Детски градини Варна - тема 2

• 63 336
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
Няма проблем да са от друг град. И нашите бяха така. Предвиди си все пак един ден за личната лекарка  Peace

# 706
Няма проблем да са от друг град. И нашите бяха така. Предвиди си все пак един ден за личната лекарка  Peace

О да, личната лекарка няма как да я пропуснем! Благодаря!  Simple Smile

# 707
Здравейте, беше зададен въпрос как вървят строежите на новите детски градини.
Днес  минах покрай бъдещата ЦДГ Жирафче на ул."д-р Басанович". Все още е на груб строеж, но работят усилено, въпреки това поне още 2-3 месеца ще им трябват за строежа.
Филиалът на ОДЗ Чайка е с почти изцяло монтирана дограма, работи се по външна мазилка. И нея не я виждам в близките 2 месеца да е готова да посреща деца.

# 708
  • Варна,морето,сините вълни...
Здравейте, беше зададен въпрос как вървят строежите на новите детски градини.
Днес  минах покрай бъдещата ЦДГ Жирафче на ул."д-р Басанович". Все още е на груб строеж, но работят усилено, въпреки това поне още 2-3 месеца ще им трябват за строежа.
Филиалът на ОДЗ Чайка е с почти изцяло монтирана дограма, работи се по външна мазилка. И нея не я виждам в близките 2 месеца да е готова да посреща деца.
Аз питах, благодаря за инфото   bouquet

# 709
# 710
Така като подучувам новите градини ще отворят чак след Нова година. Та се чудя как да си подредя желанията   Thinking

# 711
  • Варна
Здравейте, за новите детски градини на ново ли се подават документи или само се променя заявлението, което първоначално сме подали?

# 712
на мен човек от персонала (една от лелите ) ми каза, че 'Малкият принц" ще правят откриване на 30,09 - като гледам как е разкопано, не знам как ще стане, но знае ли човек - дано им се получи

# 713
на мен човек от персонала (една от лелите ) ми каза, че 'Малкият принц" ще правят откриване на 30,09 - като гледам как е разкопано, не знам как ще стане, но знае ли човек - дано им се получи
Минавах преди 2 дена от там и това ми се вижда нереално, но може да имат магическа пръчка от общината и да стане ... или работниците и те да имат някакви способности...
Дано имате късмет и всички, които още сте тук ви приемат - ние не докачахме това да стане (на 5 е и я записахме в училище).

# 714
Пуснаха местата в регистъра, но нещо аз ли недовиждам или новите градини не фигурират?

# 715
Да наистина ги няма. Сега ли ще е приемът за тях или по натам.

# 716
Това е въпросът. Язък за голямото раздухване, ако не ги пуснат сега.

# 717
Това е въпросът. Язък за голямото раздухване, ако не ги пуснат сега.
Ще излязат местата - сигурно в понеделник, беше обявено от 08 Септември, но каква полза като градините не са готови(филиалите на ОДЗ Чайка и ОДЗ П. Берон наистина са в ремонт и в строеж). Местата ще се пуснат, дано да не са само за отчитане на свършена работа по документи - ето, децата са приети, а то всъщност ще си стоят у дома поне 3 месеца.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2014, 22:33 от Didi_V

# 718
  • Варна
Наистина работят усилено хората. Сутринта почват рано и вечер доста до късно се работи, но всичко си има и технологично време, за да се направи. Като го гледам на какъв етап е ремонта в Малкия принц не ми се вярва нещо да се случи на 30 септември.

# 719
  • варна
Имам познат които работи на строежа ,наистина срока за откриване е 30.09 или по скоро за завършване на обекта е тогава

Общи условия

Активация на акаунт