Пазаруване от Aliexpress.com 10

• 48 689
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Някой по-наясно с тези 90% намаления, за които са игрита с шампанското?

# 587
Момичета може ли малко помощ,имам поръчка от Aliexpress,мъжко яке поръчано е на 26.09.2013г,получих номер за проследяване но никаде не го приема или пише невалиден,или че е изтекъл,за първи път пазарувам от чуждестранен сайт и нищо не ми е ясно,дали ще ми пристигне якето платила сам 10 евро,а и с китаеца никаква връзка няма,писала съм му но не ми отговаря,сега в пратки ми пише да я приема като получена,а аз несъм я получила,мисля че това се прави след като я взема в задоволително състояние и да оставя оценка.
Не я приемай , изчакай 60 дневния срок и тогава отвори диспут.
Amazing ти каква рокля поръча?Аз така исках шарената рокля на Н§М...всички поръчали си я получиха...само при мен не дойде...Продавача все ми казваше да изчакам,защото пътувала но на 60-тия ден отворих диспут и ми върнаха паричките....но така я исках тази рокличка....

# 588
момичета, ако може подкрепа боря се за купонче за 15$, защото искам да си взема телефонче  Praynig  
днес прибрах тази "рокля" от пощата http://www.aliexpress.com/snapshot/267615605.html  ..голямо разочарование... като ризка е, подарих я на 8-годишната ми братовчедка  ooooh!

п. с. много е прозрачна

никид http://prodavalnik.com/botushi-boti-nayk-nike-v-nyakolko-tsvyata … razmeri-i32740971 тези ботушки има ли ги в алито, може ли линк и да споделиш дали са хубави

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 15:17 от Viki Sandova

# 589
  • TX
Момичета може ли малко помощ,имам поръчка от Aliexpress,мъжко яке поръчано е на 26.09.2013г,получих номер за проследяване но никаде не го приема или пише невалиден,или че е изтекъл,за първи път пазарувам от чуждестранен сайт и нищо не ми е ясно,дали ще ми пристигне якето платила сам 10 евро,а и с китаеца никаква връзка няма,писала съм му но не ми отговаря,сега в пратки ми пише да я приема като получена,а аз несъм я получила,мисля че това се прави след като я взема в задоволително състояние и да оставя оценка.
пускай диспут до алито

# 590
# 591
  • ES

Ани, за 10 евро яке няма как да дойде. Пускай диспут да ти върнат парите

# 592
  • Испания
Помогнете с отзиви за това палто , търся топла дреха за зимата  Rolling Eyes                   http://www.aliexpress.com/item/Down-coat-plus-big-size-the-women … n/1143358193.html И продавача читав ли е  newsm78

# 593

Дайте моля ви едно рамо,че имам га правя голяма поръчка  Peace Сега ще ви "нацъкам всички"   bouquet

# 594
А тези GaGa Deals дето са под играта-на единич продук ми дава, че са достигнати необходимия брой лайкове, а като отвориш цената пак си е без намаление. Нещо пропускам ли или какво?
Момичета, някой разнищи ли мистерията с GaGa Deals?
Дали трябва сега да си ги сложим в кошницата за пазаруване и да чакаме 15-ти, за да ги платим на намалените цени или какво?

# 595
  • Варна
Здр., искам да попитам нещо ,дано има кой да ми обясни,та : имам 2 канселирани поръчки преди да бъдат изпратени,поради необходимодs от минимална сума за безплатна доставка.Кой и кога трябва да ми върне парите? и 2-те поръчки са със статус finished .
Благодаря предварително Simple Smile

# 596
чета Extrabucks и не мога да схвана кога точно мога да си дръпна парите  newsm78

# 597
  • София
Здр., искам да попитам нещо ,дано има кой да ми обясни,та : имам 2 канселирани поръчки преди да бъдат изпратени,поради необходимодs от минимална сума за безплатна доставка.Кой и кога трябва да ми върне парите? и 2-те поръчки са със статус finished .
Благодаря предварително Simple Smile

Между седем и десет дни ще са в банковата ти сметка,
след като продавача се е съгласил да се канселират.

# 598
Здравейте! Искам да попитам как стават нещата да поръчам нещо което примерно е 30$, но с продавача съм се уговорил на 25$. Какво трябва да направя да ми вземат тия 25$, а не 30, защото като го добавя в количка си ми пише 30$ и като плащам пак 30$. Как се прави тая процедура от моя и от негова страна ??? Някой запознат ли е Simple Smile Благодаря предварително Wink

# 599

Общи условия

Активация на акаунт