Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 675
  • Сливен
Момичета, имам код /5 евро/ за немския вип, който няма да ползвам. Ако има желаещи да пишат Grinning

# 676
  • Бг
Момичета, искам да попитам тук,въпреки, че за друг сайт, но е за обувки. Харесала съм си в Амазон едни боти. Дали има някакъв код, който мога да използвам. Продавач е амазон.

Katuha, ако не си ползвала кода за абонамент, можеш да го ползваш, ще ти намали 20% от стойността на обувките. Линкът за абонамент го има на първа страница на темата.

# 677
Buffalo London в Пловдив може да намериш и в магазините на "Флавия" или на фирмения магазин, който е до входа на самото предприятие "Флавия", но има само модели, които те произвеждат. За разлика от произведените в Бразилия Buffalo London, тези, произведени от "Флавия", не са умалени, но са предимно отворени модели, сандали.

# 678
  • София
Момичета, искам да попитам тук,въпреки, че за друг сайт, но е за обувки. Харесала съм си в Амазон едни боти. Дали има някакъв код, който мога да използвам. Продавач е амазон.

А ако е от немския амазон и плащаш с Виза карта има - 5 Е. Кодът е Visa2013

# 679
Banshee имам големи лопатки 40н са и двата чифта . Недей рискува с по големи ще ти хлопат на 100%. От кои е свършил твоя номер
Мерси мн шм се кефя  Laughing
 Hug

Много ще съм ти благодарна, ако премериш стелката на твоите, please  Praynig

aniK, аз не искам пак цвят тюркиш (стигат ми едни) - вероятно ще търся в коралово или в някоя от другите разцветки  и тъй като предпочитах от Амазон да ги поръчам, а там са свършили 39 та не ми се занимаваше с други сайтове... Но определено и аз ще чакам  за намаление, а ако не дочакам - една студена вода и готово.  Mr. Green 
Онези Converse, които показа много ми допаднаха Peace, ако успееш да си ги издебнеш на по-ниска цена някъде, а също и Boss-a бяха много изпипани... но и те скъпи.  Confused  Ето още едни, въпреки че предполагам си ги видяла, но вероятно не ги одобряваш - натруфени са малко - да, а и на редовна цена.

Аз чинно си чакам чантите, ботите и едни балерини.

# 680
В английския амазон има код за намаление -20% на Clarks CLK5BDAY . Условията на кода са покупката да е на стойност 60 паунда или повече. Намаля ненамалени цени и изтича на 21/10  Peace

# 681
  • Варна
Да се фукна и тук флайкити ми долетяха    http://www.amazon.co.uk/dp/B00ARRRCU2
Имах едно на ум заради ципа на петата и коментара на aniK за височината,но всичко се нареди щом ги обух.Чудесни са точни като номер, удобни направо лепват по крака токът ме изненада приятно мислех че е в сиво,а той се оказа синьо зеленикав.

# 682

BTW аз си поръчах Convers-а. Вчера даже ходих в магазин да пробвам как ми е 4-ката. Уж Чък Тейлър били уголемени (дрън-дрън, аз имам 2), но са ми сравнително добре с изключение на широчината, дори и със стегнати връзки. Отговарят по етикет на 36.5. Точно този модел е с каучук отдолу и го водят за по-"зимен" да речем, защото изолирал добре. Малко ме дразни зелено-кафявото отдолу, както и това платнено "ухо" отзад, но на живо е ОК, с нищо по-лош от класическия черен кожен  Crossing Arms

От трите модела кецки тези най-силно ме хванаха, да покажеш после "живи" снимки Simple Smile
А класическия черен отговаря ли си? 3 от него 36 ли е?

# 683
  • Sofia
Banshee, пуснах си Конвърса, а БОС-а ще чакам да го намалят  Peace
Тия Риплейки са супер яки - намалят ли ги, ще им харесам всичкото капси по тях  Peace Вчера гледах в магазин подобни, но без платформата - цената беше  Money (чак не си спомням колко точно, но всички обувки от познати марки, които загледах бяха над 250лв.) Капсите не стоят лошо  Peace
irriska, от класическия черен кожен 3.5 ми е най-добре  Peace

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 12:57 от aniK

# 684
  • Бургас
Момичета помагайте с предложения за мъжка чанта, крос боди за ЛМ. Вчера ходихме до близкия мол и в Хюманик мъжкото тяло все над 120лв. харесва, пък искам да сакратя този разход от семейния бюджет да има некое патъче и за мен Laughing

# 685
  • Sofia
Момичета помагайте с предложения за мъжка чанта, крос боди за ЛМ. Вчера ходихме до близкия мол и в Хюманик мъжкото тяло все над 120лв. харесва, пък искам да сакратя този разход от семейния бюджет да има некое патъче и за мен Laughing

Не знам какво точно търсиш - ТАЗИ наскоро ми попадна в запазените ми в един от многобройните акаунти.

# 686
  • Sofia
Аз още си търся кецове, какво мислите за тези Кампер:
http://www.javari.de/Camper-Imar-20442-117-Damen-Sneaker/dp/B009 … p;nodes=547222031
43 евро за моя номер

или този Габор за около 47 евро:
http://www.javari.de/Gabor-Shoes-4314146-Damen-Sneaker/dp/B00652 … p;nodes=547222031

# 687
  • Popovo
magina, а ТАЗИ, която е с размери 33x38x9  Rolling Eyes Някак си мнгоо по-големи идват, а като ги меря, това са им размерите  Thinking Добре, че си отворих албума, та се сетих, че имам ТАЗИ - бях я забравила  ooooh!
GoddessHug
reni1111, Manas са точни до леко уголемени

Мерклиста ми продължава да е списък,а  не икони и много ме дразни  Twisted Evil

aniK сърдечно благодаря   bouquet

# 688
  • Бургас

Не знам какво точно търсиш - ТАЗИ наскоро ми попадна в запазените ми в един от многобройните акаунти.

Нещо от този род http://www.amazon.co.uk/Quality-Business-Shoulder-Messager-Brief … 6106&sr=1-612, ама и тя гони 100-ка. Може и изкуствена кожа, но хубава, пък ако се намери нещо от естествена кожа изгодно ще е 6-ца от тотото.

# 689
Благодаря момичета!

Общи условия

Активация на акаунт