Детски градини Варна - тема 2

• 62 898
  • 797
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте! Предстои ни кандидатстване за градина. Искам да попитам как става номера със случайните числа и избраните 4 броя градини. Да речем на първо място е ЦДГ № 1, на второ ЦДГ №2 и т.н. Моето число се завърта първо в ЦДГ №1 или едновременно в четирите участва в изтеглянето  newsm78 Вобще много ми е странно.
В деня на класирането се генерира случайно число за всички "участници". След това започват да се попълват местата в градините по низходящ ред на номерата. Ако градина 1 , за която кандидастваш е обявила 30 места и докато стигнат до твоя номер, те вече са се запълнили , тогава номера участва за втората градина и т.н. Например: Ако на твоето дете се е паднало число 9856 (пожелавам ти го  Peace ) най-вероятно ще се класирате на първо желание  Peace

# 76
  • Варна
Здравейте! Предстои ни кандидатстване за градина. Искам да попитам как става номера със случайните числа и избраните 4 броя градини. Да речем на първо място е ЦДГ № 1, на второ ЦДГ №2 и т.н. Моето число се завърта първо в ЦДГ №1 или едновременно в четирите участва в изтеглянето  newsm78 Вобще много ми е странно.
В деня на класирането се генерира случайно число за всички "участници". След това започват да се попълват местата в градините по низходящ ред на номерата. Ако градина 1 , за която кандидастваш е обявила 30 места и докато стигнат до твоя номер, те вече са се запълнили , тогава номера участва за втората градина и т.н. Например: Ако на твоето дете се е паднало число 9856 (пожелавам ти го  Peace ) най-вероятно ще се класирате на първо желание  Peace

Благодаря за информацията, но това значи ли, че щом в деня на класирането сигурно ще е 30.05, излизат номерата? Като подавам документите за градина, няма да ми дадат номер така ли?  Embarassed
Понеже за яслата дитекторка ми даде съвет да кандидатствам за тази, за която имам шансове, а не за тази която искам на 1-во място да е, тук пак ли ще е така. В смисъл искам в Златно зрънце, но пък виждам , че в Детското градче има много повече свободни места.
Прощавайте, много ми е объркано...

# 77
Да, числото се генерира в деня на класирането - 31 май  Peace
В яслата и в градината е различно. За яслата поне чакаш да ти дойде номера, а за градината се надяваш на тотото  Tired

# 78
  • Варна
Отново благодаря за отговора  bouquet

Много неприятно, значи има вероятност и да не ни приемат. Гадна работа, приемат на ясла детето, родителя е на работа и като не приемат в ДГ става еднааа  Tired

# 79
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Оф,и на нас тази година ни предстои да кандидатстваме за градина.Не ми се мисли ако не ни приемат.От първи април ли започва подаването на документи?

# 80
Не бяхте ли от Вл-вово или греша? Там строят ново крило на градината до парка. Което не значи места за всички деца от района, но все пак  - повече места.

# 81
  • Варна
Блу, в Трошево сме ние, но ни приеха в Мечо Пух Вл-во /тя също ни се пада по район/ В градината ще е по-дълго време и затова нещо в близост търся, не че две от тях които са ми близко ще са в списъка ми, но...все пак. Имам надежди, вчера си мислех и се замечтах, понеже сега ще сме  в ДЯ №6, и градината ни трябва да е с  № 6  Grinning  мечтиии, мечтии

# 82
 Добре дошли при нас чакащите мами. Неопитни в кандидатстването и играта на  тото с децата ви и обнадеждени за градина до дома...
Година и половина детето ми ходи на ясла....но за съжаление за градина тъй и нямаме късмет в тотото от близо година насам. Аз напуснах работа, за да си гледам детето...Кандидатствам едва ли не всеки месец.....ама пусто тото.....Почвам да си мисля, че ще ходим в първи клас направо......ако продължава така. И понеже съм нагла и звънях в общината чак....някаква "леля" там....ми обеснява как в Каменар имало места.....да съм си запишела детето там.... Еми няма да стане....

# 83
  • Варна
Добре дошли при нас чакащите мами. Неопитни в кандидатстването и играта на  тото с децата ви и обнадеждени за градина до дома...
Година и половина детето ми ходи на ясла....но за съжаление за градина тъй и нямаме късмет в тотото от близо година насам. Аз напуснах работа, за да си гледам детето...Кандидатствам едва ли не всеки месец.....ама пусто тото.....Почвам да си мисля, че ще ходим в първи клас направо......ако продължава така. И понеже съм нагла и звънях в общината чак....някаква "леля" там....ми обеснява как в Каменар имало места.....да съм си запишела детето там.... Еми няма да стане....

Shocked е това е просто ужасно! Възмутена съм... пълни нещастници  /без извинение/ Вчера някъде ми се мерна статия, че принципа на томбола са го въвели да не чакат родителите до през нощите да си записват децата...  #2gunfire

# 84
  • Варна
Ами да, за това приеха тази лотария. Наистина беше ненорнално това чакане 24 часа пред градината. Много близка моя позната чака така, като се редуваше със сина си, който беше пети клас. Аз бях студентка и влязох с предимство. Сега обаче вече съм нормално работещ и да видим какво ще стане. Знам също, че и таьи процедура със случайните числа също се манипулира. На 100% съм сигурна. Но тук говорим за единични бройки, не както преди.

# 85
  • Varna, Bulgaria
Здравейте, записвам се и аз да следя темата, понеже и на нас н и предстои да учасваме в заветното тото.

# 86
  • Варна
Моите деца посещават ЦДГ 43 Синчец, Варна, ако някой му трябва информация съм на линия Hug

# 87
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Някой да посещава ДГ"Детска радост" в кв. Победа?Трябва ми инфо.

# 88
Само дето чакащата приятелка си е записала детето, нали? А тука има хора , дето кандидатстват за стотен път на тъпата им томбола. А пък случайните числа допуснаха деца на родители, които не си ги пускат на градина, щото нямат нужда, ама нали ги изтеглила томболата- я да се запишем ние.... и т.н. Тези хора нямаше да заемат място , ако трябваше да чакат пред градината на първи януари. Но сега го заемат, а истински нуждаещите се чакат и се въртят по томболи.

# 89
  • Варна
О не, тези които не им се чакаше по опашки си влизаха по другия начин. Винаги е било така, както и така и ще бъде. Не всеки има възможност да чака по опашки! Аз работя (не за себе си) и съм првз повечето време през годината сама. Нямам как да чакам на опашки с двте си деца! И това с томболата също не е вариант. Трябва да се промени критерия им и подхода изцяло.

Общи условия

Активация на акаунт