Детски градини Варна - тема 2

• 63 336
  • 797
  •   1
Отговори
# 660
А като пренасочат деца в училищата дали ще има нови места??? newsm78

# 661
И във Звънче - Възраждане и там е филиал.

От къде тази информация? От градината ли?

Как ще ги пренасочат? Предучилищната група към училище е по желание на родителите, обикновено с цел да се подсигури място в "елитните" училища.

Последна редакция: вт, 01 юли 2014, 15:25 от Криста

# 662
И във Звънче - Възраждане и там е филиал.

От къде тази информация? От градината ли?

Как ще ги пренасочат? Предучилищната група към училище е пожелание на родителите, обикновено с цел да се подсигури място в "елитните" училища.
Директорката Христова /Община Варна/, каза че ще пренасочат деца към предучилищната. Но кога? Дали ще са възможни прехвърляния?

# 663
  • варна
Вчера ходих да си сменя желанията в "Христо Ботев ",исках едно от тях да е "Валентина Телешкова в Аспарухово ,но директорката ме уверяваше че там места няма и да напиша "Люляче "
Аз тази Люляче не съм я чувала въпреки ,че 20 години съм живяла в Аспарухово ,написах я ,но след това я смених с" Мир ".
Сега в сайта на електрония регистър гледам ,че "Валентина Телешкова" има 6 места , а "Люляче" е в Галата .
Та да се оплача как директорката за малко да ме подведе и да питам наитина ли "В .Телешкова "няма места.

# 664
В момента филиалът на "Валентина Терешкова", който е до парка е много зле от наводнението и не се знае кога ще бъде ремонтирано всичко. Най-нуждаещите деца са пренасочени към другите детски градини. Най-добре говорете с директорката.

# 665
Наводнената ЦДГ Валентина Терешкова не е филиал. Филиалът на Валентина Терешкова не е наводнен и обявените 6 места са за него. Има много свободни места за градина Горска приказка която е в двора на бившата фабрика Първи май

# 666
От къде е тази информация, че 6-те места са за филиалът на "Валентина Терешкова"

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 08:05 от zosiq

# 667
Здравейте, в голяма чуденка съм относно желанията.

Вече няколко пъти кандидатствам за една конкретна градина, която е точно е до блока ми, този път обмислям кандидатстване и по второ желание в по-далечна, с повече свободни места, чудя се обаче как става точно разпределянето, дали числата се въртят според първото желание и ако не се класираме за него, тогава за второто или се въртят едновременно за всички места, които сме писали, защото ако е така нараства вероятността за второто желание (там свободните места са повече).

Надявам се разбрахте въпросът ми, дали някой може да отговори? От сайта нищо не става ясно.

# 668
  • варна
кога ще излезе това класиране ?

# 669
За Валентина Терешкова имам информация, тъй като детето ми е прието в градината и е заформена група от 30 деца, а списъкът за приетите  деца във филиала беше с по-малък брой от обявяните места за класирането на 31.05.2014

# 670
Излязоха резултатите от тотото. На печелившите - честито! Моят син отново не е сред тях.

# 671
Пореден и може би последен опит, но пък успешен, приеха ни в четвърта група! Да знаете колко ми олекна...
На неприетите-успех за следващия път!

# 672
  • варна
ние сме приети в "Пиноикио"
до кога е срока за записване?

# 673
Благодаря,че ми отговори за В.Терешкова. Бях я писала,но ни приеха в Пинокио.

# 674
Ние с ме приети в ЦДГ 39"Звънче". Някой има ли информация за условията в градината и по специално във филиала.
Момичета ако документите са ни в друга градина трябва първо да отида да си ги взема оттам ли? И после да подам в новата градина . Или направо се записваме в тази която сме приети.
И още нещо искам да попитам какъв  е срока за записване?

Последна редакция: пт, 04 юли 2014, 21:20 от бубанка

Общи условия

Активация на акаунт