ПрЪвУписТен едноГРинолог Узадачи оТРопед с ОТГАНИЗКЮМА и Ореолите на гърдите- 86

• 27 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Тази интерпретация не я бях срещала:

Цитат
случера

Mr. Green

# 106
  • Germany
Едни "мъфени" от мен Grinning

# 107
  • София
Цитат
тази манИкенка с какво е известна, та ще коментира ВИПовете..замязала е на травертист
 Mr. Green

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 02:02 от Reiny

# 108
  • София
Цитат
Ти за к'во мислиш завиждам?!
все се каня да попитам
това защо го пишете така?

Не съм сигурна, че разбирам въпроса, но ако питаш защо има апостроф - по-нагоре Мадам е обяснила. А ако въпросът е защо не съм изписала цялата дума - просто съм се излигавила.

# 109
ако питаш защо има апостроф
да

Цитат
апостроф /горна запетая/ обозначава пропуснати звуци, букви или цифри
мисля, че според официалните правописни справочници няма такова нещо, но ще проверя.

# 110
  • Bulgaria-Italia
...като се има на предвид пътя колко е дълак...

,,,и много съжелявам ,че коментирам тук..но...към Народни танци в Милано-.УЖАСНО НЕ КОРЕКНО И ПОСТАШКО ...

...Съжрлявам много, но нямам предсрава за какво става въпрос!!!Ако Вие имате някъкви проблеми с организаторите - тук не е мястото!!!

...С пълното съзнание ,че тук не е мястото по горе Ви съм се извинила....

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 00:44 от kasier

# 111
ако питаш защо има апостроф
да

Цитат
апостроф /горна запетая/ обозначава пропуснати звуци, букви или цифри
мисля, че според официалните правописни справочници няма такова нещо, но ще проверя.

Точно в официалните правописни справочници го има, както и във всеки учебник по български език.  Laughing
Понеже ме мързи да преписвам написаното в Правописния речник на БАН от 2012 г. на 105 стр., т. 116, ще ти дам линк към Уикипедия:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D1%84

# 112
Цитат
училищен материял
Цитат
Но никога не съм се оплакала не сме гладни и ждани и детет о ми е добре облякано винаги скъпи обувки з акрачето д аму е добре и дрешки
Цитат
Детето го записах на бокса да е в по добра среда само облеклото му струва 200 ewro\
Цитат
Ако не съм права моля някои да ме поправи
Цитат
Искам да кажа че синът ми е на 5 г и за една годиан вече има сумати бели косми от стрес това нее нормално
Цитат
Поради тази причина з аобразованието взех окончателното решение на пролет се пребирам. Моя син сега е поредучилищна и подвам документи за 1 клас ами пращат го в едно училище мизерно и за малоумни а тои е толква умно дете в бг беше номер 1.
Цитат
градина с англииски език
 ако то се чуства добре
 отвратително звучи от ваще думи
Мъжа ми е тука 2 г и полвина а аз от 1 г доидох тука ,зада сме заедно с детето
Нямам нерви да вадя повече цитати. Всички тези писания са от човек, който пише за себе си:
Цитат
а в БГ бях асистент в университет не мисля,че съм глупава

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 09:40 от Анонимен

# 113
  • София
Цитат
мисийте

# 114
Не е от форума, но искам да ви попитам...

...само аз ли виждам ужасно избождаща очите пунктуационна грешка още на корицата на тази книга  newsm78 ooooh! Crazy

# 115
Очеизвадна е. Може пък дизайнера / художника на корицата да е решил, че запетайката му пречи на творението.

# 116
Здравейте, когато „моля“ изпълнява роля на служебна дума за израз на учтива молба или покана, в съчетание със следваща повелителна глаголна форма, запетаята не е задължителна. Случаят тук е такъв.
Това ми отговориха от издателството  Rolling Eyes

# 117
  • София
Дрън-дрън  Rolling Eyes Или са неграмотни, или се чудят как да замажат явния си гаф.

# 118
...
Цитат
сте го видим
Цитат
дали сте оцелей
Цитат
сте ги изгонят
Що ли пише така newsm78
Цитат
фейзбук
Цитат