ПрЪвУписТен едноГРинолог Узадачи оТРопед с ОТГАНИЗКЮМА и Ореолите на гърдите- 86

• 27 562
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • забравих си мисълта...
Дами, имам въпрос към вас. Току що чух по BG TV "видеà". Все пак предпочитам да се консултирам с вас, дали наистина това е множественото число на "видео".

# 511

Цитат
футьоели

# 512
  • някъде там
V MOMENTA AZ TREIRAM YPRAJENIA OT FITNES ZALATA I DANNO DA IMAM YSPEH S YSLABVANETO.

# 513
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дами, имам въпрос към вас. Току що чух по BG TV "видеà". Все пак предпочитам да се консултирам с вас, дали наистина това е множественото число на "видео".

често се чува  Tired и шоа (като мн. число на шоу) съм чувала  Tired искрено се надявам да не е прието за правилно

# 514
  • забравих си мисълта...

често се чува  Tired и шоа (като мн. число на шоу) съм чувала  Tired искрено се надявам да не е прието за правилно

Благодаря за отговора, st. Dobri, но както видеá, така и шоа, ми звучи ужасно. И аз се надявам да не е прието официално.

# 515
# 516
  • забравих си мисълта...

Мерси, Атти. На мен лично ми звучи ужасно видеа и шоута. По-добре е да измислят българска дума, но явно им е по-лесно да побългарят чуждата дума.

# 517
# 518
Цитат
Българинът извадил късмет и попаднал в група от 70 чужденци, осъдени в Бръзилия, но екстрадирани в страните им

# 519
От Продавалник:
Сифон за правене на газирана вода...+ПОДАРЪК ПАТРОНЧЕТА !!!който могад да се пълнят !!!

# 520
Цитат
Лукат не е само лютив зеленчук!

# 521
  • София - Рим и обратно
Цитат
Здравейте,аз съм майка на момченце на 5г., което искам да запиша в 145 -то към сдружението Шиндлер.
Горкото, на 5 искат да го запишат в списъка Crazy

# 522
Цитат
мъжа ми е пил Алулин в 12 часа , много го боли зъб
Joy Joy Joy

# 523
  • София
Цитат
Правих и аминоцентесия

# 524
  • София
Цитат
Правих и аминоцентесия
Това е жената на Конструкций! Имаме си знатна римлянка!

Общи условия

Активация на акаунт