Звездни компромати - 185 част

• 60 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • в 1001-та нощ
Хихихи, за съжаление не мога да дам снимка, но ако някой има възможност да види облеклото на Гала днес...  Mr. Green. С някакъв панталон е вместо блуза Simple Smile

Ох, видях...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Язък за сериозната тема...

Абе, не е толкова лошо като цяло Crazy

На мен ми хареса, поне каквото видях в предаването  Peace  Деколтето е като "колан", дрехата е рокля, не е панталон  Peace

Виж Кремена беше със зъби на врата  Blush и безопасна игличка  Blush

# 722
Кога щеше да се жени Петко Димитров? Grinning

# 723
Дрехите на Гала са направени от мъжки костюми. Роклята и всъщност е панталон. На мен много ми харесват идеите на тази дизайнерка. Тя мисля че не кроеше, а трансформираше дрехите в/у модел направо.

# 724
# 725
Кога щеше да се жени Петко Димитров? Grinning
На 20 октомври.

# 726
А къде ще се проведе събитието?Очаквам нещо грандоманско. Crazy

# 727
Тоалетът на Гала според мен й стоеше безумно. Отделно, самият тоалет си е супер фрики за моите разбирания.
За сметка на това, Кремена пък ми хареса. И именно аксесоарите  по врата /по ръцете- не/. И като гостуваше на Н. Кънчев във ВИП Брадър, пак ми хареса как се беше облякла. Напоследък, като че ли е по- обрана някак си. Но аз по принцип я харесвам като човек, та може и мнението ми да не е съвсем обективно   Laughing

# 728
# 729
  • София
Дрехите на Гала са направени от мъжки костюми. Роклята и всъщност е панталон. На мен много ми харесват идеите на тази дизайнерка. Тя мисля че не кроеше, а трансформираше дрехите в/у модел направо.
точно така е Peace аз гледах преди време предаването на гала, в което гостуваше дизайнерката, и правеше от ризи - поли, от поли - блузи и прочие. кремена халваджиян я беше довела.

# 730
  • на кого му пука

Ммм,не е никак лош.А тя остарява много красиво.

Бен Афлек 1972
1984

# 731
  • Бургас
Затова пък Афлк не е мръднал. Joy

# 732
  • Пловдив
Пооправила се е...Заприличва на момичето от Ориндж Каунти Wink

Я дайте снимка на Гала да я видим Peace

# 733
  • София
http://play.novatv.bg/play/326996
тук е цялото предаване от днес Peace не намерих снимка

# 734
Хейдън Панетиер и Владимир Кличко са се сгодили... Hug

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1391450_1 … _1203938647_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт