Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 63 от 30.09 до 20.10.2013

• 57 427
  • 945
  •   1
Отговори
# 690
  • Sofia
maya_76, кожените са по-скъпички  Confused
NBM, за Кемпъра съм аз  Peace

# 691
  • Бг
Момичета помагайте с предложения за мъжка чанта, крос боди за ЛМ. Вчера ходихме до близкия мол и в Хюманик мъжкото тяло все над 120лв. харесва, пък искам да сакратя този разход от семейния бюджет да има некое патъче и за мен Laughing

Не знам какво точно търсиш - ТАЗИ наскоро ми попадна в запазените ми в един от многобройните акаунти.

Нещо от този род http://www.amazon.co.uk/Quality-Business-Shoulder-Messager-Brief … 6106&sr=1-612, ама и тя гони 100-ка. Може и изкуствена кожа, но хубава, пък ако се намери нещо от естествена кожа изгодно ще е 6-ца от тотото.

Мая, тази видя ли я, но е синтетика.

# 692
banshee, ще измеря само да си намеря метъра  Close къде съм го завряла .
от този продавач си ги взех аз има и 6ица http://www.ebay.co.uk/itm/Ash-Eloise-Turquoise-Chamois-Vision-/3 … sh=item461273e423  smile3521

# 693
Момичета, моля за помощ по един казус с немското Javari. В края на август поръчах обувки, които се забавиха много. Немците мибяха посочили срок за получаване и след изтичането му им писах за липсваща поръчка. Изпратиха ми веднага втори чифт. Междувременно получих  смятаните за изгубени обувки. А днес получавам бележка от пощата и за вторите. Искам да ги върна, но се питам доставката до там безплатна ли е, ако не ще ми възстановят ли разходите.?

# 694
  • Варна
Момичета, моля за помощ по един казус с немското Javari. В края на август поръчах обувки, които се забавиха много. Немците мибяха посочили срок за получаване и след изтичането му им писах за липсваща поръчка. Изпратиха ми веднага втори чифт. Междувременно получих  смятаните за изгубени обувки. А днес получавам бележка от пощата и за вторите. Искам да ги върна, но се питам доставката до там безплатна ли е, ако не ще ми възстановят ли разходите.?

Ами просто не ги вземай те сами ще се върнат. Peace

# 695
  • София

Не ги взимай, след 20 дни пощата сама ще ги върне.

# 696
Banshee, пуснах си Конвърса, а БОС-а ще чакам да го намалят  Peace
...

Чета уж наред, но съм пропуснала една-две  страници Embarassed  

А тази Maze обиколи половин Европа в последните месеци и сега пак се връща в България.  Laughing
По-лесно щеше да стане направо от тебе да я взема май.  Hug  
Само дано не са я повредили нещо  Confused   - за сините кецове ще е идеална.

Поръчах Еърстепа http://www.javari.de/Airstep%20254214%20Sneaker%20electric%20pla … refURL=/mythings/  и за една колежка и сега се притеснявам повече отколкото за моите поръчки Confused. Да не стане като Бижу, когато и се накараха, че едва ли не поръчала и мазолите по краката  Rolling Eyes  Ама като се загледа в тях .. и "искам и аз такива".  Добре, че вчера намалиха бежовите в javari, та поне си спестих разправиите с превозвачи.

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 16:06 от Banshee

# 697
  • Sofia
Banshee, пуснах си Конвърса, а БОС-а ще чакам да го намалят  Peace
...

Чета уж наред, но съм пропуснала една-две  страници Embarassed   

А тази Maze обиколи половин Европа в последните месеци и сега пак се връща в България.  Laughing
По-лесно щеше да стане направо от тебе да я взема май.  Hug 
Само дано не са я повредили нещо  Confused   - за сините кецове ще е идеална.

Ааа, обикаляйки цената И добре се промени Wink

# 698
  • Варна
Не мога да не се похваля, пристигнаха ми сините кецове на Fretons
http://www.javari.de/Fretons%20Fred%20Bretoniere%20203120%20Snea … ns=1&refURL=/

Много съм хепи  Crazy разкошни, отговарят си на размера даже имам малко място отпред на пръстите, меки, топли, чудесни са. В кутията има платнена торбичка, 1 чифт кожени връзки и 2 чифта памучни. Снимах ги, но снимките не са много успешни.
http://eelleennaa.snimka.bg/other/javari.780364.31740886

# 699
ellia честито, много са красиви! Кой номер взе и според теб стават ли за по-хладно време с дъжд?
marmi днес имах същият случай, но с раница за дъщеря ми. Втората пристигна много преди първата и като отидох в пощата, разбрах, че се е появила и загубената пратка Mr. Green За да не се налага да плащам пощенски и после да ми възстановяват, просто не я взех.
NVM не знам на ниски ли държиш, но eто тези Liebeskind са намалени доста, а пък отзивите за тяхното качество са добри мисля.

# 700
  • Варна
sofia72 , 37№ съм и взех 37. Стелката е 24 см. подметката е дебела и под стелката има нещо мекичко, мисля че е добре изолирана и ще са подходящи за по студено време и дъжд.

# 701
  • София
Показвам огромната чанта Antik Batik, за снимката я напълних с нормален размер възглавница.  Crazy - снимка.
Ако нямах нова плажна кошница, щях да си оставя.

А иначе има разминаване в цветовете на сайта и на живо, много държах да е в жълто, а получената е почти само в червено. Не знам, дали да не им пиша.  Thinking

И в сайта- https://www.javari.de/dp/B00AJIZA8U.

NBM, още един глас за Кемпъра.  Peace

ellia , супер са кецовете.  Wink

# 702
NBM,+1 за Кемпъра Peace

# 703
Banshee, мисля, че еърстепките няма да имат лоши отзиви - аз мойте миналата събота и неделя злобно ги разходих - дълъг преход с рейс (над 2 часа), щрапане пеша бая, дълго гости, на следващия ден същото в обратния ред... никакви проблеми, нито ме претриха, нито неудобства някакви; много съм доволна, не очаквах, че ще фуча така напред-назад на чистак нови обувки.
Носех си маратонки с мен де, ако нещо.

# 704
  • Пловдив
Тук има добри  намаления  Peace

Общи условия

Активация на акаунт