Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 600
Мацки, някоя ако пуска поръчка от немския ВИП ще ме включи ли с нещо  Praynig
Пишете ми на лични

# 601
  • Там, където ме обичат
Да се присъединя и аз към горното питане.
Трябва да си взема нов куфар, но не знам кои са по-удобни - с 2 или 4 колелца? Thinking

# 602
  • Sofia
Някакви отзиви за тези сандали Шол и изобщо за марката:
http://www.amazon.de/Scholls-Ceara-F25082-1026-CEARA-W_F25082102 … ds=scholl+sandals

# 603
Трябва да си взема нов куфар, но не знам кои са по-удобни - с 2 или 4 колелца? Thinking

с 4 Peace Скоро купувах Peace

# 604
Пумите вече ги опаковат не в картонени кутии, а в червени текстилни торбички. На тях пише Clever Little Bag и са с грижа към околната среда. Така пестят хартия  Peace
 Това им е оригиналната опаковка, но може би при връщане трябва да се пъхне в картонена кутия или малко кашонче, за да не се мачкат обувките. Simple Smile
Ами,загрижили се!Пристигнаха в обикновена плътна  картонена кутия,но без капак,като са вмъкнати в червена торба от 100% полипропилен,мейд ин Чайна,само 10% разградима.Нещо не ми се вързват тия пластмасории с екологията.И отделно в напълно излишния,според мен,голям джаварски кашон.
Утре ще изрежа картон за капак,има начин да се мушне под едни ръбове,опаковам и лепя етикетите.С което приключвам с марките Пума и Адидас,не ми върви с тях.Но пък открих други,много качествени  Peace
delaihla,не се навиват на размяна.Връщаш малките,поръчваш на нова сметка по-големите(ако желаеш),получаваш след време парите в картата и новата покупка.Така направихме с едни малки Рокпорт през пролетта.

# 605
  • Сф

с 4 Peace Скоро купувах Peace

Задължително с 4! Много по-лесно се дърпа/бута и движи. Спред мен 150 лв за този, който Ренита е показала са много. Като гледам как се нагънал капака ми излгежда, че е тънък платът. Ама мое мнение.  Peace

И да не е офф- ще пиша на амазонците за последните Каприси, които получих. Почнаха да се разнищват  Crossing Arms ooooh!.

Снимки

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 окт 2013, 23:06 от Mira*

# 606
  • Пловдив
Вчера ползвах 1 код за минус 10 Евро от Италианския ВИП. Поръчах си куфар Самсонайт и се получи много добра цена (и безплатна доставка).
 Ох, как ми се искаше и в немското джавари да има такъв код и щях да зарадвам мъжа ми с едни обувки. Simple Smile
 Ще почакам още!
 Благодаря ти, Алекса  bouquet

Кой модел куфар взе? Аз се колебая за този, защото като цена и размер ми се струва добре, но дали ще е здрав...  newsm78 Или пък пластмасов. В този ред на мисли ако някой има излишен код за 10 евро за италианския VIP ще съм много благодарна ако ми го прати (на лични)  Praynig
Поръчах този модел: http://it.buyvip.com/ref=pe_385681_40444221_dai?src=email&sa … =qd_g_b_img_d_1_1. Гледала съм го на живо в Мол-а и ми хареса.
 Излезе с кода 107 Евро и е с БД (защото е над 100 Евро). Не знам колко е ДДС-то в Италия, но по сумата предполагам, че е 21%.
 За твоя модел не знам колко е здрав, ние искахме да е твърд куфара:)

# 607
  • Варна
Някакви отзиви за тези сандали Шол и изобщо за марката:
http://www.amazon.de/Scholls-Ceara-F25082-1026-CEARA-W_F25082102 … ds=scholl+sandals

NBM,моят опит е скромен. Имам чехли и обувки.Доволна съм от качеството.Като размер  си отговарят, нося БГ36,купувам EU37
Успешни покупки! Peace[/color]

# 608
  • FR
Vanessa, и този гледах, ама ме загони параноя да не ми откраднат багажа заради куфара  ooooh!  Иначе имам код за 5 евро, ще го помисля още малко   bouquet

# 609
  • София
Vanessa, и този гледах, ама ме загони параноя да не ми откраднат багажа заради куфара  ooooh!  Иначе имам код за 5 евро, ще го помисля още малко   bouquet
Ми то си има основание  Confused Моя колежка има твърд, Карлтън, стар модел е, ама не е мръднал. Последната година 2 пъти й се случва да си го получи с видими следи от напъване с нещо като лост, единия път беше изкривен и жалба писа ама кво от това  ooooh! Не са успели още да го счупят де...просто привлича вниманието  Thinking

# 610
  • Варна
Някой беше писал за номерацията на детски обувки ЕМУ . Кои номера съответстваха на Л, ХЛ? Опитах да търся, но нищо не открих.

# 611
  • Sofia
Някой беше писал за номерацията на детски обувки ЕМУ . Кои номера съответстваха на Л, ХЛ? Опитах да търся, но нищо не открих.

XL е 18-24месеца
NBM, ШОЛ отговарят, не си купувай по-големи  Stop Тези, които си показала, са доста скъпи, търси ги намалени  Peace

Goddess, sofia72, аз си нямам UGG, а те и цената им удвоили днес  Mr. Green Hug

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 06:33 от aniK

# 612
  • на плажа
Грешка. За друга тема съм.

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 09:42 от Pani Kowalska

# 613
  • Sofia
AniK, няма да ги взимам оттук, в друг сайт има моя номер за 67 лева, чудя се дали да ги мятам Rolling Eyes

# 614
Момичета, кажете моля ви, Palladium отговарят ли си на номера Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт