Интериорен стил по аматьорски16

• 55 844
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
А камина в банята, а? а?  Heart Eyes

Безсърдечно създание.

# 631
Аз си харесах апартамент под наем  Simple Smile

http://www.homeaway.com/vacation-rental/p1026581

# 632
Бре, тая смачкана снимка как ви е харесала  Mr. Green Както казах, на живо изглежда мноого по-яко!!! 75 лв на метър, 140 см; мисля, че е ок, за едно столче. marvele, в оня магазин на Галичица, който ти ми каза  Peace В същата серия имаше този десен в няколко цвята и още малки семпли мотиви на цветя, имаше и райе. Освен това могат да поръчат малък метраж (примерно метърче само). Освен това предлагат да ти тапицират и мебела (е, не е включено в цената, разбира се)
Аз сега потривам ръчички, след седмица вземам заплата и карам стола да го правят! Междувременно ще оправя краката и подлакътниците. Но мисля, че ще го лакирам с тъмен лак, махагон примерно, или тик... Утре ми е готова рамката за таблата на леглото, до дни и покривалото за леглото и ... до края на месеца се надявам да ви пусна снимка на цялото завършено помещение  newsm44

# 633
ех, ама будал си Laughing

грета, не те ли притеснява, че дънковия плат често пуска боя. Покажи моля те витринките със златни кантове, много добре ми звучи на мен.

Ема, верно нямаш жал.

# 634
грета ей, може малко на кънтри да го докараш, с дървени шкафчета и дънкови столове, защо не. тук примерно ми се струват дънкови столчета на място... знам ли Simple Smile
Скрит текст:
А ето едни кресла деним, които са си съвсем ок в класическа среда. Поне според моя скромен неосведомен вкус   Mr. Green
И за плочките щях да кажа, октагоналните - на мен ми хареса банята. Е, може би не чак цялото пространство с тези плочки, но определено ми харесаха, като килийки на пчели. Но за тази цена... Миси, както е казала Богиня!

# 635
Oх бе, не исках да мрънкам, ама хексагонални са! Mr. Green Laughing

# 636
Мадагаскарска, къде ги денимите, аз виждам тюркоаз на цветя. Да калибровам ли?

Барба е като справочник.

# 637
Мадагаскарска, къде ги денимите, аз виждам тюркоаз на цветя. Да калибровам ли?

Барба е като справочник.
Ми... Laughing

И аз виждам плат на цветя, който по всяка вероятност никак не е деним.

# 638
Ми гуглето каза деним, не знам  Mr. Green
И понеже се зазяпах в разни денимски интериори, как ви се виждат тези
Скрит текст:

# 639
 това вече моите очи го виждат като деним  Simple Smile

# 640
Ванилия Мадагаскарска, чакаме кухнята Hug

# 641
  • София
Добре де, знам че някъде по-назад се обсъждаше, но аз пак тъпо и упорито да питам - как по дяволите се къпят в тези бани без плочки, че и картини над ваната подпрени newsm78 Какаво се случва с влагата и изплисканата вода?

# 642
  • Варна
Ема страхотно вдъхновение наистина! А паркета? А?

Тази рибя кост много я харесвам, но май трябва специални паркетини?

# 643
От вестниците

та това ви пускам -

# 644
  • София
Денима като се понакисне с оцет, няма да пуска. За столовете специално ще ползвам стари дънки, те отдавна не пускат.

Диванчето може и така да го направя, но ми се искаше да е от една част само. В един магазин за дамаски намерих хубав десен за 90 лв на метър, но имаше надписчета Версаче, та го скипнах. Сигурна съм, че продават някъде, но още не съм открила къде.

Ако боядисам кухнянските вратички в бяло, май ще е по-добре за столовете. Само стените ги умувам: сиво или капучино. Подът е сив и не знам дали сивите стени няма да ми дойдат в повече. Гърбът на кухнята и той е сив, плотът ще го равнявам по гърба.

Общи условия

Активация на акаунт