Аватарно - френска / Тема 39

• 19 322
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • Сопот, Пловдив
Мисля, че в играта със сънищата беше с комнинация с Изабел и Венсан Перез с кадри от филма, може и да бъркам, и да не е било заиграта.  Crazy

# 46
Ето ме и мен Flutter Малко се затрудних какво да облека, дано да съм по темата Rolling Eyes

# 47
Отдавна не съм се включвала, обаче сега ще се включа, защото много исках да има френска игра  Laughing
След малко ще се явя пременена.  Simple Smile

# 48
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Някой за помощ ... Моля, да ми се "обърне" една картинка  Praynig

# 49
  • София
Колебая се.Има ли някой на линия. newsm78

# 50
  • Телиш/Плевен
Тук съм. Hug

# 51
la vida loca, ако още не е обърната ми я прати Hug

Синя слива, и аз съм тук Peace

Много любими неща видях дотук Heart Eyes

# 52
  • гр. София
Здравейте момичета, мога ли и аз да участвам и какво точно трябва да направя, за да се случи това?  newsm78

# 53
  • Телиш/Плевен
 Embarassed Embarassed Embarassed
Размислих и се записвам наново с окончателната ми комбинация. Embarassed В главната роля - Луи дьо Финес. Heart Eyes
Ако има някакъв проблем или повтарям някого, нека се счита предишната, само дайте знак да се преоблека.  bouquet

# 54
 Лале в дъжда  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 55
  • София
Ето го и Сливчето.
Който има нужда от помощ да свирка. Hug

# 56
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Благодаря, loca  Hug Изпращам Simple Smile

# 57
Шоколадче,направи си дрешка на тема Франция-обличай я и представяй тук Hug

# 58
  • Телиш/Плевен
Shokoladche, избираш си комбинация за играта и в случай, че не е тази, си я слагаш. После пишеш в темата, че си готова за играта и това е. Имаш време да си харесаш комбинация и да я "облечеш" до 24:00 ч в понеделник. Във вторник всички комбинации се събират в общ пост от предишния победител в играта и гласуваме. Peace

Мама Цоцоланка, дааааааааааа. hahaha hahaha hahaha
Само дано не съм откраднала идеята на някого. Praynig

# 59
  • гр. София
Облечена съм, дрешката е моя.  Peace Мерси. Ще пиша утре дали съм готова.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт