Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 630
Mioki не се усеща височината. Цял час ги разкарвам.. супер са  Crazy

# 631
Mioki не се усеща височината. Цял час ги разкарвам.. супер са  Crazy
А да бе, говори ми  Whistling  Laughing кажи че са много високи де!  Mr. Green

за радост или не, тия дето са останали са големи или малки номера, а от моя номер цената не ми харесва въобще

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 18:26 от mioki

# 632
  • България
 Момичета, Snipe отговарят ли си на номера?
Благодаря!   bouquet

# 633
Neosensa сандалките също дойдоха. Отговарят си, малко са ми твърдички.. може би им трябва време да се поотпуснат, ако някой се интересува ще снимам  Hug
http://prikachi.com/images/27/6643027H.jpg

Последна редакция: чт, 10 окт 2013, 19:38 от MIVA06

# 634
Miva, обувките са прекрасни smile3521 Останах без думи... искам и аз.....

# 635
  • София
И аз много й се чудя, супер изглежда  Flutter

# 636
Здравейте  Hug Някой има ли запазени линкове на кампании за хубави кожени чанти в немския Вип амазон?

# 637
Neosensa сандалките също дойдоха. Отговарят си, малко са ми твърдички.. може би им трябва време да се поотпуснат, ако някой се интересува ще снимам  Hug

Ей, викам си - к'во стана с тези сандали Shocked  - чак даже се притесних. Laughing  За Ash-ките говоря, де - Неосенса нека си се отпускат Wink  Peace 
Страхотия са - (едно към едно с моите) и сега се замислих, че мога да се сдобия и с едни сандалки за лятото, ама в някакъв друг цвят може би Thinking 
Та, сега да питам - кой размер носиш, и това което поръча кой номер беше?
На теб са ти точно, но тъй като свърши моя номер,  не знам дали да рискувам и да взема малко по-големи? 

# 638
  • Sofia

Еммииии, твърдички ще са ти... след ония чудеса - умопомрачителни са  Crazy
 Hug Hug Hug

# 639

Еммииии, твърдички ще са ти... след ония чудеса - умопомрачителни са  Crazy
 Hug Hug Hug
+1
Чак ме е яд, че не нося вече високо Confused

Аник, няма да давам много пари Laughing

# 640
Banshee имам големи лопатки 40н са и двата чифта . Недей рискува с по големи ще ти хлопат на 100%. От кои е свършил твоя номер
Мерси мн шм се кефя  Laughing
 Hug

# 641
Banshee имам големи лопатки 40н са и двата чифта . Недей рискува с по големи ще ти хлопат на 100%. От кои е свършил твоя номер
Мерси мн шм се кефя  Laughing
 Hug

Аз съм 39 и сега е останал  40 - аз от затворените взех 40, но имаше отзиви, че са умалени. То с тях проблем няма - стягаш връзки, слагаш стелки, чорап и се оправят нещата, ама за сандали се притеснявам да не са широки и да ми излизат пръстите отпред ...  Close
Пффф, а са велур и той се отпуска повече - ще ги мисля  - и без това скъпи ми се виждат все още   Peace

# 642
Момичета,
Може ли да помоля някоя от вас, която има Buffalo London номер 37 или 38 да измери стелката отвътре? Интересувам се от обувки на висок ток (ако това има значение). Харесала съм няколко модела, но не знам кой е моят номер. Някъде пише, че са умалени, другаде, че си отговарят...
Благодаря предварително.

P.S. Има ли отделна тема за Амазон ВИП? За там някакви специални условия ли има, защото моята регистрация не се приема. 

и още един въпрос: след колко време идват пратките по DHL? Имам една изпратена от понеделник, а още я няма. Пише дата на получаване 15.10. Не е ли много дълъг този срок. Преди една година идваха за 2 дни.

# 643
  • Варна
Относно куфарите да се изкажа и аз Simple Smile Ние имаме няколко Самсонайта, всичките са твърди, единия се влачи странично (много неудобен), другия е с 2 колела (нормален куфар) и третия е Spinner с 4 колелета, това е най-удобния куфар най-вече за това, че просто си го побутваш, а не го дърпаш винаги, говоря за летища, хотели... където е гладко, по асфалта естествено го теглиш. Аз бих си купила само с 4 колелета.
Ash-ките са страхотни.

# 644
  • Варна
aniK , MIVA благодаря!  
MIVA , чакам с нетърпение да измериш дължината Hug Това 18-24 е толкова относително. Все пак е крак , каква е тази номерация ? Моята май е с по-големи крака , на 1 г. е , от къде да знам кои да взема  Crazy И колко е твърда подметката? Да не вземе пък да се пребива с тях  Rolling Eyes

Ама и аз как чета.... Иска ми се да измериш и така съм го видяла  Mr. Green

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 00:40 от Barbera

Общи условия

Активация на акаунт