Звездни компромати - 185 част

• 60 618
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • о`майна лунна нощ е
Никак не ме кефи новият на Нина /даже името му не знам  Crazy /. Това не му пречи да "добър човек" вероятно. Рус, може би със сини очи, гол като охлюв, гърчи се на сцената .... грам не ме привлича. Тотално НЕмой тип.

# 691
  • Варна
Само заради красивите му танци съм склонна да му "простя" белезникавостта.  Направо се захласнах докато го гледах. Simple Smile

# 692
# 693
  • Пловдив
Снощи попаднах на нея...отврат! само като я гледам как се натиска на тоя мангал ooooh!

# 694
На мен този Иън, както и Вампирчето на Кристен Стю (не се сещам как се казваше)  са ми супер сладникави и безразлични. Истерията около външността им ми е супер непонятна  Crazy

+1.
Иън има физиономия на лисица.
Робърт Патинсън има същия клошарски вид като бившата си. Не може да ме впечатли мъж с хигиената на бай Кънчо от 8-мия етаж.
И на мен въпросните трима не ми харесват изобщо..
Алисия 1 2
Фенове на Азис  Joy

# 695
  • вятър в маслините, вятър над хребета
На мен този Иън, както и Вампирчето на Кристен Стю (не се сещам как се казваше)  са ми супер сладникави и безразлични. Истерията около външността им ми е супер непонятна  Crazy

+1.
Иън има физиономия на лисица.
Робърт Патинсън има същия клошарски вид като бившата си. Не може да ме впечатли мъж с хигиената на бай Кънчо от 8-мия етаж.
Тебе не, но ако знаеш как половин форум лудее по него. Същата тази половина лудее и по новото поколение "не си мия косата, щот тъй съм секси"- Нормън Рийдъс Laughing.

# 696
  • София

Гледах малко от клипа и не мога да не попитам - тоз' младеж има ли силикон в устните? Някак много неествествено/кифленски ги държи...

# 697

Гледах малко от клипа и не мога да не попитам - тоз' младеж има ли силикон в устните? Някак много неествествено/кифленски ги държи...

Ако някой не знае - това е синът на Тони Стораро и е 11 или 12 клас  Grinning
Доста е порастнал за годините си  Grinning

# 698
Ай, наборчето как се натиска на Галена. Напомня ми на онзи Ангел, който се прочу покрай семейния брадър и Елеонора.
Не знам дали са пускани, но на снимките от Тунис https://www.facebook.com/photo.php?fbid=710284235666988&set= … ype=3&theater Андрея изглежда толкова по - добре без всичкия силикон.

# 699
# 700
# 701
Аз явно съм от малкото, на които им се гади от сладникавата физиономия на Иън.  Mr. Green
За мен това е мъж-кифла. Тоест, кифльо. На всички снимки, които съм виждала, цупи устни и примижа. Много ми е смешен, а е на 30+ години, мисля.

# 702
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нямаше как по-точно да бъде казано Joy....

# 703
# 704
Как може да има такава разлика между цвета на ръцете и краката на Алисия? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт