък ревнува Мира и той незнае какво иска  ooooh!
Вънка е много студено направо щом удома треперя,незнам как ще е навън а тея от даскало до декември парно няма да пуснат  #2gunfire

# 545
Здравейте и от мен !  Hug   Hug   Hug
Успешен Четвъртък !

# 546

дидка, обли4ай се топло, да не се простудиш Heart Eyes

# 547
Здравейте,  Hug Hug Hug

И според мен ги вижда.  Peace

Нещо за сериала на Хазал...
Скрит текст:
някой снощи гледа ли епизода, че нямах време, а ми е интересно какво е станало.  Peace Ако на някой му е мерак да ми разкаже...  Rolling Eyes Wink

Усмихнат полу- зимен ден от мен!  Hug[/b]

# 548

Heart Eyes

Киарче,Керем прие да се ожени за Шебнем поне от това което успях да изгледам снощи вечерта на бързи обороти  Peace нямаше друг начин защото се страхува да не се случи нещо на Азра  Peace
Както и да е аз ви оставям и потеглям за даскало !
Пожелавам ви приятен ден и да ви е топличко  Hug

# 549
Може и да сте прави, че ги е видял, че нали, ще крои планове да ги държи далеч един от друг, а той си развява байрака както си иска. Rolling Eyes
Киара,
Скрит текст:
гледах снощната серия, но почти нищо не разбрах. В общи линии след като Азра и Керем останаха да спят в Шебнем, че да не е сама вечерта, се съгласи да се ожени за нея.
Дълга му се увеличи, защото май се опита да ги издаде на полицията, но без резултат и лихварите отвлякоха Азра. Той беше много уплашен за нея и сигурно заради това прие да се оженят, че да се издължи. Брат й Джан се заинтригува от Азра и започна да взима уроци по тенис. Сестрата на Азра открадна стока от магазина и Азра се намеси, че да не се стигне до полицията, В общи линии това схванах.

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 12:44 от Neidjal

# 550
За сериала на Хазал съвсем сбито...
Скрит текст:
Джан започна да взима уроци по тенис при Азра. Шебнем отказа терапията и каза на лекаря, че така или иначе няма да оздравее, затова няма смисъл да прекара последните си месеци в болница. Орхан бей отиде на посещение при майката на Керем и го заплаши отново. Керем сподели за проблема си с приятел, който обеща да му помогне. Шебнем казва на майка си, че иска да замине в чужбина за няколко месеца. Майката на Керем заминава на гости при леля му. Шебнем покани Азра на гости в къщата им на острова. Видяха Керем на едно състезание по плуване и Шебнем го покани на вечеря. Всички останаха да преспят там, а Шебнем попита Азра дали в живота на Керем има някое момиче. Приятелят на Керем го уведомява, че не са успели да намерят нищо срещу Орхан при проведената акция. От своя страна, Орхан разбира, че приятел на Керем е опитал да го залови. Керем печели състезанието по плуване, Шебнем го кани да отпразнуват заедно. Сестрата на Азра опитва да открадне рокля, от магазина звъни на сестра си. Азра има урок с Джан и той предлага да я закара, после урежда нещата, тъй като магазинът е техен. Орхан отвлича Азра. Керем отива и го умолява да я пусне, обещава да върне парите, които вече са 750 хиляди. Казва на Азра, че не би си простил, ако нещо й се случи, затова ще се примири и ще се ожени за Шебнем, за да се спасят. Шебнем припада в къщата на острова, болестта й започва да личи.

# 551
И аз мисля, че ги вижда . Утре вечер дано да няма дълъг озет, че трябва да ставам в събота рано да пътувам пък искам и серията да си изгледам. Mr. Green

Вие обядвахте ли вече, че Яманко приключва вече Flutter

ПП: Обаче май все по - модерно става да се играе тенис по сериалите. В АШК тенис, в ПО пак на тениса наблягат - защо ли?! Пък и по ирония на съдбата замисляли ли сте за партньорките на Ча - Хазал Кая и Серенай СаръКАЯ. Съдба кво да праиш. Mr. Green

# 552
Тази фотосесия на Чаатай и Серенай по какъв повод е направена?
Струва ми се, че много се тикат нещата към създаването на слух, че помежду им има нещо повече, защото май това е печелившата формула за висок рейтинг.....Пу, колко комерсиално...

# 553
Повода предполагам, че е новият им проект. Peace

Струва ми се, че много се тикат нещата към създаването на слух, че помежду им има нещо повече, защото май това е печелившата формула за висок рейтинг.....Пу, колко комерсиално...

Аз досега никъде не съм видяла да се споменава, че между тях има повече от колегиални отношения, но определено има доста хора, които ги харесват един до друг. А, че това е печеливша формула - о да и още как. Peace Въпреки, че не е задължително главните герои да се влюбят един в друг, може главният и с някой второстепенен - примерно Яман и Елюл. Laughing

# 554
Скрит текст:
Може ли някой да ми помогне !!! Защо когато искам да сложа една снимка на Ча за аватар ме отхвърля ????  newsm78 и от къде мога да си направя подпис ???  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт