Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Здравейте! Имам нужда от помощ за плащане след празна карта - не мога да се оправя с немския къде точно да отида - Zahlungsinformation - Zahlungsweise:  Zahlungsart ändern - оттам ли отивам на бутона Bearbeiten. И после отивам на първата опция Kreditkarte erneut versuchen, но ме връща отново на предната страница и не мога да разбера какъв е проблема.

# 646
  • Варна
Тези ЕМУ бебешките ми се струват адски неудобни, децата вечно ще ги събуват, пък и надали някой държи у тях толкова студено, че да е за такива пантофки. Отделно и трудно ще се обуват. Най-удобните пантофки, които съм ползвала за децата са от този тип. Детето и да иска да ги събуе, а това неминуемо е цел от първостепенно значение на всеки, уважаващ себе си мъник, няма да успее. Отделно са меки, все едно босо ходи, и правят перфектно сцепление с пода, не се хлъзгат и на последно място, но не по значение, са естествена кожа.

Имаме ли отзиви за тези? Че си хванах едни за 45 евро и им се чудя.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 00:27 от Toni_baraboni

# 647
"Тези" са пак бебешките пантофки... Grinning

# 648
  • Варна
Toni_baraboni тези, които си показала са хубави вземала съм от тях отдавна. В момента е с чорапи , които долу са кожени. В къщи е топло зимата, но сме на 1-ви етаж, на ламинат сме и пода е доста студен.

Тази марка ми е непозната http://www.javari.de/Apepazza-SANTIAGO-503419-51755-Sandalen/dp/ … &prices=-5144 . Имате ли наблюдения как е номерацията?

# 649
  • Пловдив
Най-удобните пантофки, които съм ползвала за децата са от този тип. Детето и да иска да ги събуе, а това неминуемо е цел от първостепенно значение на всеки, уважаващ себе си мъник, няма да успее. Отделно са меки, все едно босо ходи, и правят перфектно сцепление с пода, не се хлъзгат и на последно място, но не по значение, са естествена кожа.

Имаме ли отзиви за тези? Че си хванах едни за 45 евро и им се чудя.

Toni_baraboni, втория линк е като първия  Simple Smile. Детските пантофки от този продавач (от Канада) ли ги купуваш? Харесаха ми много, но не ми се занимава с митници  Whistling за едни пантофки.

Получих преди няколко дни тези Marc - не са лоши по принцип, но на мен са ми ужасно широки  ooooh!. Още не съм им решила съдбата, сладурски са ми иначе.  Нещо напоследък само неуспешни и не напълно удовлетворяващи поръчки ми идват Sad.

# 650
  • Варна
Chance аз пуснах от тук бебешките пантофи, до България е безплатна доставката http://www.ebay.co.uk/itm/251159090913?var=550182913178&ssPa … 97.l2649#shpCntId

# 651
  • Sofia
Chance аз пуснах от тук бебешките пантофи, до България е безплатна доставката http://www.ebay.co.uk/itm/251159090913?var=550182913178&ssPa … 97.l2649#shpCntId

И аз се оглеждам за "пантофи", но моите бебета отдавна са минали тази възраст  Mr. Green Нашият под е адски студен. Че и аз нямам едни свестни пантофи  Embarassed
Banshee, ТУК съм сейвнала Ash-а аз  Rolling Eyes Има и други цветове, не съм гледала номерата. На мен тази цветова комбинация много ми харесва, обаче са ми скъпи  Confused Отказах се и от UGG кецове за близо 90Е  Money

# 652
  • У дома
Здравейте!
Моля ви , предложете ми обувка с ток и връзки...   bouquet

# 653
  • близо до морето
Забравих да се похваля с тези уникални сандали http://www.amazon.de/gp/product/B0067YQWVY/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 , направо съм влюбена в тях  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes . На живо са още по хубави и жалко, че свърши лятото.  Confused Даже ми дойде мисълта да си поръчам още едни за резерва, но ще чакам евентуално да им падне цената.  Crazy

# 654
  • Варна
https://www.javari.de/dp/B009RLDEYM Тези имах предвид, пиша от таблета и ...

Бебешките пантофи ги има и в Англия, просто пример дадох.

# 655
  • София
Утре или в понеделник трябва да я взема от габковци. Терзае ме мисълта да не огромна... Иначе отзивите са хубави.

# 656
Момичета, дайте идея от къде да гледам хубави и изгодни апрески за моят син?  newsm78 То се сетих баш преди зимата, ама не сме изобщо подготвени тази година...Трябва ми 28 номер , UK10. (ако някой има излишни, също ми е вариант)

# 657
  • Пловдив

Утре или в понеделник трябва да я взема от габковци. Терзае ме мисълта да не огромна... Иначе отзивите са хубави.

Колкото по-огромна, толкова по-добре  Laughing , но уви няма да е огромна ако отговори на дадените размери 40x30x10  ...  загледах я и аз също чакам отзиви  Hug

# 658
Оф, и аз ги гледам тия и им точа лиги Laughing, ще ми е интересно да чуя отзив на живо.

# 659
  • София

Колкото по-огромна, толкова по-добре  Laughing , но уви няма да е огромна ако отговори на дадените размери 40x30x10  ...  загледах я и аз също чакам отзиви  Hug
Ами води се размер XXL - поне така пише. Скоро aniK беше постнала снимка на последното си Maze с размер 34/32/20 и на снимката ми се видя доста голяма. Ето я снимката. Та от тая гледна точка ми се струва, че тази ще е по-голяма  Whistling Да видим дали ще ми пасне толкова голяма чанта  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт