Интериорен стил по аматьорски16

• 55 826
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Титина, кофти, съчувствам. Поплачи си - помага. После с нови сили и на тръстиката.

Съветът ти за внедряване на мъжка сила в размер на 100 кила е напълно неприложима. Моят мъж може за много неща го бива, но не и да ремонтира. Предпочита да плати на някого. Аз съм човекът с ръцете в семейството - маникюристките и те деца хранят  Mr. Green

# 586
  • софия
И аз припаднах по на Ема снимките, браво!
Дървените ботуши откъде са?

# 587
Ема, супер приятна ретроспекция. Удоволствие е да се разгледа отново!

В този смисъл, Визи да не се свени да показва и да припомня. Виж, че се радваме и искаме. Wink

Малко новини от Изтока:

Столове като китайски йероглиф.
Чудаци, перверзници, но с неповторимо чувство за хумор и безпогрешна естетика? Мда, просто японци. Mr. Green

# 588
  • Варна
Ъъъъъъ, кой би се осмелил да ползва такава тоалетна?! Rolling Eyes
Столът е красив иначе.

# 589
Хаха, ама виж, че е насред двор с висока ограда  Mr. Green

# 590
Много ви благодаря, момичета, толкова сте мили Hug! Heart Eyes

Барба, досред нощите гледам  tape art клипчета... Grinning

Чудаци, перверзници, но с неповторимо чувство за хумор и безпогрешна естетика? Мда, просто японци. Mr. Green
Ох, Crazy! Не мога Joy.

Богиня, честит скрин Grinning!
И аз останах изненадана от това, че е боядисан, но си мисля, че свалянето на боята ще го промени до неузнаваемост Heart Eyes. И също... Може много да бъркам, но не беше ли купила нещо подобно, нещо в този дух... Ах, пак скрин ми се върти в главата, но може и много да бъркам. Напомня ми теб по някакъв начин, обаче... Thinking

Ема, пак разгледах и спалнята, и антрето с няма такова удоволствие! За стотен път, вълшебни ръце имаш, вълшебни Heart Eyes!

Пина, може и да си писала, но да съм пропуснала - как е детската стая Grinning? Харесва ли се на малката? Има ли нещо ново, нещо различно?

Соу уот, и аз бих фолирала телевизора и бих действала смело. Ако нещо не му се види ок на половин,... тъкмо ще го свърши той Grinning.

Споделям/припомням спалнята ни със същите снимки, с които я споделих готова и за първи път Blush. 1, 2, 3, 4, 5

# 591
Визи, за детската стая мога само да кажа, че ми иде да рушна целия апартамент и да го започна отначало, само без детската - това достатъчно красноречиво ли е  Laughing  Даже напоследък доста ми тежи, а е безумно, не, не мога да го направя  Sad

Ауу, столовете много ме изкефиха! А тоалетната  Mr. Green

П.С. Преди година и половина бях изревала за едни дървета край нас, както и да е, забавиха се, но днес ще ги секат  Cry  Вероятно ще трябва да слагаме пердета в хола и трапезарията, до сега ми бяха като скандинавски прозорци. Вероятно всичко ще трябва да променя...

Последна редакция: сб, 02 ное 2013, 07:17 от pina

# 592
# 593
  • София
Ема, страхотна ти е къщата! Ти си същинска майсторка.

А, Богиня, този сайт снощи ме побърка. Мебелите налични ли са? Точно като твоят скрин си харесах няколко неща. Всъюност всичко с името Халифакс мога да го вместя у нас. Не видях нито една цена. Може ли подробности как се пазарува от там?

# 594
  • София
    А-у-у, Визи - от кога те чакам да покажеш! Кажи сега каква е боята на тавана точно такъв цвят искам за едната стеничка в хола!

# 595
  • Варна
Визи, Ема, страхотни сте. Наистина! Колкото пъти пускате снимки, толкова повече нови детайли откривам в тях.

Пина
, дай си почивка от една година и мятай апартамента. Дори само едно пребоядисване и разместване на мебелите променя страшно нещата. Но ти си го знаеш, де. Жалко, че не се е получило с АртХоум - щеше да си на място там.

Грета, аз пазарувах от магазина им. Той е във Варна. Не мисля, че ще ти откажат информация по телефона за цени и после пращане по куриер.

Ако успея да махна бялата боя от скрина, би ми паснал идеално в спалнята. Дано да се покаже хубаво дърво. Иначе сега пак изрових продавалника и имам няколко находки. Май си избрах шкаф за банята. http://prodavalnik.com/starinen-shkaf-s-mramoren-plot-i29113535 Има намек за art deco. Ще го пребоядисам и сменя дръжките. Мебелистите обещаха да направят по-големи страници, защото иначе не се събира мивката.

# 596
  • София
   Много е хубав! (И ако няма да ползваш спукания плот помоли да го изхвърлят преди транспорта, защото сигурно е много тежък и ще плащаш излишно)  Peace

hahaha Joy  bouquet

# 597
  • Варна
Мъжът ми ще му намери приложение. А става и за дъска за работа с шоколад  Mr. Green

# 598
Имам нужда от малко помощ. Искам да избера цвят за акцент на кухнята и хола, които са с преходна врата и са с еднакъв на цвят под и стени. Колебая се между тюркоаз, или някакво зелено ....., макар че зеленото само ще дойде от многото цветя, които имаме.

Благодаря предварително за всеки съвет или мнение.

Отново благодаря за всички мнения и съвети. Не се престраших с нещо тъмно и избрах това по-долу. Вече купих пердето за кола, който (както писах вече) е в същите цветове.
Дано не ви е досадно вече, но скоро се надявам да пусна снимка от мястото на събитието.

Минавам, за да покажа варианта в хола (лоша снимка с телефон).

# 599
Благодаря ви отново за топлите думи, момичета!!!

Дървените ботуши откъде са?

shhhh, наследство от поколенията, както и много други старини. Такива неща пазя аз, много са ми мили.

Общи условия

Активация на акаунт