Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 660
Ох, това Мазе на Аник, направо ме разтреперва Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аник, ако решиш някой ден, че ти е много голямо, имай ме предвид Praynig Crazy

# 661
  • Popovo
Може да е коментирано ,но съм пропуснала дали Manas си отговарят .Тези гледам http://www.javari.de/Manas-LILLI-131L5104P-Damen-Sandalen/dp/B00 … aterial=669028031

# 662
Момичета,
Може ли да помоля някоя от вас, която има Buffalo London номер 37 или 38 да измери стелката отвътре? Интересувам се от обувки на висок ток (ако това има значение). Харесала съм няколко модела, но не знам кой е моят номер. Някъде пише, че са умалени, другаде, че си отговарят...
Благодаря предварително.

Точно така е. Много варират размерите на Buffalo. Най-добре да  премериш конкретния модел – има ги по МОЛ-овете. Аз съм пробвала такива с ток 6-7 см и в повечето случаи ми ставаха 40, а нося 39 и такива си поръчвам от другите марки.

Купувала съм Buffalo Girl 226757 PATENT 130254 Damen Pumps 38 номер за приятелка. Те си отговаряха – 24.4 см бяха, за нормален крак.

# 663
  • Sofia
magina, а ТАЗИ, която е с размери 33x38x9  Rolling Eyes Някак си мнгоо по-големи идват, а като ги меря, това са им размерите  Thinking Добре, че си отворих албума, та се сетих, че имам ТАЗИ - бях я забравила  ooooh!
GoddessHug
reni1111, Manas са точни до леко уголемени

Мерклиста ми продължава да е списък,а  не икони и много ме дразни  Twisted Evil

# 664
  • Пловдив
magina, а ТАЗИ, която е с размери 33x38x9  Rolling Eyes

Laughing Тази я помня аз , наистина е ОГрООмна, ако беше с две нормални дръжки за рамо  бих я носила обаче . Преди носех само малки кросбоди чантички , а сега ми дай големи  Joy

# 665

Мерклиста ми продължава да е списък,а  не икони и много ме дразни  Twisted Evil

И моят е списък от няколко дни , а има и поскъпване в него ...

# 666
  • София
Като говорите за големи чанти, пристигна ми Antik Batik, после ще я снимам да ви покажа огроооомна чанта.  Crazy Исках я за ежедневна, а тя става за плажна, ще я връщам.  Tired

https://www.javari.de/dp/B00AJIZA8U

# 667
  • Sofia
Като говорите за големи чанти, пристигна ми Antik Batik, после ще я снимам да ви покажа огроооомна чанта.  Crazy Исках я за ежедневна, а тя става за плажна, ще я връщам.  Tired

https://www.javari.de/dp/B00AJIZA8U

Хайде, вчера даже щях да питам какво става с чантата. Уф, нещо напоследък доста хора сме с не напълно удачни покупки  Crossing Arms

BTW аз си поръчах Convers-а. Вчера даже ходих в магазин да пробвам как ми е 4-ката. Уж Чък Тейлър били уголемени (дрън-дрън, аз имам 2), но са ми сравнително добре с изключение на широчината, дори и със стегнати връзки. Отговарят по етикет на 36.5. Точно този модел е с каучук отдолу и го водят за по-"зимен" да речем, защото изолирал добре. Малко ме дразни зелено-кафявото отдолу, както и това платнено "ухо" отзад, но на живо е ОК, с нищо по-лош от класическия черен кожен  Crossing Arms ТОВА е категорично умалено  Peace

# 668
  • София
magina, а ТАЗИ, която е с размери 33x38x9  Rolling Eyes
aniK плаши ми се окото с тези размери Crazy
Като дойде ще снимам и ще покажа. Надявам се да не ми се наложи да връщам, че ми харесва на снимката.

# 669
  • Sofia
За "торба" размерът е ОК, аз мисля, че ще е добре  Peace

# 670
  • София
Аник, Converse- а, който си поръчала е супер як, направо жесток и зелената подметка много ме кефи.  Crazy

# 671

Най-добре да  премериш конкретния модел – има ги по МОЛ-овете.

Toschi, много благодаря.
Наистина ли има Buffalo London по МОЛ-овете? В Провдив дали ги има някъде или само в София?

# 672
Момичета, искам да попитам тук,въпреки, че за друг сайт, но е за обувки. Харесала съм си в Амазон едни боти. Дали има някакъв код, който мога да използвам. Продавач е амазон.

# 673
Момичета някой май си беше взел тези Airstep newsm78 Може ли отзиви, особено ако вече са носени  bouquet Една приятелка ги е харесала, но мен нещо токът ме притеснява.

# 674

Най-добре да  премериш конкретния модел – има ги по МОЛ-овете.

Toschi, много благодаря.
Наистина ли има Buffalo London по МОЛ-овете? В Провдив дали ги има някъде или само в София?
В София съм мерила. Сигурно и в Пловдив ги има.

Общи условия

Активация на акаунт