Детски градини Варна - тема 2

• 63 336
  • 797
  •   1
Отговори
# 645
някой знае ли как ще става приемът за местата в новите групи, които ще са готови наесен? http://www.varna.utre.bg/2014/06/18/236662-detska_gradina_v_chay … malchugani_naesen

И аз това се чудя,в момента посещаваме ЦДГ 7 Изворче в Трошево,набор 2010, доволни сме,но ни е на 8 км от къщи.Надявам се да си намерим дете за размяна за Малкия принц след класирането там.Живеем на Почивка и ще ни е значително по-удобно.

# 646
Аз предлагам да поизчакате малко със сметките. Първо да видим ремонта завършен, после мислете как да си прехвърляте децата.

# 647
Аз предлагам да поизчакате малко със сметките. Първо да видим ремонта завършен, после мислете как да си прехвърляте децата.

Така е,и мъжът ми каза,че може да сме в първи клас когато стане  Joy

# 648
  • Варна
Ние сме в блока, до който е Малкият принц. Не виждам да кипи някаква трескава дейност. Като гледам как самотно се помотват няколко човека хич не ми се вярва, че ще бъде готово до септември.

# 649
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Обявяват тези заветни бройки в новите две градини за да ни хвърлят прах в очите.Нищо ново под слънцето.

# 650
Обявяват тези заветни бройки в новите две градини за да ни хвърлят прах в очите.Нищо ново под слънцето.
И аз съм на това мнение.

# 651
Здравейте!!!

Приети сме с второ желание ЦДГ 39 "Звънче", а предпочитаме ЦДГ 44 "Крилатко"

Има ли желаещи за размяна???
0895 64 54 69

# 652
Момичета, как се формира таксата за ДГ през летните месеци в сборните групи? Според присъствията за месеца или ако си заявил, че детето ти ще е на ДГ през месеца - пълна месечна такса, дори и да не е ходило през всичките дни?

# 653
  • Варна,морето,сините вълни...
Ние сме в блока, до който е Малкият принц. Не виждам да кипи някаква трескава дейност. Като гледам как самотно се помотват няколко човека хич не ми се вярва, че ще бъде готово до септември.

Днес ходих до градината,където са ми документите да подам за 2 места набор 2010 ОДЗ "Д-р П.Берон"..Макар и да съм наясно,че ще влязат деца с предимство и със сигурност са формално обявени.....та разпитах директорката как стоят нещата с тези новостроящи се градини.Тя каза,че за "Малкия принц" вече били минали обжалванията,съдебните дела и дори била избрана фирма изпълнител на ремонта и щели да почват  newsm78. А отностно другата зад Майчин дом били изляти основите и реално до септ-октомври можела да отвори. Ще ги видим.... Naughty

# 654
всеки ден минавам близо до Малкият принц и там наистина работят от няколко дена. Дано по-бързо приключат

# 655
Момичета имате ли представа какви са сега условията в ЦДГ МИР. Правиха ли ремонт. Бях чела че помещениятя са мухлясали, но щаха да ремонтират нещо.

# 656
# 657
  • Варна
Какво значи " от оптимизация".  newsm78? Какви са тези 30 свободни места за Звездичка, да не са за полудневна?

# 658
А местата в "Мир" къде ще са? В основната сграда или... в блоковете наоколо?

# 659
Предполагам са открили филиали в околните блокове. Иначе откъде толкова много места.
И във Звънче - Възраждане и там е филиал. Започнах да си мисля за варианта Владиславово или Аспарухово в нормална ДГ с хубав двор и простор отколкото - център във филиал.

Общи условия

Активация на акаунт