Пазаруване от Aliexpress.com 10

• 48 773
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
# 571
  • Казанлък
Здравейте момичета поръчах тел за рожден ден на мъжа ми, уж продавача с приличен рейтинг и го видях получен в темата от доволен клиент, но ме озадачи това, че продавача ми е дал тракинг за шведски пощи и като тракна , ми дава несъществуващ номер  newsm78 
http://www.aliexpress.com/snapshot/274059508.html
дават ми този сайт за проследяване http://directlinktrackedplus.com/multipletrack-client2.php
и този тракинг RE628146276SE  newsm78 а нали са от Китай каква е тази шведска поща  Thinking

Получавала съм нещата от друг сайт със тази поща. Идват по-бавно. Преместват ги към Сингапур и след това към Европа със шведските пощи. Мисля,че се проследяват на доста по-късен етап. Пита ли продавача къде ти е пратката? Винаги можеш да отвориш диспут за пратка,по която няма движение по проследяващи сайтове. Колкото да стреснеш продавача и той да провери за инфото.
При мен е още по-зле. Даде ми къс номер - RE643031SE и само чакам да се появи копчето за диспут  #2gunfire

# 572
И по-специално искам да попитам как ви се струва този продавач: http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-Adjustable-Mens-Recharge … d/1138680571.html ? Да рискувам ли  newsm78
Благодаря!   bouquet

Продавачът е читав, относно машинките не мога да помогна, но се поразрови какво са писали потребителите, които са купували от него  Peace

Първият, определено, вторият ми се струва мошеник, всичките му продукти са в Others и т.н., нещо не е читав като цяло  Outta Joint

В неделя стават 40 дни от две поръчки, които не съм получила. По тракинг номерата няма особено движение. На едната си е цаклилило на 10 септеври и не мърда. Мисля да изчакам до 20-ти макс и да искам рефънд.

И аз чакам една, платена на 27.08  Shocked Ще си почакам още малко, китаецът няколко пъти го питах, изпратил я е. Ти пита ли продавачите да проверят и те каквото могат?

И аз имам същия проблем. Поисках удължение на срока, ама ако не ми отговори, заради празниците, май ще трябва да пусна и диспут, за да не ми изтече срока. Ако се договоря с продавача, да ми изплати пълно обезщетение каква е процедурата? Или просто стоя и чакам от банката да ме информират, че парите са получени? Защото ако е така, нямам гаранция, че продавача няма да изчака да ми изтече срока за диспут и да не ми върне парите.   Crossing Arms
Ето линк и от мен:

Да ви се оплача, моят продавач днес се прави на ударен  #2gunfire Писах му пак, да видя с Титаник ли потъна тая моя поръчка, обаче не отговаря. Чакам до следващия понеделник и отварям диспут. А толкова исках тази рокля  Cry И в коментарите му се разрових хубаво-виждам, че има четирима души, на които след 2 месеца нищо не е пристигнало. Вярно, че са четирима от много други, получили са си парите обратно, обаче е много тъпо това. Какво да се прави, рискът на пазаруването по интернет  Rolling Eyes

# 573
  • пловдив
нормално ли е пратка която е отлетяла на 10.09 от Пекин още да ми е няма, досега са ми пристигали максимум за 10 дни след като са отлетяли?

# 574
нормално ли е пратка която е отлетяла на 10.09 от Пекин още да ми е няма, досега са ми пристигали максимум за 10 дни след като са отлетяли?
И при мен е така с няколко пратки... Tired
Побут  Peace
Момичета искам да попитам за една пратка ми остават по-малко от 24 часа за да й дам кенсъл, защото не е изпратена. Как се процедира автоматично ли ми връщат парите? И да изчакам ли още няколко часа или направо сега да й дам кенсъл?

# 575
Момичета малко не по темата е, но искам да пазарувам от сайта, но по ред причини отдавна съм спряла всякакви карти и отношения с банки. Днес ми се налага разходка до една и реших да съчетая това с една нова Виза. С коя банка ви е най-удобно да пазарувате? Не смятам да държа големи суми или лични пари, а единствено за интернет пазаруване.

# 576
# 577
Момичета малко не по темата е, но искам да пазарувам от сайта, но по ред причини отдавна съм спряла всякакви карти и отношения с банки. Днес ми се налага разходка до една и реших да съчетая това с една нова Виза. С коя банка ви е най-удобно да пазарувате? Не смятам да държа големи суми или лични пари, а единствено за интернет пазаруване.
Аз съм с виза електрон на пощенска банка и съм много доволна!  Peace

Някой засичал ли е тези мъжки кецове?Или ако знаете как мога да ги търся? Praynig

# 578
  • Пловдив
Tinkerbella - Най-важното е банката да не ти взима пари за транзакции при пазаруване в интернет. Аз имам катра на ОББ, която ми взима такса, и карта на ДСК, която не ми взима такса. Това е основното според мен.

# 579
Най-накрая и аз разбрах какво да правя.Моля да разцъкате и моя линк  
  bouquet  bouquet  bouquet

# 580
Някой засичал ли е тези мъжки кецове?Или ако знаете как мога да ги търся? Praynig

Можеш да ги търсиш с Google images. В полето за писане имаш един бутон с фотоапарат, кликваш и ти дава възможност да качиш снимка.

# 581
Здравейте! На 30/08 с колеги направихме поръчка от пет различни продавача. Четири вече дойдоха, но петата поръчка с най-големия брой артикули до днес все още я няма. Поръчката направихме през регистрацията на колежка, която днес отсъства и не мога да посоча конкретния номер на поръчка, но разполагам с петте номера - един от тях е на все още липсващата пратка. Моля ви за помощ някой може ли да ми каже къде е тази пратка. Номерата, които имам са RB779426383CN, RB748785854CN, RB785461906CN, RB644834132CN и RB510446082CN. Благодаря ви предварително.

# 582
Никой ли не знае какво означаваItem Condition:Refurbished newsm78

Първоначално продукта е бил продаден и после върнат заради виншен или софтуерен проблем, има няколко нива на Refurbished- като нов, среден със следи от употреба, силно одраскани и т.н. трябва да е описано. Принципно дори и Refurbished имат гаранция поне 1 година. С една дума работещи и гаранционни продукти, но нещо като втора употреба.
Много ти благодаря за информацията,да става въпрос за GSM,че то на повечето пише Refurbished

# 583
На 1-ви октомври имам върната сума от 140лв. от алиекспрес, понеже продавача не изпрати продукта. Спечелих диспута и ми върнаха парите. Обаче все още не са се появили в сметката ми, колко дена е срока?

# 584
  • Пловдив
Момичета може ли малко помощ,имам поръчка от Aliexpress,мъжко яке поръчано е на 26.09.2013г,получих номер за проследяване но никаде не го приема или пише невалиден,или че е изтекъл,за първи път пазарувам от чуждестранен сайт и нищо не ми е ясно,дали ще ми пристигне якето платила сам 10 евро,а и с китаеца никаква връзка няма,писала съм му но не ми отговаря,сега в пратки ми пише да я приема като получена,а аз несъм я получила,мисля че това се прави след като я взема в задоволително състояние и да оставя оценка.

Общи условия

Активация на акаунт