Детски градини Варна - тема 2

• 62 896
  • 797
  •   1
Отговори
# 60
Абе, докъто бяха изборите....тук ще има градина, там филиал, там ремонт...място за всички...цветя и рози. Минаха изборите.....те си мишкуват, ние си гледаме децата вкъщи....и тъй....

# 61
  • Варна
Весело посрещане на Новата 2014 г. Дъщеричката ми е на 1г. и 4м.  и си мислех направо април месец да подам документи за ОДЗ, но от скоро започнах да се чудя дали няма да е по-добре януари да подам за ясла и ако до лятото не ни приемат да подам и в ОДЗ  newsm78  не ми се мисли, ако не я приемат, какво ще правим  Rolling Eyes

# 62
Здравейте,
Имам конкретен въпрос, на който се надявам да можете да ми отговорите.
Дъщеря ми е на 1 година и 5 месеца. По съвет на позната през м.Май 2013  подадох заявление за ОДЗ - яслена група. И на четирите желания беше сто и някоя си резерва. Сега ще подавам заявление за чиста ясла. Но! Въпросът ми е какво става с документите ми за ОДЗ-то? Като вляза в системата ми пише кандидатстващ. Все още ли сме в лотарията и м.Май 2014 пак ли трябва да подавам документи?

# 63
Здравейте,
Имам конкретен въпрос, на който се надявам да можете да ми отговорите.
Дъщеря ми е на 1 година и 5 месеца. По съвет на позната през м.Май 2013  подадох заявление за ОДЗ - яслена група. И на четирите желания беше сто и някоя си резерва. Сега ще подавам заявление за чиста ясла. Но! Въпросът ми е какво става с документите ми за ОДЗ-то? Като вляза в системата ми пише кандидатстващ. Все още ли сме в лотарията и м.Май 2014 пак ли трябва да подавам документи?
Да, пак.

# 64
  • Варна
Някой знае ли какво стана  с обещанието   да се изплащат  на  неприетите  деца    в ДГ  обезщетения.Или  всичко пак  е един балон?Нали  от  Община Варна  обещаха,че  ще намерят  пари, които  трябваше да се включат в бюджета  на  2014 г.,защото като  гледам с тези планирани ремонти и строежи на  нови градини ще кандидатстваме  чак към май 2014 и то  направо  за 2-ра  гр..

# 65
  • Някъде там
  bouquet

# 66
Някой знае ли какво стана  с обещанието   да се изплащат  на  неприетите  деца    в ДГ  обезщетения.Или  всичко пак  е един балон?Нали  от  Община Варна  обещаха,че  ще намерят  пари, които  трябваше да се включат в бюджета  на  2014 г.,защото като  гледам с тези планирани ремонти и строежи на  нови градини ще кандидатстваме  чак към май 2014 и то  направо  за 2-ра  гр..

За сега не съм чула,но ще е добре ако ги дават!Да закърпим сем. бюджет.До март горе-долу има кой да ни гледа,но след това май ще трябва да се търси детегледачка и парите ще ни дойдат добре,по-добре отколкото нищо.Но като си знам късмета-предполагам,че няма да ги дават Sad

# 67
Някой знае ли какво стана  с обещанието   да се изплащат  на  неприетите  деца    в ДГ  обезщетения.Или  всичко пак  е един балон?Нали  от  Община Варна  обещаха,че  ще намерят  пари, които  трябваше да се включат в бюджета  на  2014 г.,защото като  гледам с тези планирани ремонти и строежи на  нови градини ще кандидатстваме  чак към май 2014 и то  направо  за 2-ра  гр..

За сега не съм чула,но ще е добре ако ги дават!Да закърпим сем. бюджет.До март горе-долу има кой да ни гледа,но след това май ще трябва да се търси детегледачка и парите ще ни дойдат добре,по-добре отколкото нищо.Но като си знам късмета-предполагам,че няма да ги дават Sad

Не съм мн сигурна, но мисля, че това беше само обсъждане и предизборен прах в очите на хората. Май няма гласувана промяна в законодателството, която да ни дава правно основание да си търсим тези обезщетения от общините. Sad
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1099328

# 68
Здравейте! Някой има ли информация кога ще ги пускат бройките за филиала на Чайка, нали казаха, че ще са Декември уж  newsm78
Нямам идея кога ще приемат там деца, но ремонтът тече и в момента. Част от сградата е с махната дограма на прозорците и вратите към терасите, а вътре се вижда, че тепърва предстои обновяване. Дано поне да го направят както трябва. На нас ни остава надеждата поне за редовното класиране през Май да обявят бройки и за филиала.

# 69
  • Варна
Здравейте, искам да попитам следното: ако кандидатствам в ЦДГ, който има филиали в блокове, детето е прието във въпросната градина, те автоматично ли си правят разпределение дали да е във филиал или в централната сграда? Или се обсъжда с родителя?

# 70
Здравейте, момичета! Днес подочух от едно майче, че са започнали ремонта на Малкия принц и, че по непотвърдена информация са казали, че до 2 месеца трябва да приключат. Но кога ще пуснат бройките е отделен въпрос  newsm78

# 71
Здравейте, момичета! Днес подочух от едно майче, че са започнали ремонта на Малкия принц и, че по непотвърдена информация са казали, че до 2 месеца трябва да приключат. Но кога ще пуснат бройките е отделен въпрос  newsm78

За жалост, то се дочува това от една година вече.....

# 72
Слагам една новина от днес - за пореден път да ни замажат очите...
http://www.moreto.net/novini.php?n=237757

# 73
Здравейте! И на нас ни предстой тази година блъсканицата по приема в ДГ. Успех на всички и ще следя темата Peace

# 74
  • Варна
Здравейте! Предстои ни кандидатстване за градина. Искам да попитам как става номера със случайните числа и избраните 4 броя градини. Да речем на първо място е ЦДГ № 1, на второ ЦДГ №2 и т.н. Моето число се завърта първо в ЦДГ №1 или едновременно в четирите участва в изтеглянето  newsm78 Вобще много ми е странно.

Общи условия

Активация на акаунт