Пазаруване от Aliexpress.com 10

• 48 663
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
# 691

Това е таблета от 90%. Не е нещо особено, но за 10$ е чудесен.РАМ-а му е малко, камерите са зле. Като цяло само процесора и цената са примамливи.

Сега видях че са намалени , странно защо са на тези цени дали ще дойде , аз ми трябва да играе дъщеря ми с него на някоя игра !

# 692
# 693
никид може ли да споделиш линка от алито на ботушките на найк  Praynig  Hug
И аз се присъединявам към молбатааа  Hug

# 694
Сега видях че са намалени , странно защо са на тези цени дали ще дойде , аз ми трябва да играе дъщеря ми с него на някоя игра !

Те само на 15 ще са на тази цена, там където е брояча. И има само 5 бройки. Иначе за 90$ според мен не си заслужава. Виж и другите намаления сега в сайта има за по-малко пари и по-изгодни.

# 695
  • Испания

Имам тази - http://www.aliexpress.com/snapshot/248923542.html   много съм доволна.Много топли, отдолу слагам само тънка блуза Peace

Много благодаря,и тази е също измежду харесваните Simple Smile Какъв цвят е твоята,колебая се и за размера,дали да поръчам ХЛ,при положение че съм между М и Л за връхни дрехи  newsm78

# 696

Те само на 15 ще са на тази цена, там където е брояча. И има само 5 бройки. Иначе за 90$ според мен не си заслужава. Виж и другите намаления сега в сайта има за по-малко пари и по-изгодни.
Благодаря за информацията, търсих тук в бг не избрах, ако някой е доволен от някой нека сподели!

# 697
Момичетата и те да кажат, която е купувала таблет, но според мен трябва внимателно да се подходи. Четох доста отзиви, че написаните спецификации са измислени и някой от таблетите реално са много по-слаби или имат проблеми със зареждането.
На племенницата й взехме преди около година таблет PiPo и дори баща й го ползва и са доволни. Разгледай и из Продавалник или из сайтовете, има прилични неща.

# 698
# 699
  • Italia
Аз съм поръчалан таблети, че и два на всичкото отгоре, доста старателно ги избирах, но крайна оценка ще дам, когато пристигнат, живот и здраве. Иначе споделям мнението, че 90$ са много за този таблет, същия без 3Г може да се намери на половин цена

# 700

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 19:45 от tuti8

# 701
Попаднах случайно на този магазин. От далеч ми лъха на менте, цените са безбожно ниски, но въпреки това си харесах няколко неща, за които се чудя дали да рискувам. Но като лайк в това да се допитам първо до по-опитните.

http://www.aliexpress.com/store/638093

# 702
А да препоръчате хубави топли детски ботушки ?

# 703
# 704
Това яке го следя от 2 седмици, но мисля да го поръчам от тук - http://www.mistertao.com/beta/search?keyword=moncl&cn_keywor … oncl&type=all            с 10-15$ излиза по евтино Sunglasses
[/quote]
Да, цената е по-добра, но ако пазаруваме през али-то на 15-ти, цената пак ще е добра, проблема е, че не мога да го намеря, а не вярвам да го няма. А и искам черен цвят.  Grinning
Само не знам как ще си уцеля размера или по-скоро ако  не го уцеля..., защото аз съм 1.80 висока и излизам много от китайските размери Mr. Green   Crazy
[/quote]

Не мисля, че ще го пуснат при намалението на 15 едва ли... модела е колекция 2013-2014.На Монклер има размери. По европейски стандарт са направени така, че няма да имате проблеми за височината.Преди дни получих др. модел на Монклер страхотни са Peace

Общи условия

Активация на акаунт