Re: ♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 4

• 51 211
  • 759
  •   1
Отговори
# 30
Ди,очакваме с нетърпение.  Simple Smile

Дано тези,които са били на сета не си измислят.  Peace

# 31
Ди,очакваме с нетърпение.  Simple Smile

Дано тези,които са били на сета не си измислят.  Peace
Незнам и аз,но момичето което ще сподели каза че няма да сме много радостни  Peace

# 32
Пу,явно ще се ядосваме.Дано да ни лъже  Laughing

Нали уж от екипа ни обещаха ЗейКерски епизоди.  Crossing Arms  Rolling Eyes

# 33
Пу,явно ще се ядосваме.Дано да ни лъже  Laughing

Нали уж от екипа ни обещаха ЗейКерски епизоди.  Crossing Arms  Rolling Eyes

Тези снимки бях ги постанала в предишната тема погледни предника на колата на Керем ще има катастрофа със сигурност  Peace

# 34
О,да верно.  ooooh!

Да видим кой ще е късметлията който ще кара,може би Зейнеп.  newsm78

# 35

О,да верно.  ooooh!

От сета казаха че Керем сам ще катастрофира тоест фенките които бяха след кавга с Зейнеп  Peace
Тя щяла да му каже да седи далеч от нея

# 36
Их,тази Зейнеп,бива ли така да му казва на сладурчето.  Crossing Arms  Mr. Green

# 37

О,да верно.  ooooh!

От сета казаха че Керем сам ще катастрофира тоест фенките които бяха след кавга с Зейнеп  Peace
Тя щяла да му каже да седи далеч от нея

Може и да му каже да стои далеч от нея след като види че е с МЕЛИС,което си е и нормално според мен. Grinning

# 38
# 39
Их,тази Зейнеп,бива ли така да му казва на сладурчето.  Crossing Arms  Mr. Green
Ще я шамарим Зейнеп. Mr. Green
Мен да ви кажа не ме е яд на Керем че тръгна с Мелис като той зяпаше от страни и се чустваше като излишната част от пъзела не му беше хубаво време и Зейнеп да се почуства гадно  Peace

# 40
Мен да ви кажа не ме е яд на Керем че тръгна с Мелис като той зяпаше от страни и се чустваше като излишната част от пъзела не му беше хубаво време и Зейнеп да се почуства гадно  Peace

Да но ако и двамата са с някой незнам как ще бъдат заедно?Само ще ги гледаме от страни и ще се ядосваме,като цяло тъп сценарий за мен.

# 41

Да но ако и двамата са с някой незнам как ще бъдат заедно?Само ще ги гледаме от страни и ще се ядосваме,като цяло тъп сценарий за мен.
Седиш и траеш като не ти харесва зарязваш толкоз  Mr. Green
Честно казано то е ясно че Зейкер ще има  Peace

# 42

Седиш и траеш като не ти харесва зарязваш толкоз  Mr. Green
Честно казано то е ясно че Зейкер ще има  Peace

Само дано да е скоро,мн се надявам  Laughing

# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт