Пазаруване от Aliexpress.com 10

• 48 689
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Момичета може ли да ми помогнете това е номера за проследяване но никаде не ми излиза RB908078986CN  ,а китаеца днес ми писа спокойно в транзит е,става въпрос за яке,което е поръчано на 26.09

# 616
  • ES
Момичета може ли да ми помогнете това е номера за проследяване но никаде не ми излиза RB908078986CN  ,а китаеца днес ми писа спокойно в транзит е,става въпрос за яке,което е поръчано на 26.09
Да, така е. Ти от 26.09 ли имаш тракинг номера, щото е пуснато вчера. Това ли е якето за 10 €?

# 617
Момичета моля,някой да провери този номер,че нещо не успях
   RF169668300SG
RF169668300SG
View Official Data
Singapore
Normal Tracking   
Bulgaria(Modify)
Not Found   06-10-2013, Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Това значи ли,че е тръгнала или само така ми се иска?

# 618
  • на село
Момичета,пуснах диспут и ескалирах,сега получавам...

Seller offered refund for Order No.60094724272897

Dear ....,
The seller offered a refund solution and requested the dispute be closed for Order No. 60094724272897.

If seller requested full refund, the system will automatically refund you and close the dispute.
If seller requested partial refund, the system will refund you and close the dispute once you accept seller's solution.View the refund solution

Какво да направя,помогнете newsm78 Praynig

# 619
хайде нацъках каквото видях   bouquet , ще ги оставим без дъх китайците ей  Joy

# 620
  • Пловдив
Да това е якето,на 26.09 го поръчах,а номера го имам от около една седмица,но като влезна в сайтове те за проследяване ми излиза че не го намира или че не съществува такъв номер

# 621
Кликнах каквото видях Whistling

# 622
# 623
  • TX
здравейте,
и аз поръчах якето на пума http://www.aliexpress.com/snapshot/272460296.html което споделихте тук, че е ок, обаче нали съм зодия карък виждам, че на тракинг номера ми излиза дестинация Русия, писах на продавача обаче не отговаря  засега, прогнози как може да се развие ситуацията ?

включвам се в играта за купони, въпреки, че от предното купонясване не съм очарована освен, че чакам още поръчки и там голямо надлъгване беше обявяваха стоки които не са налични...

# 624
  • ES
Момичета,пуснах диспут и ескалирах,сега получавам...

Seller offered refund for Order No.60094724272897

Dear ....,
The seller offered a refund solution and requested the dispute be closed for Order No. 60094724272897.

If seller requested full refund, the system will automatically refund you and close the dispute.
If seller requested partial refund, the system will refund you and close the dispute once you accept seller's solution.View the refund solution

Какво да направя,помогнете newsm78 Praynig
Продавача трябва да ти предложи пълен или частичен рефънд (връщане на парите). Ако е пълен рефънд (цялата сума) алиекспрес ще ти ги върне по сметката и ще закрие автоматично диспута. Ако е частичен рефънда, след твоето съгласие за сумата, алиекспрес ще ти я възстанови и затвори диспута. Свържи се с продавача и виж какво ще ти предложи.

Да това е якето,на 26.09 го поръчах,а номера го имам от около една седмица,но като влезна в сайтове те за проследяване ми излиза че не го намира или че не съществува такъв номер
споко, вече излиза, но го е пуснал вчера, за това до сега не ти е излизало нищо

# 625
и аз се включвам в новата игра.. докато й хвана цакаатаа... ето моето линкче :

Да не би да става нещо с пощите напоследък, имам доста поръчки на по 25-30 дни и на ПЕК ПЕК седят вече по 15 и не мърдат  newsm78

# 626
някой виждал ли е блузка или въобще дрешка с такова кученце  Whistling : http://www.aliexpress.com/store/product/Children-s-clothing-autu … 0_1138094889.html

# 627
  • Ямбол
strawberry и двамата може
steidi вероятно за техника-отремонтирано,било е повредено-оправено и се продава.
dodiизчезват от кошница като се изчерпят или продавача изчезне
Феичка13рискувай
fire ladyи да канселираш,не означава,че продавача ще приеме отказа,пак може да я шипне.
Връщанео е по сметка след 7-10 дни.
последни очаквани от края на Август имам.
ger4o1978та няма още месец,срока е 60 дни.
Genesis
Viki Sandovaвсе още не съм ги виждала на живо.
pepina1965читав
Tami77можеш да им прочетеш правилата на сделките
ani4ka1значи вече са върнати-преведени по сметка или до 7-10 дни.
дива77след натрупване на 10$ активни,не чакащи.
DaRk_ThReaT натискаш place order,после пишеш/чакаш да промени сумата,на мейл получаваш известие,че ордера е adjusted,влизаш пак в поръчката и като натиснеш pay now,вече е с нова цена.
ето ти за пробна поръчка линк,пък и после да облечеш някое кученце http://www.aliexpress.com/snapshot/276960381.html  Laughing
Aoi ♦ това май не е нашето Али ,а друго префасонирано сайтче?
❣Pola777❣ продавача е предложил възстановяване на сумата и изчаква решение.
heart.it тепърва след празника ще настава чакане по 2 месеца.
Очаквайте си пратките по Коледа за подарък  Laughing Laughing Laughing

# 628
  • Italia
Имам въпрос за фийдбек-а. Написала съм го, но се показва като No feedback yet на една поръчка. Не съм доволна, не успяхме да се договорим с продавача, който обърка поръчката. Трябва ли и продавачът да приеме и отговори на фийд-а, за да се появи моят коментар и какво става, ако не го направи? Яд ме е, че страшно много исках това калъфче, поръчах три, прати ми за друг модел телефон, друга марка - абе, изобщо нищо общо. След това ми прати само един, подходящ за моя телефон, но пък друг модел и цвят - щото се бил набутал два пъти за пощенски разходи, ра'иш ли...

# 629
Момичета, мисля яе някой имаше тоя клин.Трябва ми дебел за зимата, но ме притеснява как седи, да не стана аз доста дебела.Може ли отзиви.
http://www.aliexpress.com/item/new-2013-Winter-must-charcoal-pan … 10840462.html?s=p
а какво ще кажете за този
http://www.aliexpress.com/item/Sales-Famous-Brand-ZA-Same-Produc … s/1267987357.html

Общи условия

Активация на акаунт