здравейте аз съм от скоро в този форум. и аз имам такъв проблем и лекарят ми ми каза че е нормално след раждане
ти гинеколог ли си,Стеф,че така си се разфучала и обиждаш наред!Точно така се нарича това състояние.Каква менопауза си прочела
.Явно грешката е моя,че съветвам да четете нещо,което не разбирате.
Така,че само на преглед при гинеколог и никаква интернет информация
! 

е нормално да те боли.Слава богу аз нямам този проблем,защото родих секцио,но от майка ми знам,че шевчетата й постоянно си я наболяват и секса не е същия както е бил преди да ме роди.Тъпата болка и придърпването са и останали като спомен от ражданията.Може би това беше и една от многото причини,за да се зарадвам че ще раждам секцио.Но може да имаш и здравословен проблем.Направи си микробиологично изследване,за да се види дали няма някоя бактерия. 
.Явно грешката е моя,че съветвам да четете нещо,което не разбирате.
Така,че само на преглед при гинеколог и никаква интернет информация
!
ти гинеколог ли си,Стеф,че така си се разфучала и обиждаш наред!

-нямам вина!Има още доста гин.заболявания(накарах я сама да прочете за това,леле ако ги бях написала,щеше да ме изядеш с парцалите),при които е налице този симптом.
)!Не ми е ясно защо,когато някой д-р напише нещо в тоя форум(нали е здравен) и все се появявят доброжелатели като теб,да окачествят написаното като ,,бълване на глупости,,
.
И ни остава само да чакаме да ни каже как е минал прегледът 
Но все пак- това не е причина да не се спори с теб, нали
Това със съвсем добронамерен тон го казвам
. И моля те, недей да мислиш че имам някакво гневно отношение- ти ме изкара психично болна