Интериорен стил по аматьорски16

• 55 811
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
  • при моите любими
Винаги поглеждам при вас и не мога да се нарадвам на хубави неща които показвате. И аз искам съвет. Значи към днешна дата холът ми е бежажи стени с диван венге (много тъмно, към черно) и акцент червена стена в единия край на стаята (холната част) и в другия червена кухня лак. Общо взето това са ми цветовете. Ето това е подобие на дивана, без светлите възглавници http://www.belcaro.bg/bg/aglovi-divani_1/katania_72.html. От всичко ще запазя цвета на дивана, червената стена и червената кухня. От тук нататък искам да сменя бежавите стени с друг цвят. Чудех се дали да не е много светло сиво  newsm78. И много искам да вкарам свят в килима и възглавничките - зелено или синьо (и двете в тъмната и наситена гама) Имам нужда от съвет, какво да направя със светлите стени и какъв цвят да е акцента.

# 31
Сивото е добро решение за стените.

Амели, поздравления Simple Smile и за бебето, и за кухнята Simple Smile

# 32
Амели, честито! Да ви е жива и здрава!
Кухнята е супер!

И дървото също smile3501!

# 33
  • Вила Великула
Поздравления Амели за бебето, а и с кухнята си се справила повече от чудесно. Прекрасна е.

# 34
  • софия
Изпуснах една-две теми, но пък каква хубава новина  Party
Амели, честито!

# 35
shhhh..., и аз така  Wink

Амели, много хубава кухня, точно мой стил. Да ви е честита!

# 36
Амели честито за бебето! Кухнята е станала бонбон! употребява ли се още този архаизъм? Laughing

# 37
Честито Амели! Да ви е жива и здрава и вие също.
Харесва ми как се е получила кухнята.

# 38
Пак е някакъв вид интериор.  Simple Smile Лампата от шишарка ми напомня лампа артишок - страхотно попадение.

Къща за кукли

# 39
Амели, честито бебе! Heart Eyes
Много хубава е станала кухнята. Simple Smile

Пак е някакъв вид интериор.  Simple Smile Лампата от шишарка ми напомня лампа артишок - страхотно попадение.

Къща за кукли
Супер! Браво на Мартина и Мария! Simple Smile
Пина, наистина, абсолютен Артишок! Laughing Heart Eyes

# 40
Мама на Мишо, страхотно е дървото! Исках нещо подобно да направя в нашата стая, но не бях сигурна. Сега вече съм. Може ли да кажеш с какво е нарисувано самото дърво, ръчичките, всичко, каквото се сетиш ще ми е от помощ. Съвсем сами ли се справихте?
На шкафовете имаме рисунки /преди лака/ на слънце, луна и звезди, направени от дъщерята, когато беше на 5 и половина и много много ни радват и днес.
Благодаря предварително.

# 41
дървото е мое дело като контур - аз не мога да рисувам, моля, не ме съдете строго Simple Smile Начертах контурите с един молив и после попълвахме с бои - акварелни и акрилни ползвах. На стъблото има няколко цвята, за да не стои прекалено еднопластово Simple Smile Ръчичките са на Мишо и мои - с акварелни бои - в общи линии технология няма, рисуваш по ръцете с боички, гледаш да има достатъчно цвят и да не тече и мацаш на стената Simple Smile Ами това е всичко, иска се само желание и да не ти е жал за стените  Mr. Green Удоволствието идва после като видите, че всичко става цветно и детето започне да разказва на всички: "А пък аз имам огрооооооооооомно дърво в стаята на стената. С мама го нарисувахме" Simple Smile Ако има още нещо питай на лични да не тормозим всички тук   Grinning

# 42
Амели, честита ти радост!  bouquet

# 43
  • Бургас
Тези плочки с релеф от Черком са доста интересни мисля да ги сложа на пода а стената да е направя в някаква нестандартна мазилка.
Моля за мнения и препоръки относно тази моя идея!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=581007195295807&set= … ype=3&theater

# 44
Юхуу, привет!

Амели,   bouquet честито бебе! И браво за кухнята  Heart Eyes

Прекрасно е, че компанията е в пълен състав  Grinning

ПП Сега видях къщата за кукли, вълшебна е! Просто не ми стигат думи, респект Simple Smile

Последна редакция: вт, 01 окт 2013, 19:48 от Шанта

Общи условия

Активация на акаунт