Аватарно - френска / Тема 39

• 19 323
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Маш, комбинацията е уникална hahaha omm

Маме, благодаря, и аз добре се посмях Laughing
Чела съм го и преди, обаче някои от художниците ги бяха пропуснали и не беше илюстровано, твоята версия е по-забавна Peace

# 541
Нещо съм пропуснала веселбата-както обокновено напоследък. Mr. Green
Пропуснах и победителя и темата... ooooh!
Нещо ми е трудно да се включвам адекватно нсподледък. Embarassed

# 542
  • В Космоса
Маме, изтрепа рибата, фаянса поизкърти, Цоцолане! Joy Joy Joy Joy

# 543
  • КиТ
Маме и аз сега прочетох  Crazy

# 544
  • София
За жалост в статията на Мама Цоцоланка не пише за моя художник. Mr. Green
Машонка,много си красива.Ще трябва да те отразим и в темата Приятни/досадни аватари. Whistling

# 545
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Машонка, много ти е хубавка комбинацията. Пък си и модерна- с чайник и катеричок.  hahaha hahaha hahaha
Мдаа, новият форумски стил: катерица до момиче до чайник, аватар фрий стайл.
Кажете после, че не ви помагам да сте модерни Mr. Green
Мисля, че е редно да ме назначите форумен стилист и да ми плащате в обувки bowuu

# 546
Ох, Маш, супер си  Joy

# 547
Големи размисли и страсти са се вихрили тука  Wink
Машонка, супер си Laughing
Мама Цоцоланке, развесели ме много, да знаеш   Hug

# 548
  • Ямбол
Много благодаря, че ми свършихте работата днес... И много съжалявам, че се получи така.
Маги е с ангина, почти до 10 часа висяхме в поликлиниката, докато я прегледат. Татко й си остана вкъщи да я гледа... Много ми е криво, днес на работа цял ден нервничих.
И за да вляза в тона на разразилата се дискусия - обмислях вариант играта да е на тема "Гора". Представям си тогава какво стълпотворение от катерички и чайници щеше да настане  Laughing
Честита победа на Акаша - много ми допада темата, много ми е присърце  Heart Eyes

# 549
  • Телиш/Плевен
Майола, дано бързо се излекува дъщеричката ти! Hug

# 550
Лаленце, имаш си едно опашато гледам в подписа си.....Сложи си и едно чайниче за аватар - вярвам Луи ще разбере и няма да има против Hug........

# 551
  • Варна
Като преминете от катерички на котки, ми се обадете. Mr. Green

Акаша, интересни условия.  Grinning Много ме изкефи. Темата така и така ми е трудна, сигурно няма да участвам, но се замислих ако да, дали няма да ме разпознаят. hahaha

Зачудих се къде да коментирам "търся-предлагам". Тук ще е. Разбиращите от финес могат да посъветват по-нежно, с финес. Деликатно. Така се успява повече, поне в реала. Grinning А и забавление си е това с "облеклото", секнахте им мерака. Аз не бих се чувствала добре, ако секна нечий мерак, знаете в кой смисъл.

# 552
  • Телиш/Плевен
Лаленце, имаш си едно опашато гледам в подписа си.....Сложи си и едно чайниче за аватар - вярвам Луи ще разбере и няма да има против Hug........
Ааа оня ден нали смених Луи и веднага се почувствах някак... хм...  hahaha незавършена. Повече не го сменям, пък било то и за тия модерни чайници. Naughty (охххх колко обичам чай Heart Eyes) А и аз каквато съм старомодна, къде да се водя по модите... "Опашатото" си ми стига. Laughing
Впрочем ако някой ми намери аватар с Луи и чайник, сменям веднага. Crazy

Hug Hug Hug

# 553
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Стейси, любопитно ми стана- какъв точно финес се очаква да проявя в изказването на собственото си мнение? Не забелязвам в поста си да съм обиждала, нито да е бил персонален, нито груб. Да, пиша малко по-цветно и обширно, но нито съм давала определения, нито съм персонализирала- посочих тенденция, която лично на мен не ми харесва. Не знам чии мераци и с какво точно съм секнала, но отприщената лавина започва наистина яко да ме дразни.
Хвърлих погледче на писъците оттатък и ми е особено интересно обидената розова дама ако получи извинение от мен, дали ще се извини в отговор? Понеже аз не я знаех коя е дори, но тя явно добре ме познава, защото си позволи да определи и личността, и интелекта, и отношението ми- при това пред също толкова непознати хора в трета тема. На нея би ли препоръчали финес, Стейси? Или само на мен не ми достига?

И да попитам- тия покани за гласуване откога са на мода? Понеже аз не си спомням да съм викала хора да ни гласуват в игрите, трябвало ли е? После пък поканените от мен могат да пишат в трети теми как са се отказали от гласуване въпреки личните си покани, защото не ги кефи атмосферата тук....

На дамата, която великодушно заяви, че ще подмине дискусиите, но не пропусна да декларира това си "подминаване" в другата тема- тези игрички ги играехме в детската градина, обути в първия си чифт лачени обувки.

Толкова от мен по темата, след цял ден "дискусии" вече ми дойде в повече Peace.

# 554
  • В Космоса
Стейси, ти пък ся. То стана като закачка цялата катеричокска история. Меракът бързо ще се върне, смятам.

Общи условия

Активация на акаунт