Звездни компромати - 185 част

• 60 763
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Tам през Атлантическия океан
Laughing все едно дупе има в деколтето си  Crazy

# 406
# 407
# 408
Аз в Майлито да си кажа честно проблем изобщо не виждам. Знае, че скандалът продава и това прави. Със сигурност това лензене и гологъзене ѝ носи някой друг милион в повече, а не е и като вече да няма. Дали виждам това или това все тая.

Разликата е в това, че фотосесията на Лейди Гага е финалната версия, а снимките на Майли са задкулисни.

# 409
# 410
Явно само аз не виждам нищо кой знае какво скандално в Майли. Въпреки че не я харесвам с тази визия (предпочитам жени с дълги коси), но всичко останало си е просто игра, която даже не показва нищо.

Много стар изглежда, а е само '74  Confused

# 411
  • където ми харесва
Явно само аз не виждам нищо кой знае какво скандално в Майли. Въпреки че не я харесвам с тази визия (предпочитам жени с дълги коси), но всичко останало си е просто игра, която даже не показва нищо.

Много стар изглежда, а е само '74  Confused
Естествено, че няма нищо кой знае колко скандално! Просто медиите се опитват да наложат като прекалено скандално поведението й, за да се продава повече! Аз пък я харесвам!

# 412
# 413
  • На брега на реката
Манчеви май не били заедно вече. Честно казано, Елеонора никога не съм я харесвала, евтинее ми като визия и така и не го махна тоя противния бретон  Rolling Eyes

# 414
# 415
# 416
# 417
Извинете,че подклаждам огъня Mr. Green ама нищо не се чува и затова ще питам Rolling Eyes нали на НЛ вчера ѝ е било първото предаване?Никой не  казва нищо,да не са го свалили от екран предварително Rolling Eyes

# 418
  • Sofia
Не вчера, а днес, на гърба на Горещо.

ПП. Аз съм разочарована от Венета, стар борец за рейтинг, толкова хвалби, а ще бори Нилото с Ванга  Rolling Eyes
Освен ако не е решила да пази козовете за следващия брой, предполагайки, че който търси клюки ще превключи от любопитсво към първия брой на Нилото.

# 419
  • Tам през Атлантическия океан
Как ще го води това предаване, със слушалка в уше , ще чете от незнам си кво си кЮто  Laughing или ще е монтирано/моделирано подобаващо  , на запис  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт